Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομιλία Μιχάλη Τσακίρη, υπ. Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και υπό ενθουσιώδες κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η πολιτική ομιλία του Συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και υποψηφίου Ευρωβουλευτή. Πριν την ομιλία, ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε εκτενώς στην νέα φιέστα που πάει να στηθεί εις βάρους του κινήματός μας με τις νέες κλήσεις για απολογία τεσσάρων ακόμα Βουλευτών του κινήματός μας. Τόνισε πως η πολιτική σκευωρία που έχει στηθεί εναντίον του Εθνικιστικού κινήματος γρήγορα θα καταπέσει πλήρως και πως όλοι οι άδικα κατηγορούμενοι και προφυλακισμένοι Συναγωνιστές μας με πρώτο τον Αρχηγό μας θα είναι σύντομα ελεύθεροι και κοντά μας.

Ο Συναγωνιστής Μ. Τσακίρης τόνισε στην ομιλία του πως το Ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής είναι το ψηφοδέλτιο της Νίκης και αποτελεί Τιμή για κάθε Συναγωνιστή να συμμετέχει σε αυτό και ο Πατέρας του αδικοχαμένου Συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος έκανε τον πόνο και τη θλίψη του αγώνα για την Ελλάδα. Σχετικά με τα φαιδρά που κυκλοφορούν στα καθεστωτικά ΜΜΕ περί αμόρφωτων Χρυσαυγιτών, αναφέρθηκε στις υποψηφιότητες του Λαϊκού Συνδέσμου και τόνισε πως μεγαλύτερη σημασία για εμάς τους Χρυαυγίτες δεν έχει η μόρφωση, αλλά η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ φλόγα στην καρδιά μας, η φλόγα για την Ελλάδα, η δίψα για μια Ελλάδα ισότιμη στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ανέλυσε το κεντρικό σύνθημα της Χρυσής Αυγής για τις ευρωεκλογές που είναι: Ναι στην Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων, όχι στην Ευρώπη των τοκογλύφων και των καπιταλιστών, των διαφόρων Ρότσιλντ και των άλλων σιωνιστών, θανάσιμων εχθρών του Ελληνισμού εδώ και χιλιάδες χρόνια. Με ιδιαίτερη έμφαση τόνισε πως θέλουμε την Ευρώπη που εκτείνεται από Γιβραλτάρ και Ισλανδία μέχρι τα Ουράλια – περιλαμβάνοντας φυσικά και την Ρωσία – και μέχρι την Βασιλεύουσα των Ελλήνων, την Κωνσταντινούπολη.

Η Ελλάς θα πρέπει να είναι σήμερα και στο μέλλον ισότιμο μέλος μιας πραγματικής ευρωπαϊκής οικογένειας με πλήρη αλληλοσεβασμό, και όχι η «Ευρώπη» της «ΕΕ» που είναι ουσιαστικά ένας οικονομικός γίγαντας με αφέντες και δούλους. Η Ελλάς δεν έχει ανάγκη τους σύγχρονους «αγωνιστές της κακιάς ώρας» τύπου Σαμαρά-Βενιζέλου, δεν έχει ανάγκη τους τουρκοπροσκυνημένος του Σύριζα και της ΝΔ. Έχει ανάγκη από μια ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ. Έχει ανάγκη την ηγεσία του μόνου ανθρώπου που πρώτος αντιστάθηκε στη χούντα των υποτακτικών των τοκογλύφων και το πληρώνει σήμερα, μαζί με άλλους εκλεκτούς συναγωνιστές, με την προφυλάκιση του από το διεφθαρμένο καθεστώς.

Αναφέρθηκε και στις αυτονόητες ενέργειες της Χρυσής Αυγής εντός του ευρωκοινοβουλίου, όπως η καταγγελία του Δουβλίνου ΙΙ, η καταγγελία όλων των μνημονίων, η απαίτηση του κατοχικού δανείου, η καταγγελία όλων των αντεθνικών συμφωνιών στον αγροτικό τομέα, και η απαίτηση των αποζημιώσεων για την διάλυση της βιομηχανικής και γεωργικής παραγωγής που διέθετε η χώρα μας από την εποχή της επταετίας. Τόνισε πως με την ολοκλήρωση των ανωτέρω θα άνοιγε ο δρόμος για την επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα, που είναι η μοναδική εγγύηση της Εθνικής μας ανεξαρτησίας σε οικονομικό επίπεδο. Ειδική αναφορά έγινε και στην επιβαλλόμενη εκμετάλλευση του ενεργειακού μας πλούτου με εθνικό γνώμονα, ώστε η χώρα μας να ανασάνει και να μετατραπεί σε ενεργειακό κόμβο στην νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σε κάθε περίπτωση η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί και θα αγωνιστεί και στο Ευρωκοινοβούλιο ενάντια στην ένταξη της Τουρκίας και των Σκοπίων στην «ΕΕ». Θα τεθούν επίσης επί τάπητος με δυναμικό τρόπο τα μεγάλη Εθνικά θέματα όπως η γενοκτονία των Ποντίων, το Κυπριακό, το Σκοπιανό και πλήθος άλλων Εθνικών ζητημάτων που μας ταλανίζουν τις τελευταίες δεκαετίες. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα υπάρχει δυνατότητα συνομιλιών και συνεννόησης μόνο με εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις και τα κράτη, που σέβονται απόλυτα την Ελληνική Ιστορία στο σύνολό της και στηρίζουν έμπρακτα τα Εθνικά μας Θέματα.

Στο τέλος της ομιλίας του προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν με κάθε μέσο τους συνδυασμούς της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις Ευρωεκλογές, τονίζοντας πως οι επερχόμενες εκλογές έχουν χαρακτήρα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. Σχετικά με την πολιτική σκευωρία ανέφερε χαρακτηριστικά πως σήμερα κλείνουν έντιμους Πατριώτες στα κελιά της Τιμής – αύριο η ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα κλείσει τους κλέφτες και τους προδότες στα κελιά της ΝΤΡΟΠΗΣ.

Η ομιλία έκλεισε με την φράση: «Μας είπανε φασίστες, δολοφόνους ρατσιστές, Όμως είμαστε το αύριο και αυτοί είναι το χθες. Λίγες μέρες ακόμα… Ζήτω η νίκη»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omilia-michalh-tsakirh-up.-eurwbouleuth-ths-chrushs-aughs-sta-grafeia-ths-t#ixzz30x8SwXlu

Exit mobile version