Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το δίλημμα των ευρωεκλογών

Του Βασιλείου Γεώργιου, Υποψ, Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής

Συναγωνιστές- Συναγωνίστριες!

Οι επικείμενες ευρωεκλογές, δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες. Δεν αποτελούν όπως παλαιότερα, μια απλή ποσοστιαία καταγραφή των συστημικών κομμάτων.

Η εκλογική αναμέτρηση της 25/5, θα καθορίσει σε υπερθετικό βαθμό, την πορεία, την φυσιογνωμία, τις γεωπολιτικές ισορροπίες, την ενεργειακή κάλυψη, και τον τρόπο ζωής των πολιτών και κρατών της Ευρώπης.

Η  ψήφος όλων μας στην Ελλάδα, και στις χώρες της Ε.Ε., θα σηματοδοτήσει, αν οι λαοί επιθυμούν την προοπτική μιας ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ,ή μιας Ευρώπης αλλοτριωμένης από την μαζική παραπληροφόρηση, που θα κυριαρχείται και θα ελέγχεται από τις ασύδοτες αγορές του χρήματος.

Το μείζον ζήτημα του ενεργειακού πεδίου και της διανομής του, οι αξίες, οι παραδόσεις, ο πολιτισμός, το κοινωνικό και βιοτικό επίπεδο, και κυρίως ο εθνοφυλετικός χαρακτήρας λαών και κρατών, αποτελούν τα βασικά διλήμματα, που υπεύθυνα καλείται να απαντήσει ο Έλληνας και Ευρωπαίος πολίτης.

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που θα εκλεγούν, σε κοινό μέτωπο αγώνα με τους υγιείς εθνικιστές από όλη την Ε.Ε. έχουν ένα σκοπό:

Να αποτελέσουν ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ, απέναντι στους παγκόσμιους τοκογλύφους και τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και ΠΕΔΙΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ για την προστασία του Ευρωπαϊκού πολιτισμού και των διαχρονικών ιδεών και αξιών, που παρήγαγε η Αρχαία Ελλάδα και μεταλαμπάδευσε σε όλον το Δυτικό κόσμο.

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ζητάμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού, με μοναδική υπόσχεση ότι δεν θα τον προδώσουμε.

Για όλους εμάς, οι έννοιες ΤΙΜΗ – ΕΥΘΥΝΗ – ΚΑΘΗΚΟΝ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ – ΣΕΒΑΣΜΟΣ – ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, αποτελούν οδηγό ζωής και δράσης.

Με την καθοδήγηση του, παράνομα προφυλακισμένου από την χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, Αρχηγού μας, Νίκου Μιχαλολιάκου και με φάρο τιμής και αγώνα την μνήμη των άνανδρα δολοφονημένων συναγωνιστών μας, ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ και ΜΑΝΟΥ ΚΑΠΕΛΩΝΗ, θέλουμε να μεταφέρουμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και ν’αγωνιστούμε γι’αυτές, τις ιδέες και τις θέσεις του ΛΑΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει:

Η ΑΝΟΧΗ και η ΣΙΩΠΗ σήμερα, αποτελεί ΣΥΝΕΝΟΧΗ, για όποιο σκοτεινό σχέδιο, απεργάζονται για την Ελλάδα, οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι και τα εγχώρια τσιράκια τους.

ΣΤΟ ΑΜΟΝΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΟΝΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ!

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-dilhmma-twn-eurweklogwn#ixzz30vteAMk1

Exit mobile version