Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

28 Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα Σάββατο. Ξυπνάμε και μαθαίνουμε για την σύλληψη του Αρχηγού μας και βουλευτών μας, ξημερώματα στα σπίτια τους. Ανάμεικτα αισθήματα οργής και απορίας μας κατακλύζουν. Όμως το χρέος μας καλεί, εκεί απέξω από τη Γ.Α.Δ.Α να αντλήσουμε δύναμη από τον Αρχηγό μας, έστω και από μακριά. Τα υπόλοιπα γεγονότα είναι γνωστά αλλά η ψυχή μας, ξέρει και κρατάει τα λόγια του ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ που τους λέει προφητικά: ”Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά”! Πριν λίγο καιρό οδηγούνται στα κελιά της τιμής και οι βουλευτές μας, κ. Γερμενής και κ. Ηλιόπουλος.
Οι διώκτες μας, χαίρονται, πανηγυρίζουν, νομίζουν ότι το φρόνημά μας θα καμφθεί, θα λυγίσουμε. ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ όμως μεγαλώνει, αυξάνεται, γίνεται η μοναδική φωνή αντίστασης της υπόδουλης Ελλάδας. Δεν μας λύγισαν οι διώξεις, οι στυγνές δολοφονίες-εκτελέσεις των συναγωνιστών μας στο Ν. Ηράκλειο, Γιώργου και Μάνου. Δεν μας λύγισε η ανεργία, η έλλειψη προοπτικής των παιδιών μας που ενώ διαπρέπουν στα ελληνικά πανεπιστήμια, τους παίρνουν τις θέσεις τα κολεγιόπαιδα- γόνοι των πολιτικών, που αγοράζουν τα πτυχία στο εξωτερικό, στις ξένες σκοτεινές λέσχες, με αντάλλαγμα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των αφεντικών τους, στην πατρίδα μας. Πονέσαμε, νιώσαμε όμως μέσα μας το αίμα των προγόνων μας να μας θυμίζει το αιώνιο χρέος μας. Πρέπει να επιβιώσουμε και θα το κατορθώσουμε γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ. Όλο αυτό τον καιρό, περιμένουμε την βοήθεια του Θεού για να λάμψει η αλήθεια. Να αρθεί η αδικία, να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και οι ανάλγητοι μισάνθρωποι να απολογηθούν και να πάρουν την θέση τους, στα κελιά της ατιμίας. Η ώρα πλέον είναι κοντά. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. Ηρθε η ώρα να διαχωριστεί η ήρα από το σιτάρι. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και μόνο αυτό που λέει ο Παπαμιμίκος πως θα ήταν πολιτικό λάθος να αποκλειστεί η ΧΑ ενοχοποιεί τη ΝΔ διότι εμμέσως παραδέχεται πως βασικά ο αποκλεισμός είναι στο χέρι την ΝΔ και αποφασίζεται με πολιτικά κριτήρια. ΩΜΗ παραδοχή της κατάργησης τη διάκρισης των εξουσιών.

Β.Μ.

Γρήγορα, Αντώνη! Φέρε φάρμακα για τον Πρετεντέρη: 3,5% άνοδο σε δημοσκόπηση του MEGA η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»

Κε  Χατζηνικολάου καλημέρα

Ξενύχτησα  χθές βράδυ Δευτέρας 05/05/2014 μέχρι αργά παρακολουθώντας την εκπομπή σας στην τηλεόραση του STAR, με σκοπό να ακούσω τις θέσεις και τις απόψεις του κόμματος της Χρυσής Αυγής όπως και των άλλων κομμάτων, που αφορούν τις επικείμενες εκλογές. Μάταια όμως διότι όπως διαπίστωσα εκπρόσωπο του κόμματος που με ενδιαφέρει δεν είχατε καλέσει όλως παραδόξως. Διερωτώμαι γιατί; Δεν ισχύουν ούτε προεκλογικά τα δημοκρατικά δεδομένα που ισχύουν σε όλες τις ευρωπαϊκές και οχι μόνον χώρες; Έτσι θα πάμε στις εκλογές με χειραγώγηση της ενημέρωσης; Παρατηρώ ότι το ίδιο κάνετε και τα πρωινά στο realfm όπου κατά την ανάγνωση των εφημερίδων δεν μπαίνετε στον κόπο να ενημερώσετε τους ακροατές σας για τις εφημερίδες “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”,  “ΕΜΠΡΟΣ”,  “ΣΤΟΧΟΣ”, “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”. Γιά ποιό λόγω αξιότιμε κε Χατζηνικολάου γίνεται αυτή η άνευ προηγουμένου διάκριση; Εκτός και αν προσπαθείτε να ξεπεράσετε και αυτόν ακόμα τον ακατονόμαστο Πρετεντέρη. Σας ευχαριστώ και αναμένω μια απάντηση

Γ. Π. 

Το πλήρες πρόγραμμα και οι θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία

” Νυν υπερ πάντων ο αγών.”

“Ω παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ’ , ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπερ πάντων ο αγών” Μτφ:  ” Εμπρός, τέκνα των Ελλήνων, ελευθερώστε την πατρίδα, ελευθερώστε τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας, τα ιερά των πατρογονικών θεών σας, τους τάφους των προγόνων σας τώρα ο αγώνας είναι για τα πάντα.” Ο παραπάνω στίχος προκαλεί ρίγη
συγκίνησης στους Έλληνες.Ανήκει στην τραγωδία “Πέρσες” του Αισχύλου η οποία γράφτηκε λίγα χρόνια μετά τη ναυμαχία της Σαλαμίνας (480 π.Χ), την κορυφαία σύγκρουση των Περσικών πολέμων.
Ελλάδα, 480π.Χ : Εκείνη την ημέρα του Σεπτεμβρίου του 480π.Χ οι Έλληνες, μολονότι η Περσική αυτοκρατορία βρισκόταν στο απόγειο της ισχύος της, με ομοψυχία, αυταπάρνηση και συλλογική άμυνα, υπό τις εντολές του ναυάρχου Θεμιστοκλή, οδηγήθηκαν σε περηφανή νίκη, η οποία κατέρριψε κάθε κανόνα λογικής. Οι αλαζόνες Πέρσες συντρίβονται. Είχαν βεβηλώσει τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων.
Επομένως πρέπει να τιμωρηθούν. Η τιμωρία και η πτώση είναι μοιραία. Η φημισμένη αυτοκρατορία στην οποία κυριαρχεί ο πλούτος, η χλιδή και η διαφθορά καταρρέει. Ο Ξέρξης γκρεμίζεται από το αλαζονικό του βάθρο συντετριμμένος και νικημένος οριστικά. Ελλάδα,2014 μ.Χ : οι Έλληνες εθνικιστές, ο Αρχηγός, οι βουλευτές, τα “παιδιά με τις μαύρες μπλούζες”, αντιστέκονται, πολεμούν. Μοναδικά τους όπλα, η αγάπη για την πατρίδα τους, τους ένδοξους προγόνους τους, το ιερό ελληνικό χώμα που σκεπάζει πλήθος ηρώων οι οποίοι πέθαναν μαχόμενοι για τα ιδανικά τους: Ελευθερία , Εθνική
ανεξαρτησία ,Εθνική αξιοπρέπεια. Οι Έλληνες εθνικιστές όμως πολεμούν όχι έναν πολυπληθέστερο εχθρό όπως οι Πέρσες. Πολεμούν έναν “αόρατο” εχθρό: τον απεχθή Εβραιοσιωνισμό και τα πειθήνια όργανά του: τη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου και το γνωστό : ” συνταγματικό τόξο”. Ο “αόρατος” εχθρός έχει πολλά κεφάλια και πολλά ονόματα, όπως αρμόζει σε κάθε εγκληματία: παγκόσμιες αγορές, τράπεζες, οίκοι αξιολόγησης ,λέσχες, δανειστές …  Οι Έλληνες πολίτες άργησαν να αντιληφθούν πως πίσω από όλους αυτούς τους όρους βρίσκεται ο Εβραιοσιωνισμός, ο οποίος μοναδικό σκοπό έχει να υποτάξει και να συνρίψει τα έθνη αρχίζοντας από το Ελληνικό, “ξηλώνοντας” τα εθνικά σύνορα αφελληνίζοντας τη νέα γενιά των Ελλήνων, εξαθλιώνοντας του Έλληνες ώστε να καταστείλλει κάθε αντίσταση. Έλληνες και Ελληνίδες: αυτή την ύστατη στιγμή έχουμε χρέος να αντισταθούμε στον “αόρατο” εχθρό που απειλεί με αφανισμό το έθνος μας, στηρίζοντας την Ελληνική Αυγή για την Ελλάδα. Τούτη την ώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε δισταγμοί. O “αόρατος” εχθρός βρίσκεται  “προ των πυλών”. Ο ίδιος ο Αισχύλος, ένας εκ των κορυφαίων τραγικών μας ποιητών, πολέμησε και
διακρίθηκε στις μάχες κατά των Περσών. Στην Ελλάδα του 5ου αι.π.Χ η καλλιτεχνική δημιουργία βρισκόταν σε πλήρη αρμονία με την αγάπη για την πατρίδα, πράγμα το οποίο- εκτός εξαιρέσεων- δε συμβαίνει στις μέρες μας: οι αριστεροκουλτουριάρηδες … καλλιτέχνες είναι πρωτίστως ανθέλληνες. Εμπρός λοιπόν: ” Ω παίδες Ελλήνων, ίτε, …. νυν υπέρ πάντων ο αγών”

 Ρ.Τ. 

Εξαφανισμένος για τρεις ημέρες ο πανικόβλητος Τσιάρας

Νύχτα περνάνε τις τροπολογίες για τις λαϊκές αγορές… Φυλάκιση έξι μηνών για όσους δεν έχουν άδεια πωλητή… Αχ να το βλέπαμε αυτό συνέλληνες, να βρεθούν στα κελία οι παράνομοι μικροπωλητές που στην πλειοψηφία τους είναι παράνομοι αλλοδαποί!  Θέλουν λέει να κλείσουν τις εστίες διαφθοράς… Πόσες φυλακές θα χρειαστούμε για να χωρέσουν όλοι αυτοί οι παράνομοι αλλοδαποί μικροπωλητές; Ας αρχίσουν να κατασκευάζουν τα κελία μπας και χωρέσει το λαθρεμπόριο εκεί μέσα. Ενώ η ανώτατη διάρκεια των εμποροπανηγύρεων θα είναι πέντε ημέρες, έχουν να μαζέψουν πολλούς αφρικανούς μαζί με τα τσαντάκια τους! Αγαπητοί Έλληνες διάβασα σήμερα σε μία εφημερίδα μια δημοσκόπηση και έχω μείνει έκπληκτη με τις γελοίες δημοσκοπήσεις τους. 5,1% η πρόθεση ψήφου για τον Ηλία Παναγιώταρο υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, μάλλον τον μπερδέψανε με τον κύριο  Θ. Τζήμερο. Ο κόσμος γελάει με αυτές τις δημοσκοπήσεις, το καταλάβαμε όλοι, οι δημοσκοπήσεις σας είναι στημένες και αποσκοπούν στην παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού. Κύριε Παναγιώταρε συνέχισε τον αγώνα σου έτσι δυναμικά, μην σταματάς να βγαίνεις στους δρόμους και με την οικεία παρουσία σου να κερδίζεις την συμπάθεια και την πίστη του κόσμου! Πωλούν τις παραλίες μας και τις μπαζώνουν! Στα χέρια μεγαλοϊδιοκτητών θα πέσουν φιλέτα-ακτές της Αττικής και θα κατασκευάσουν μεγαλοθηρία κυριολεκτικά πάνω στα κύματα αφού έχουν σκοπό να τα μπαζώσουν για να τα φέρουν στα μέτρα τους! Θα πρέπει όμως να έρθουν αντιμέτωποι με τις οικολογικές οργανώσεις καθώς αντιδρούν για την καταστροφή που θα δημιουργήσουν στο περιβάλλον. Ντροπή και αίσχος για άλλη μία ακόμα φορά να δίνουν ‘’τσάμπα’’ τις δημόσιες παραλίες μας σε ιδιώτες!

Ε.Σ. 

Ο Αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός στο μνημόσυνο του Γέροντος Φωτίου μαζί με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

”Στα προβλήματα της αυτοδιοίκησης δεν χωράνε οι κομματικές  ταυτότητες.”

Το παραπάνω σλόγκαν έχει γίνει μόδα από πολιτικάντηδες της αυτοδιοίκησης.

Το αστείο είναι πως το λένε αυτοί που μία ζωή κερδίζανε μία θέση στις αυτοδιοίκητες εκλογές προβάλλοντας πάντα την κομματική τους ταυτότητα. το λένε αυτοί που με μεγάλη άνεση δεχόντουσαν το χρίσμα είτε από το κλεφτοπασόκ είτε από την ψωφοδεξιά. Τότε βέβαια ήταν άλλες εποχές και η κομματική ταυτότητα επιβαλλόταν για την διασφάλιση μίας θέσης στην αυτοδιοίκηση. Τώρα όμως που η κομματική ταυτότητα τους, φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα, προσπαθούν οι γνωστοί κομματικά χρισμένοι να αποδείξουν ότι είναι ανεξάρτητοι! Έτσι η νέα μόδα του ανεξάρτητου υποψήφιου αλλά και το παραπάνω σλόγκαν προσπαθούν να το περάσουν στην αντίληψη του ψηφοφόρου. Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για αυτούς δεν έχουμε αμνησία! Επίσης τους ενημερώνουμε ότι στις εκλογές αυτές, οι Έλληνες θα ψηφίσουμε κομματικά και θα ψηφίσουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τον συνδυασμό της ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ”!

Υ.Γ. Οι υποψήφιοι ”ανεξάρτητοι” αν ντρέπονται τόσο πολύ για τις κομματικές τους ταυτότητες, να σηκωθούν να φύγουν από τα κόμματα που εκπροσωπούν , αλλά πού φιλότιμο για κάτι τέτοιο! Τόσα χρόνια άνεργοι με μόνη καριέρα τον ρόλο του τσιμπουριού στην αυτοδιοίκηση, απαρνούνται ακόμα και την μάνα τους αν χρειαστεί για να μην χάσουν τις καρέκλες!

Κώστας Λ.  Καλαμάτα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-7-maiou-2014#ixzz30z9Ms6Vn

Exit mobile version