Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευημερούν οι αριθμοί, για να δυστυχούν οι Έλληνες! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, κατά τη συζήτηση της Ολομέλειας για το μεσοπρόθεσμο, αποδόμησε τα επιχειρήματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης, που εδώ και μήνες άδικα πανηγυρίζει με το αίμα του ελληνικού λαού στα χέρια της ότι επετεύχθη πρωτογενές πλεόνασμα κι ότι αυτό αποτελεί το πρώτο θετικό σημάδι για έξοδο της χώρας από την κρίση.

Χαρακτήρισε πως το πλεόνασμα αυτό είναι φορολογικό, αφού όλα τα έσοδα του κράτους προέρχονται από την είσπραξη αιματηρών φόρων κι όχι από την παραγωγική διαδικασία. Εις ότι αφορά την ανεργία απέδειξε με απλά παραδείγματα πως η σταθεροποίηση των ποσοστών της δεν είναι παρά μια προεκλογική απάτη, που καταρρίπτεται από τη μαζική φυγή των νέων μας στο εξωτερικό, αλλά και την ύπαρξη εκατομμυρίων Ελλήνων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Τέλος, εις ότι αφορά το μεσοπρόθεσμο στο σύνολο του, το χαρακτήρισε εξαιρετικά επιζήμιο για την ελληνική οικονομία, αφού κι αυτό κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με όλα τα μέτρα που εισάγει και θα εισάγει στο μέλλον η συγκυβέρνηση.

Κλείνοντας την εισήγηση του ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του Κινήματος εις ότι αφορά την οικονομία και τόνισε πως η διενέργεια λογιστικού ελέγχου του χρέους και η στάση πληρωμών απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους θα αποτελέσουν τον άξονα της οικονομικής πολιτικής μιας εθνικής ηγεσίας, την οποία θα καθιερώσει σύντομα η Χρυσή Αυγή μετά τον εκλογικό της θρίαμβο τις προσεχείς ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/euhmeroun-oi-arithmoi-gia-na-dustuchoun-oi-ellhnes-binteo#ixzz319CYIbbA

Exit mobile version