Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηθικοί αυτουργοί της τραγωδίας στο Αιγαίο είναι οι “συμπαραστάτες” και οι “αλληλέγγυοι”

Ηθικοί αυτουργοί της τραγωδίας στο Αιγαίο είναι οι “συμπαραστάτες” και οι “αλληλέγγυοι”

Γράφει ο Αντίοχος

Ασφαλώς, κανένας λογικός άνθρωπος δε μπορεί να χαίρεται για τη νέα τραγωδία στο Αιγαίο, με θύματα 22 φτωχούς ανθρώπους, που οι συνθήκες και οι απατηλές υποσχέσεις κάποιων τους οδήγησαν να γίνουν λαθρομετανάστες.

Κι αν θέλουμε να βρούμε τους ηθικούς αυτουργούς, αυτούς που διαμόρφωσαν τις συνθήκες για να γίνουν πολλοί κάτοικοι των χωρών του «τρίτου κόσμου» λαθρομετανάστες και να θαλασσοπνίγονται, δε χρειάζεται να ψάξουμε πολύ. Είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι φορείς της, οι Αμερικανοσιωνιστές, οι οποίοι από τη μία ισοπεδώνουν ολόκληρες χώρες (πρόσφατες περιπτώσεις Ιράκ και Αφγανιστάν) κι από την άλλη έχουν βυθίσει τον κοσμάκη στη φτώχεια και την ανέχεια, εκμεταλλευόμενοι αγρίως τις πλουτοπαραγωγικές πηγές ολόκληρης της γης.

Είναι, όμως, και οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού, οι οποίοι ωθούν και διευκολύνουν τους ανά τον κόσμο δυστυχισμένους στη λαθρομετανάστευση, τάζοντάς τους τον επίγειο παράδεισο στην Ευρώπη και την Ελλάδα, προκειμένου να εκπληρώσουν την αποστολή τους, που είναι η διάλυση των εθνών και η θυσία τους στον Μολώχ της Παγκοσμιοποίησης.

Μην έχετε, λοιπόν, καμία αμφιβολία, πως αυτοί που χτες και σήμερα κλαίνε πιο γοερά, με κροκοδείλια δάκρυα, είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για τη νέα τραγωδία!

εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hthikoi-autourgoi-ths-tragwdias-sto-aigaio-einai-oi-sumparastates-kai-oi-al#ixzz30xIVOGxR

Exit mobile version