Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποτάμι: Θα συνεργαστούμε με οποιονδήποτε αρκεί να πάρουμε καρέκλες

Ποτάμι: Θα συνεργαστούμε με οποιονδήποτε αρκεί να πάρουμε καρέκλες

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και η κουστωδία του έχουν σπουδάσει αρκούντως ικανοποιητικά την τέχνη του πολιτικού απατεώνα, μιλώντας επί ώρες χωρίς επί της ουσίας να λένε τίποτα. Το όλο σκεπτικό πίσω από την δημιουργία του εν λόγω πασόκικου μορφώματος είναι να μην πουν με κανένα τρόπο την οποιαδήποτε θέση τους, έτσι ώστε να συνεχίσουν το «ψάρεμα» ψηφοφόρων σε θολά νερά.

Οποιοσδήποτε έχει παρακολουθήσει το οποιοδήποτε στέλεχος του εν λόγω μορφώματος θα κρίνει ως αξιοθαύμαστη την εμμονή για μη έκφραση θέσεως, αφού ακόμα και στα πιο απλοϊκά των ερωτημάτων, αρνούνται να λάβουν θέση, πετώντας «μπαρούφες» του στυλ «ούτε συμφωνούμε, ούτε διαφωνούμε, θα το εξετάσουμε», πετώντας την «μπάλα στην κερκίδα» ή για την ακρίβεια μεταθέτοντας την εκπόνηση προγράμματος για «μετά τις εκλογές».

Το μόνο βέβαιο, η μόνη πραγματική «θέση» που έχει εκφραστεί από τα στελέχη και τον «ποταμάρχη» του εν λόγω μορφώματος είναι ότι θα συνεργαστούν με τον οποιοδήποτε. Αυτό εξέφρασε για άλλη μία φορά ο Σταύρος Θεοδωράκης, μη παραλείποντας βεβαίως να πραγματοποιήσει μία διπλή κωλοτούμπα σε άψογο στυλ και εκπληκτικό χρόνο, ασχέτως αν δεν είχε παντελώς κανένα νόημα. Ας δούμε τις δηλώσεις του:

«Το Ποτάμι δεν θα συνεργαστεί με τον Σαμαρά ή τον Tσίπρα. Θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνεργαστεί ούτε με τον Βενιζέλο»

Και αμέσως μετά:

«Εάν συμφωνήσουμε στα 17 σημεία και στα τρία πούμε ότι διαφωνούμε, τότε θα προχωρήσουμε. Όποιος κι αν είναι αυτός. Βέβαια θα δούμε πρώτα και το εκλογικό αποτέλεσμα, διότι δεν μπορείς να πεις για συνεργασίες χωρίς το βάρος των επιλογών του κόσμου»

Κοινώς δεν θα συνεργαστεί με τον Σαμαρά, τον Τσίπρα και τον Βενιζέλο παρά μόνο (και αυτό είναι δέσμευση!) μετά τις εκλογές και αφότου δει τα ποσοστά των κομμάτων.

Είναι σαφές ότι το εν λόγω κομματίδιο μετά τις εκλογές θα αποτελέσει το δεκανίκι της κυβέρνησης, όποια και αν είναι αυτή. Ο Σταύρος Θεοδωράκης και η κουστωδία του θα πάρουν θέσεις όταν θα έχει διασαφηνιστεί ποια θα είναι η κυβέρνηση που θα στηρίξει. Ο πολιτικαντισμός σε όλο του το μεγαλείο. Ελπίζουμε μόνο ο Θεοδωράκης να κρατήσει την άλλη του δέσμευση ότι «με 4 ή 5% πας σπίτι σου», γιατί παραπάνω δεν πρόκειται να πάρει όσα χαλκεία και αν δημοσιεύσει ο Μαραντζίδης. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/potami-tha-sunergastoume-me-opoiondhpote-arkei-na-paroume-karekles#ixzz319ER5WEq

Exit mobile version