Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικόβλητος ο Βενιζέλος από το επερχόμενο πολιτικό του τέλος εκβιάζει και ζητιανεύει ψήφους

Πανικόβλητος ο Βενιζέλος από το επερχόμενο πολιτικό του τέλος εκβιάζει και ζητιανεύει ψήφους

Ο ηθικός και πολιτικός ξεπεσμός του Ντούτσε του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλου φαίνεται ότι δεν έχει όρια. Κινούμενος μεταξύ εκβιασμού και ζητιανιάς ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ βλέποντας ότι στις 25 Μαΐου το απόκομμά του θα έχει σβηστεί από τον πολιτικό χάρτη ζητάει την ψήφο των πολιτών ως απαραίτητο όρο για να παραμείνει στην κυβέρνηση.

Με μια απίστευτης αναισθησίας και αναλγησίας δήλωση ο λαομίσητος «εταίρος πλήρους ευθύνης» (σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του εξίσου λαομίσητου Σαμαρά) υποστήριξε ότι «Το ζήτημα δεν είναι η δική μας αποχώρηση, η κυβέρνηση ανήκει στην συνεργασία, δεν υπάρχει χωρίς εμάς κυβέρνηση. Το ζήτημα δεν είναι αν θα μείνει η κυβέρνηση και θα αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ ή η Ελιά, χωρίς εμάς δεν υπάρχει κυβέρνηση. Άρα το πρόβλημα είναι η κυβερνητική σταθερότητα ως τέτοια, συνολικά».

Είναι φανερό ότι ο Βενιζέλος, έντρομος στην σκέψη ότι θα εξευτελιστεί εντελώς το βράδυ της 25ης Μαΐου, ζητάει με κάθε τρόπο να εκβιάσει καταστάσεις, προκειμένου να πάρει καμιά ψήφο παραπάνω. Εάν, όμως, όντως ισχύει ότι στόχος του είναι το 10%, τότε εκ των προτέρων η προσπάθειά του είναι καταδικασμένη σε πλήρη αποτυχία. Το ΠΑΣΟΚ αυτήν την στιγμή κινείται γύρω στο 2% με 3%, ασχέτως αν για ευνόητους λόγους οι δημοσκοπήσεις των «νταβατζήδων» του δίνουν από 5% έως 7%.

Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ, δύο χρόνια τώρα, λειτουργεί ως υπηρετικό προσωπικό του ΠΑΣΟΚ, ευνοώντας το σε απίστευτα προκλητικό βαθμό. Ένα κόμμα εξαφανισμένο στην κοινωνία και πλήρως απεχθές στον Ελληνικό Λαό, ένας σχηματισμός ο οποίος έκλινε σε όλες τις πτώσεις τις λέξεις κλέφτης, απατεώνας και διαφθορά, ένας φορέας με «μαύρα ταμεία» τα οποία αντί να έχουν απασχολήσει ήδη την Δικαιοσύνη αποτελούν «εσωτερική υπόθεση» (!) του ΠΑΣΟΚ, έχει και την αναίδεια και το θράσος να θεωρεί ότι δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον χωρίς αυτό στην εξουσία.

Ότι κι αν κάνει, όμως, το πολιτικό αυτό παχύδερμο το τέλος του από την πολιτική ζωή του τόπου είναι προδιαγεγραμμένο. Για να μην νιώθει, μάλιστα, μοναξιές, θα του κάνει παρέα και ο άλλος μεγάλος χαμένος των εκλογών, «ο εταίρος πλήρους ευθύνης» Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα αποτελέσει κι αυτός οριστικά παρελθόν την 26η Μαΐου.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/panikoblhtos-o-benizelos-apo-to-eperchomeno-politiko-tou-telos-ekbiazei-kai#ixzz314PudBUe

Exit mobile version