Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή: Κρήτη, Αττική, Δυτική Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία

Ελληνική Αυγή: Κρήτη, Αττική, Δυτική Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία

Το απόγευμα της Κυριακής 4 Μαΐου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, με την Ελληνική Αυγή,  Ηλίας Παναγιώταρος με τους υποψηφίους Δημάρχους Παλαιού Φαλήρου Σωτήρη Μεταξά και Αλίμου Χαρίλαο Μέξα πραγματοποίησαν, με κλιμάκιο συναγωνιστών των Νοτίων Προαστίων, ενημερωτική δράση μοιράζοντας προεκλογικό υλικό της Ελληνικής Αυγής. 

Οι συζητήσεις των υποψηφίων με τους πολίτες των Δήμων ήταν ενθουσιώδες και οι δημότες έδειξαν την πίστη τους την Ελληνική Αυγή. Τέλος η ενημερωτική δράση έκλεισε στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Σωτήρη Βοργιά στη Γλυφάδα.

Ενημερωτική δράση στη Μακρυνεία και το Θέρμο

Ο υπ. ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Ντάικος Κωνσταντίνος, οι υπ. περιφερειακοί σύμβουλοι της “Ελληνικής Αυγής για τη Δυτική Ελλάδα”, Κλαδούχα Φανή, Μπάλα Κωνσταντούλα, Παναγιωτοπούλου Δήμητρα, Τριανταφύλλου Αγγελική, Λούκας Αντώνιος, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Χατζής Κωνσταντίνος και η υπ. δημοτική σύμβουλος με την “Ελληνική Αυγή για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου” Καστανά Μαρία προέβηκαν σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στη Μακρυνεία και το Θέρμο.

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Ευρώπη των Εθνών και της Ελληνικής Αυγής στην αυτοδιοίκηση, απολαμβάνουν τη  θερμή ανταπόκριση του απλού Έλληνα πολίτη που εκδηλώνετε σε κάθε επαφή μαζί μας.

Ομιλία στην Τ.Ο Ηρακλείου

Ο βρώμικος προβοκατόρικος πόλεμος που διεξάγεται τοπικά ενάντια στη Χρυσή Αυγή, με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων για δήθεν κρυφές “συνεργασίες” με υποψήφιους άλλων αυτοδιοικητικών συνδυασμών, ήταν το θέμα της ομιλίας που πραγματοποίησε χθες Τετάρτη ο συναγωνιστής Οδυσσέας Πατεράκης, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, ενώπιον πολλών φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, παρουσία του υποψήφιου περιφερειάρχη με την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Γιώργη Σπυρόπουλου και του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Χατζάκη. Ο συναγωνιστής ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά πως η Χρυσή Αυγή στηρίζει στις περιφερειακές εκλογές τον συνδυασμό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΚΑΝΕΝΑ συνδυασμό (εννοείται και ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ), στις δημοτικές εκλογές σε ΚΑΝΕΝΑ Δήμο της Κρήτης. Κάλεσε επίσης τους παρευρισκόμενους να μεταφέρουν παντού το μήνυμα, ότι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ είναι τα επίσημα, έντυπα και ηλεκτρονικά, μέσα πληροφόρησης του Κινήματος και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος αυτόκλητος ψευδο-υποστηρικτής, “λειτουργός” της προβοκατόρικης παρα-“δημοσιογραφίας”.

Συνέντευξη Σταθάκη Δημήτρη υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Χανίων με την Ελληνική Αυγή για την Κρήτη στο CRETA CHANNEL

Ενημερωτική δράση στον Δήμο Παιονίας – Επίσκεψη στο Γ. Νοσοκομείο Γουμένισσας

Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Παιονίας, με επικεφαλής τον συναγωνιστή Παπαδόπουλο Αντώνη, πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στα χωριά Τούμπα, Φιλυριά και Πολύπετρο του Δήμου Παιονίας. Οι Συναγωνιστές προχώρησαν σε διανομή έντυπου υλικού, εφημερίδων και φυλλαδίων του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, καθώς και της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία, συνομιλώντας με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας, όπου ενημερωθήκαμε από το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον τομέα της ιατρικής κάλυψης (παιδίατρος, ορθοπεδικός), του υγειονομικού υλικού και κυρίως για την έλλειψη ασθενοφόρου. Ο Εθνικιστικός αγώνας συνεχίζεται, παρά τις πολιτικές διώξεις, σε κάθε πόλη και χωριό του νομού μας. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Η Ελληνική Αυγή για την Ημαθία συνεχίζει με αμείωτη ένταση τον προεκλογικό αγώνα

Κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Ημαθία πραγματοποίησε την Παρασκευή ενημερωτική δράση στο Κλειδί και στα Τρίκαλα Αλεξάνδρειας. Ο κόσμος υποδέχθηκε τους Συναγωνιστές με ενθουσιασμό. Αξιοσημείωτο είναι πως οδηγοί κατέβαιναν από τα οχήματά τους και κάτοικοι και καταστηματάρχες έβγαιναν από τις οικίες και τα καταστήματά τους, για να προμηθευτούν προεκλογικό υλικό της Ελληνικής Αυγής και για να συνομιλήσουν με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους μας. Στη συνέχεια, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Βασίλειος Τσιούλης παρουσίασε σε πλήθος κατοίκων του Κλειδιού τους περιφερειακούς συμβούλους και τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής. Κατά την ενημέρωση έγινε αναφορά και στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και στους υποψηφίους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Νίκης. Η δημοσκόπηση που διεξάγεται καθημερινά στους δρόμους της Πατρίδας μας δείχνει ξεκάθαρα την πορεία μας προς την Νίκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ellhnikh-augh-krhth-attikh-dutikh-ellada#ixzz31COEx1GM

Exit mobile version