Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυστραλή τουρίστρια πέρασε τον Σαμαρά για… τροχονόμο

Τα επίπεδα παράκρουσης της πατριδοκάπηλης και ψοφοδεούς Νέας Δημοκρατίας, αναδεικνύονται κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Τελευταίο περιστατικό, η συνάντηση στον δρόμο του Α. Σαμαρά με Αυστραλή τουρίστρια, την οποία συνάντηση περιγράφουν τα καθεστωτικά μέσα περίπου σαν συνάντηση με τον Ομπάμα.

Μέσα σε πελάγη ευτυχίας, οι παπαγάλοι της Συγγρού υπερτονίζουν τον «ενθουσιασμό» Αυστραλής τουρίστριας, η οποία αγκάλιασε τον δικτατορίσκο της Χούντας του Μνημονίου, ενώ συνομίλησε για λίγο μαζί του.

Τι είχε συμβεί όμως; Περπατώντας προς το Μέγαρο Μαξίμου, ο συνέταιρος του Μπένυ και η κουστωδία του, έπεσαν πάνω σε μια τουρίστρια από την Αυστραλία, η οποία εκείνη την ώρα μελετούσε ένα χάρτη. Ως γνήσιος πολιτικάντης (αφού είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται περί Ελληνίδας πολίτη που θα του έσουρνε τα εξ’ αμάξης) ο Σαμαράς πλησίασε την γυναίκα και άνοιξε διάλογο μαζί της. Δύο εκδοχές υπάρχουν για το τι ειπώθηκε μεταξύ τους.

Η πρώτη εκδοχή θέλει την τουρίστρια να εξεπλάγη με τον αριθμό των συνοδών ασφαλείας του δικτάτορα, οπότε του απηύθυνε το ερώτημα: «ποιος είστε»; Ο θλιβερός Αντώνης, περιορίστηκε να απαντήσει «ο πρωθυπουργός της Ελλάδας», οπότε από αμηχανία προφανώς η τουρίστρια γέλασε και τον αγκάλιασε.

Η δεύτερη εκδοχή θέλει τον απεγνωσμένο και απελπισμένο Αντώνη να ανοίγει την κουβέντα, ρωτώντας πληροφορίες γενικού περιεχομένου για το νησί των καγκουρό. Άλλωστε τα περιθώρια για εκείνον στενεύουν δραματικά μετά τις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου, οπότε η Αυστραλία αποτελεί έναν πανέμορφο προορισμό για μακρά διαμονή.

Λογαριάζει όμως δίχως τον Ελληνικό Λαό. Του οποίου απαίτηση είναι η παραδειγματική τιμωρία εκείνων που λαφυραγώγησαν τα δημόσια ταμεία και την δημόσια περιουσία, ενώ παράλληλα καταπάτησαν το Σύνταγμα και τους Νόμους της Πατρίδος μας, εξαπολύοντας παράνομες πολιτικές διώξεις και φυλακίζοντας χωρίς το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο τον Αρχηγό, βουλευτές, στελέχη και μέλη ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος.

Ούτε να το σκέφτεσαι Τύραννε του Λαού και της Πατρίδος μας: το πικρό ποτήρι θα το πιεις μέχρι την τελευταία σταγόνα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/australh-touristria-perase-ton-samara-gia…-trochonomo#ixzz31AjBZwl9

Exit mobile version