Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι πασόκοι σε παροξυσμό: Νομίζουν ότι η χώρα τους χρειάζεται

Οι πασόκοι σε παροξυσμό: Νομίζουν ότι η χώρα τους χρειάζεται

Για λύπηση έχουν καταντήσει οι πασόκοι. Ευρισκόμενοι σε ένα πλοίο που βουλιάζει, έχουν χάσει κάθε αίσθηση μέτρου και αυτοσυγκράτησης εξευτελιζόμενοι σε κάθε δευτερόλεπτο. Δεν μπορεί να εκλάβει κανείς διαφορετικά τις δηλώσεις που εκστομίζουν στελέχη και βουλευτές του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, οι οποίες χαρακτηρίζονται από μία μεγαλομανία και αλαζονεία που δεν είναι καθόλου ταιριαστή σε ένα κόμμα που καταρρέει και του οποίου τα στελέχη αγωνιούν για τυχόν αποκαλύψεις της εγκληματικής τους δράσης όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά τις δηλώσεις Βενιζέλου διάφορα στελέχη, βουλευτές και υπουργοί της καταρρέουσας εγκληματικής οργάνωσης προσπαθούν να ορθώσουν το λεγόμενο «προεκλογικό δίλημμα» που υποτίθεται ότι θα συσπειρώσει ψηφοφόρους γύρω από την «Ελιά». Το δίλημμα αυτό, όμως, στην πραγματικότητα ο κόσμος γελάει με τα ψευτοδιλλήματα που του θέτει το ΠΑΣΟΚ. Ας δούμε εν τάχει τις δηλώσεις του αναπληρωτή Υπ. Εσωτερικών, Λ. Γρηγοράκου, για να αντιληφθούμε το μέγεθος της μεγαλομανίας:

«Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, να απαντήσουμε σε κάποια ζητήματα και σε κάποια διλήμματα. Θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδά της, από τα μνημόνια και να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας ή θέλουμε η χώρα το βράδυ των εκλογών να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;»

«διακύβευμα των εκλογών για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στις 25 Μαΐου, είναι η σταθερότητα της κυβέρνησης και αν ο Ελληνικός λαός θέλει να στηρίξει μια κυβέρνηση που έχει βάλει πλάτη».

«δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ που δε νομιμοποιείται από τα ποσοστά των εκλογών να συνεχίσει να είναι μέλος μιας κυβέρνησης, που δεν θα είναι σταθερή. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο σε μια κυβέρνηση αν λάβει ποσοστό 4 και 5%».

Θέλει να μας πει ο Γρηγοράκος ότι άμα δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ θα γίνουμε Ουκρανία. Το γεγονός ότι με κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ οδηγηθήκαμε στην οικονομική κρίση, το ΔΝΤ και τις αυτοκτονίες προφανώς δεν λέει τίποτα στον κ. Γρηγοράκο.

Δεν αντιλαμβάνονται οι χαχόλοι του ΠΑΣΟΚ ότι στην πραγματικότητα με τις δηλώσεις του δείχνουν τον δρόμο στον Ελληνικό Λαό. Δείχνουν τον πανικό τους για την πτώση της κλεπτοκρατικής συμμορίας τους και χαροποιούν τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος πλέον έχει άλλον ένα λόγο για να ψηφίσει Χρυσή Αυγή! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-pasokoi-se-parojusmo-nomizoun-oti-h-chwra-tous-chreiazetai#ixzz3144SYc7J

Exit mobile version