Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου προδίδουν τα εθνικά συμφέροντα

Του Άγγελου Ιωάννου, δικηγόρου και υποψήφιου ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

Μόλις πριν λίγες μέρες (27 Απριλίου) σε επίσημη επιστολή του ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Joseph Daul, στου οποίου τις τάξεις είναι ενταγμένο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αποκάλεσε τους σκοπιανούς σφετεριστές της ιστορίας μας ‘Μακεδόνες’. Η προκλητική επιστολή του ανώτατου παράγοντα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το περιεχόμενο της οποίας να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα δεν έτυχε της καταδίκης της Νέας Δημοκρατίας, δεν ξάφνιασε κανέναν από αυτούς που παρακολουθούν, έστω και επιδερμικά, το έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Πάμπολλες είναι οι περιπτώσεις που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ‘αδειάζει’ πραγματικά την χώρα μας (αλλά και την Κύπρο) σε σχέση με τα εθνικά μας θέματα, είτε με ψηφίσματα είτε με αποφάσεις του. Στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλεί τις δύο πλευρές να εντείνουν τις διαπραγματεύσεις για εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης στο ζήτημα, επιρρίπτοντας στην Ελλάδα την ευθύνη της μέχρι τώρα μη επίλυσής του. Σε σχέση με το Κυπριακό, σε σειρά ψηφισμάτων καλούνται όλες οι πλευρές να εργαστούν για τον τερματισμό της λεγόμενης απομόνωσης των τουρκοκυπρίων(!) ενώ καλούνται να προχωρήσουν στη λύση του ζητήματος με βάση το κατάπτυστο και καταστροφικό Σχέδιο Ανάν.

Οι ανθελληνικές θέσεις υιοθετούνται από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του Ευρωκοινοβουλίου, από τους Σοσιαλιστές, στους οποίους είναι ενταγμένο το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, οι Πράσινοι (ποιος ξεχνάει τον ανεκδιήγητο κύριο Τρεμόπουλο;), τους Φιλελεύθερους, την Αριστερά και τους λεγόμενους συντηρητικούς, ομάδα στην οποία συμμετέχει η Νέα Δημοκρατία.

Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας σύνθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ήδη εδώ και καιρό, τα κόμματα του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου’ καλούν τους πολίτες να τους στηρίξουν, για να προωθήσουν και αυτά με τη σειρά τους τα συμφέροντα της Ελλάδας στην Ευρώπη. Αυτό θα το κάνουν, υποτίθεται, χρησιμοποιώντας τη δύναμη των ευρωπαϊκών ομάδων στις οποίες είναι ενταγμένα. Η ΝΔ το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, το ΠΑΣΟΚ (Ελιά) τους Σοσιαλιστές, ο Σύριζα και το ΚΚΕ την Ευρωπαϊκή Αριστερά και το Ποτάμι μέσω της ομάδας που θα επιλέξει να προσχωρήσει μετά τις εκλογές(!).

Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να πέσει ξανά στην παγίδα και να στηρίξει τα κόμματα που στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όχι μόνο δεν προωθούν τα εθνικά συμφέροντα, αλλά αποδέχονται αδιαμαρτύρητα όλες τις ανθελληνικές θέσεις που υιοθετούνται από αυτό, είτε στο Σκοπιανό, είτε στο Κυπριακό, είτε γενικότερα στα εθνικά θέματα.

Στις επερχόμενες ευρωεκλογές πρέπει να εκλέξει όσον το δυνατόν περισσότερους ευρωβουλευτές, ούτως ώστε να ακουστεί και στο Ευρωκοινοβούλιο μια εθνική φωνή, μια φωνή που θα καταδικάζει όλες τις ανθελληνικές ενέργειες και θέσεις και θα προωθεί πραγματικά το εθνικό συμφέρον σε σχέση με όλα τα εθνικά μας θέματα. Η δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα αποτελέσει ανάχωμα σε όλες τις αντεθνικές αποφάσεις και ψηφίσματα. Επίσης, η Χρυσή Αυγή θα προσπαθήσει να έρθει σε συνεννόηση με όλες τις ευρωσκεπτικιστικές δυνάμεις που πιστεύουν στην Ευρώπη των Εθνών και όχι των τοκογλύφων, προκειμένου να τύχουν της μεγαλύτερης δυνατής στήριξης οι ελληνικές θέσεις σε όλα τα σημαντικά εθνικά θέματα.

Η μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου θα αποτελέσει το έναυσμα για μια διαφορετική Ευρώπη, μια Ευρώπη των Εθνών, η οποία θα σέβεται τα εθνικά μας δίκαια και θα προωθεί τα εθνικά μας συμφέροντα σε όλα τα σημαντικά εθνικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-kommata-tou-kleptokratikou-tojou-prodidoun-ta-ethnika-sumferonta#ixzz30yxxzk7P

Exit mobile version