Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή και η απόπειρα φίμωσης στις ευρωεκλογές

Η Χρυσή Αυγή και η απόπειρα φίμωσης στις ευρωεκλογές

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών τόσο εντείνεται και η συστημική προπαγάνδα για το αν θα επιτραπεί τελικά από τον Άρειο Πάγο η συμμετοχή ή όχι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Ένα θέμα καθαρά τυπικής σημασίας έχει εξογκωθεί στον υπέρτερο βαθμό από τα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να μεταφέρουν τις ανήθικες και παράνομες επιθυμίες των εντολοδόχων της προδοτικής συγκυβέρνησης και των διεθνών κέντρων εξουσίας που τους καθοδηγούν. Ένα κόμμα, απολύτως νόμιμο, το οποίο έχει την ανάλογη πολιτική δράση , με συμμετοχή σε αρκετές εκλογικές διαδικασίες, με αποδοχή από εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας και με διευρυνόμενη επιρροή σε ακόμη περισσότερους κάθε ημέρα που περνάει, αφήνεται να εννοηθεί ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην του επιτραπεί να συμμετάσχει στις εκλογές.

Ουδέποτε στην χώρα μας συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά φαίνεται ότι για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Το γεγονός ότι ο έλεγχος των καταστατικών που υποβάλλουν τα κόμματα έχει καθαρά τυπικό περιεχόμενο φαίνεται ότι δεν έχει καμία σημασία για όλους αυτούς που απεργάζονται τέτοιου είδους σενάρια. Ούτε, φυσικά, έχει καμία σημασία το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει παρουσιάσει το γνήσιο καταστατικό της, το οποίο έχει εγκριθεί στο παρελθόν. Αυτό που μετρά είναι κάτι μπακαλόχαρτα , τα οποία παρουσιάζονται από δεδηλωμένους εχθρούς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως «ντοκουμέντα» για προφανείς λόγους.

Η όλη διαδικασία κατασυκοφάντησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενώ άρχισε να εκτυλίσσεται αμέσως μετά την είσοδο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στην Βουλή κλιμακώθηκε ακόμη πιο έντονα μετά τις 18 Σεπτεμβρίου. Κάθε πρόσχημα Ισονομίας, Συνταγματικού Δικαίου, πλουραλισμού, ελεύθερης διακίνησης ιδεών έχει εγκαταλειφθεί και μια στυγνή χούντα δείχνει το πραγματικό στυγερό της πρόσωπο.

Η μεταπολίτευση υποτίθεται ότι ήρθε ως μια δημοκρατική απάντηση απέναντι σε μια στρατιωτική δικτατορία που ανήλθε στην εξουσία πραξικοπηματικά και έβαλε «στον γύψο» τις όποιες εκλογικές διαδικασίες. Η πορεία, όμως, της μεταπολίτευσης απέδειξε ότι η πρακτική της είναι ξεκάθαρα δικτατορικού χαρακτήρα, όταν διακυβεύονται τα συμφέροντα όχι της Δημοκρατίας αλλά των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» που χρησιμοποιούν το δημοκρατικό πολίτευμα όχι για να το υπερασπίζονται αλλά για να εξυπηρετούν τα στενά συντηρητικά συμφέροντά τους. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αποτελώντας το πιο κραυγαλέο περιστατικό της κυβερνητικής αυθαιρεσίας σε βάρος του Πολιτεύματος, της Κοινωνίας και των Ελλήνων. Η σταλινικής εμπνεύσεως λογική της συλλογικής ευθύνης όχι απλώς ξεθάβεται από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας και επανέρχεται δριμύτερη, αλλά αποτελεί το απόλυτο κριτήριο με το οποίο αντιμετωπίζεται συνολικά ένας νόμιμος πολιτικός φορέας. Βρισκόμαστε λίγες μόλις ημέρες πριν την διεξαγωγή των ευρωεκλογών και δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα υπάρξει το αυτονόητο, δηλαδή η κανονική συμμετοχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Δεν θα είναι στην διακριτική ευχέρεια του Ελληνικού Λαού να επιδοκιμάσει ή να αποδοκιμάσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά στις επιθυμίες κάποιων συγκεκριμένων κύκλων οι οποίοι εξυπηρετούν όχι την Αλήθεια και το Δίκαιο, όχι την ομαλή λειτουργία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, αλλά τα βρώμικα σχέδια μιας εθνοκτόνου και λαομίσητης κυβέρνησης. Όλοι αυτοί οι οποίοι επί δεκαετίες μιλούσαν, εκ του ασφαλούς πάντα, για «τον Κυρίαρχο Λαό», για «την κορύφωση της δημοκρατίας κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας» και άλλα συναφή τώρα δείχνουν πόσο πραγματικά «πίστευαν» σε όλα αυτά.

Η δημοκρατία, ο κοινοβουλευτισμός, η ψηφοφορία έχουν αξία και σημασία για τα φυντάνια του «συνταγματικού τόξου» μόνο όταν εξυπηρετούν τους ατομικούς και κομματικούς τους σκοπούς. Όταν όμως η προτίμηση των Ελλήνων πηγαίνει σε Πρόσωπα και Φορείς οι οποίοι δεν αποτελούν μέρος του κατεστημένου και αντιθέτως εκφράζουν έναν συνεπή Εθνικό, Λαϊκό πολιτικό λόγο τότε έμμεσα οι κυβερνώντες μαζί με τους συνοδοιπόρους τους μετατρέπουν την δημοκρατία σε δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα. Οποιαδήποτε απόπειρα απαγόρευσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου αποτελεί ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή, απόπειρα φίμωσης και βιασμού της Λαϊκής θέλησης και ολοφάνερη κοροϊδία και χλεύη προς εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που έχουν εκφραστεί ήδη και σκοπεύουν, κατά πολύ μεγαλύτερο αριθμό, να εκφραστούν στις προσεχείς εκλογές δια μέσου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Θα είναι η τρανή απόδειξη ότι η χούντα του μνημονίου δεν λογαριάζει στο ελάχιστο την Λαϊκή θέληση και προχωρεί σε πράξεις με σαφή πραξικοπηματικό χαρακτήρα. Το έχουμε πει ξανά ότι αυτή η κυβέρνηση και τα πάσης φύσεως τσιράκια της είναι τελειωμένοι, ηθικά και πολιτικά. Η όποια εναπομείνασα δύναμή τους βασίζεται στην παραμορφωτική χρήση του θεσμού της Δικαιοσύνης και στην ωμή χρήση της κατασταλτικής βίας. Ό,τι άλλο κι αν σκαρφιστούν όμως, όσες άτιμες πράξεις ακόμη κι αν χρησιμοποιήσουν, δεν θα μπορέσουν να σταθούν για πολύ καιρό ακόμη όρθιοι. Για την ακρίβεια στις 26 Μαΐου θα είναι και επισήμως πολιτικά πτώματα, με την πτώση τους να είναι το προδιαγεγραμμένο και σίγουρο αποτέλεσμα των αμαρτιών και των αθλιοτήτων που διέπραξαν.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-kai-h-apopeira-fimwshs-stis-eurwekloges#ixzz31CLeaGsr

Exit mobile version