Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Φυλή – Καματερό, Χανιά, Ελλήνική Αυγή: Αττική, Ιόνιο, Κρήτη, Πελοπόννησο

Δραστηριότητες Τοπικών: Φυλή - Καματερό, Χανιά, Ελλήνική Αυγή: Αττική, Ιόνιο, Κρήτη, Πελοπόννησο

Διήμερο Ενημερωτικής δράσης στο κέντρο των Αχαρνών πραγματοποίησαν μέλη από την Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων και την Τ.Ο. Φυλής – Καματερού όπου μοίρασαν εκλογικό υλικό του κινήματος. Ο κόσμος σε πλήρη απόγνωση από τις εθνοκτόνες αποφάσεις της χούντας των Σαμαροβενιζέλων έχει στηρίξει όλες του τις ελπίδες στο κίνημά μας και αυτό φαίνεται σε κάθε μας δράση, από τον τρόπο που μας προσεγγίζουν, από τον θετικό τρόπο που ανταποκρίνονται, ενθαρρύνοντάς μας να συνεχίσουμε το δίκαιο αγώνα μας για την απελευθέρωση της πατρίδας και αυτοί με την σειρά τους θα δώσουν την χαριστική βολή στα κόμματα της κλεπτοκρατίας τόσο στις Αυτοδιοικητικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές , προχωρήστε και αλλάξτε τα όλα, μας ενθάρρυναν.

ΦΥΛΗΣ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Μιχαήλ Παπαδημητρίου, σε Πόρο, Τροιζήμα, Γαλατά, Δρυόπη

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μιχαήλ Παπαδημητρίου , ακολουθούμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Αριάδνη Δρυμούση και Χρήστο Κουκούλα καθώς επίσης και με την συνοδεία δύο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Σαλαμίνος (Ιωάννης Μαρκάκης και Δημήτριος Μπουραντάς) , επισκέφθηκαν αρχικά την Τροιζήνα όπου και παρακολούθησαν την δοξολογία στον Ιερό ναό Αγ. Ιωαννη , καθώς επίσης και την εκδήλωση για την Τρίτη Εθνοσυνέλευση του 1827.

Συνομίλησαν με όλους τους παρευρισκόμενους σε πολύ ζεστό κλίμα και μοιράστηκε προεκλογικό υλικό της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ». Κατόπιν οι συναγωνιστές κατευθύνθηκαν προς το νησί του Πόρου , όπου μαζί με τους ντόπιους συναγωνιστές μοίρασαν υλικό της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ» , σε όλα τα καταστήματα της παραλίας , μέσα σε πραγματικά ενθουσιώδες κλίμα. Στην συνέχεια και στην επιστροφή από τον Πόρο , συνεχίστηκε το μοίρασμα προεκλογικού υλικού στις περιοχές Γαλατά και Δρυόπη , όπου και εκεί οι κάτοικοι έδειξαν την πίστη τους στο κίνημα μας και μοιράστηκαν μαζί μας τις ανησυχίες τους για την κατάντια της Πατρίδος μας και την εγκατάλειψη των περιοχών τους. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη. Οι εκλογές του Μαΐου θα είναι η αρχή της Ελλάδος που ονειρευόμαστε!

Τ.Ο ΧΑΝΙΩΝ: Ομιλίες και επίσκεψη κλιμακίου Εθνικιστών από την Σουηδία

Στο κατάμεστο γραφείο της Τ.Ο Χανίων πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τους Συναγωνιστές Κυριάκου Χρύσα Τσινταράκη Λεωνίδα, υποψήφιοι και οι δυο ως περιφερειακοί σύμβουλοι με την «Ελληνική Αυγή για την Κρήτη» καθώς και από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Καρεφυλλάκη Σταύρο ο οποίος σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα. Στην Τ.Ο Χανίων βρέθηκε και κλιμάκιο Εθνικιστών από την Σουηδία. Σημαντική στιγμή, όταν ο επικεφαλής του κλιμακίου των Σουηδών Εθνικιστών, είπε από το βήμα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι φάρος ελπίδας και οδηγός όλων των Εθνικιστών της Ευρώπης και παράδειγμα προς μίμηση. Οι Συναγωνιστές αντάλλαξαν αναμνηστικά και συζήτησαν για τις εξελίξεις στην Ευρώπη. Θυμίζουμε ότι οι σουηδοί Εθνικιστές συμπαραστάθηκαν στην Χρυσή Αυγή μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις και την δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας. Πρόσφατα οι Εθνικιστές από την Σουηδία πραγματοποίησαν μια δυναμική εκδήλωση συμπαράστασης στους Έλληνες Εθνικιστές, θέλοντας παράλληλα να τιμήσουν και την μνήμη του Γιώργου και του Μανώλη.

ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Ομιλίες στα Μάλλια Ηρακλείου

Σε συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής Μαλλίων του Δήμου Χερσονήσου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 4 Μαΐου, μίλησαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Γιώργης Σπυρόπουλος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Μιχάλης Χατζάκης και ο συναγωνιστής Οδυσσέας Πατεράκης.Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τον αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, με τους συγκεντρωμένους να συμμετέχουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη συζήτηση που ακολούθησε και να προτρέπουν το κλιμάκιο των συναγωνιστών να συνεχίσουν ανυποχώρητοι τον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας, από τους ντόπιους και ξένους δυνάστες.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση της Ελληνικής Αυγής Για Την Πελοπόννησο στο Κοπανάκι Μεσσηνίας.

Εκατοντάδες φυλλάδια και εφημερίδες του κινήματος μας μοιράστηκαν στο Κοπανάκι Μεσσηνίας. Παρόν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι αλλά και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Μανδραπήλιας Νικήτας. Πολλές ήταν οι εκδηλώσεις συμπαράστασης από τον κόσμο με κύριο  αίτημα να διώξουμε τους κλέφτες και τους προδότες. Κατά την διάρκεια της ενημερωτικής δράσης δεν έλειψε ο διάλογος με τους πολίτες, οι οποίοι τόσο με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη όσο και με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους συζήτησαν τα προβλήματα που υπάρχουν στο νομό Μεσσηνίας. Από όπου και αν πέρασαν οι υποψήφιοι, το κλίμα ήταν θετικό και οι αντιδράσεις του κόσμου θερμές ευχόμενοι καλή επιτυχία για το συνδυασμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ  αλλά και για τις ευρωεκλογές.

Παρουσίαση του Συνδυασμού της “Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο” στην Παλική

Την Κυριακή 4/5/2014, πραγματοποιήθηκε στο Ληξούρι η παρουσίαση των υποψηφίων και του προγράμματος του Συνδυασμού «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ» για την εκλογική περιφέρεια της Κεφαλονιάς, στους συμπατριώτες μας της Δυτικής Κεφαλονιάς και της Παλικής.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις καταστροφικές συνέπειες που επέφεραν οι σεισμοί στις ζωές των ανθρώπων της Παλικής, στην ανικανότητα των διοικούντων να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων και στο τι μέλει γενέσθαι.

Οι Παλικισιάνοι δήλωσαν αποφασισμένοι για αλλαγή στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου, δείχνουν εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της Ελληνικής Αυγής κρίνοντας από τον τρόπο συμπαράστασης που αυτοί επέδειξαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν και εξακολουθούν να περνούν και περιμένουν κι εκείνοι την έλευση μιας νέας κι ελπιδοφόρας Ελληνικής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-fulh-kamatero#ixzz30vq8m0sp

Exit mobile version