Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμβιβάστηκε με το πολιτικό του τέλος ο Σαμαράς: Να μην τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή – ΒΙΝΤΕΟ

Συμβιβάστηκε με το πολιτικό του τέλος ο Σαμαράς: Να μην τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Το προσωπικό του “Βατερλώ” και το πολιτικό του τέλος βιώνει ο Σαμαράς, ο οποίος σήμερα στην πρώτη του προεκλογική συνέντευξη παραδέχθηκε την πανωλεθρία του.

Αφού έβαλε λυτούς και δεμένους και τα παπαγαλάκια του να “κελαηδάνε” όλη μέρα για το πως θα τεθεί εκτός νόμου και εκτός εκλογών η Χρυσή Αυγή, τελικά απέτυχε παταγωδώς.

Εδώ και μήνες με μπροστάρη τον Βορίδη το Μαξίμου διέρρεε πως έχει στα χέρια του τον τρόπο να θέσει εκτός νόμου το νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. Οι προσπάθειες του να διαβρώσει κι άλλο την Δικαιοσύνη και να βρεθούν εκείνοι οι επίορκοι που θα κατέλυαν παντελώς το Σύνταγμα και τους νόμους ήταν τιτάνιες.

Τελικά, το ανδρείκελο των διεθνών τοκογλύφων απέτυχε για μια ακόμη φορά, καθώς υπάρχουν έντιμοι δικαστές που δεν ανήκουν στην παραδικαστική παράγκα Αθανασίου.

Έτσι, ο καταρρέων Σαμαράς μετά τον Βενιζέλο και τον Παπαμιμίκο, συμβιβάστηκε κι αυτός με το οριστικό πολιτικό του τέλος που θα είναι στις 18 και 25 Μαΐου.

Έριξε “λευκή πετσέτα” και μετά από όλες τις πολιτικές διώξεις είπε αυτολεξεί: “Να μην τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή“!

Η λαϊκή ετυμηγορία κοντοζυγώνει και θα είναι αμείλικτη! 10 και σήμερα…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbibasthke-me-to-politiko-tou-telos-o-samaras-na-mhn-tethei-ektos-nomou-h#ixzz30yzilQAw

Exit mobile version