Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι χειρότεροι εγκληματίες του Έθνους έχουν το θράσος και ονομάζουν εμάς «εγκληματική οργάνωση»

Οι χειρότεροι εγκληματίες του Έθνους έχουν το θράσος και ονομάζουν εμάς «εγκληματική οργάνωση»

Στην μέχρι τώρα ιστορία της Ελλάδος θεωρώ πως μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία από αυτούς που μας κυβερνούν  δεν υπάρχει. Εμφανίζονται σαν Εθνοσωτήρες, αμόλυντοι και δίκαιοι, λέγοντας ότι με λίγη υπομονή η Ελλάδα θα βγει από την οικονομική κρίση, ότι υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα , ανάπτυξη και όλες αυτές τις αερολογίες που έχουμε βαρεθεί να ακούμε.

Από τι φαίνεται, ζουν στον κόσμο τους ή πιο σωστά αυτές τις εντολές έχουν , να μας γεμίζουν ψέματα. Έχουν το θράσος να ονομάζουν εμάς εγκληματική οργάνωση, αυτοί, οι μεγαλύτεροι εγκληματίες του Έθνους, αυτοί που καθημερινά ξεπουλάνε την Πατρίδα με μοναδικό τους σκοπό την εξόντωση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Ποιός φανταζόταν πως τον 21ο αιώνα θα έβλεπες ανθρώπους να γυρεύουν τροφή στους κάδους απορριμμάτων ,ποιός θα πίστευε ότι θα ήταν πολυτέλεια να μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια..ποιός φανταζόταν την Ελλάδα του Πολιτισμού ότι θα την καταντούσαν Ελλάδα της πείνας, της κακουχίας, της απελπισίας. Δεν είναι τυχαίο ,οι χιλιάδες αυτοκτονίες που γίνονται καθημερινά. Βέβαια τα κανάλια του μνημονίου τις κρύβουν καλά.

Οδεύουν την Πατρίδα στο τέλος, ένα τέλος που τα αφεντικά των εθνοπροδοτικών κυβερνήσεων θέλουν.

Εάν η δίψα μας για μια Ελλάδα Υπερήφανη, εάν οι ιδέες μας γεμάτες ιδανικά για μια Ελλάδα κυρίαρχη, η άρνηση μας απέναντι σε αυτό το σάπιο σύστημα, στο ξεπούλημα της Πατρίδας ,η αγάπη μας γι΄αυτήν, ο σκοπός μας για μια καθαρή Ελλάδα όπου τα παιδιά μας να νιώθουν ελεύθερα και να μεγαλώσουν σωστά, μας καθιστά εγκληματική οργάνωση τότε επώνυμα δηλώνω ότι είμαι μέλος αυτής και είμαι περήφανη.

Ας καταλάβουν κάτι, οι υποτιθέμενοι ήρωες, που δεν υπάρχει τσίπα ήθους πάνω τους, που παράνομα χωρίς κατηγορίες φυλακίζουν τον αρχηγό μας Ν.Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπους πολιτικούς κρατούμενους επειδή βροντοφώναξαν στα μούτρα τους την αλήθεια, επειδή  είδαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει κίνητρο τον Λαό και την Πατρίδα και όχι την τσέπη της όπως αυτοί, ότι δεν λυγίζουμε, γινόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο δυνατοί και θα συνεχίσουμε να αντιδρούμε σε καθετί παράλογο και παράνομο. Δεν θα επιτρέψουμε την εξόντωση της Φυλής μας, δεν θα αφήσουμε να λεηλατήσουν την Γη των Πατέρων μας, δεν θα κάνουμε βήμα πίσω.

Εμείς μπορούμε και έχουμε το κεφάλι ψηλά, αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.

Εσείς Εθνοπατέρες της λαμογιάς της διαφθοράς και της προδοσίας θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας, θα πληρώσετε την αλαζονεία σας, την απληστία σας και την όδευση της Ελλάδας στην καταστροφή στις εκλογές του Μαΐου. Πιστεύω ότι ο Έλληνας πολίτης ξύπνησε και θα το αποδείξει με την ψήφο του.

Μπανασάκη Γ. Κυριακή
Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος με την “Ελληνική Αυγή για την Αττική”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-cheiroteroi-egklhmaties-tou-ethnous-echoun-to-thrasos-kai-onomazoun-emas#ixzz317f6tTZX

Exit mobile version