Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έπιασε δουλειά η μονταζιέρα Μαξίμου – Παραποίησαν ακόμα και τα λόγια του Ομπάμα

Έπιασε δουλειά η μονταζιέρα Μαξίμου - Παραποίησαν ακόμα και τα λόγια του Ομπάμα

Άρχισε να δουλεύει για τα καλά η μονταζιέρα του Μαξίμου, προκειμένου να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος  ενόψει των προσεχών ευρωεκλογών. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό δείγμα της πρακτικής αυτής αποτελεί το προεκλογικό τηλεοπτικό σποτάκι της ΝΔ, καθώς υπάρχει μοντάζ στα λεγόμενα του Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με το σποτ ο Ομπάμα φέρεται να λέει προς τον Σαμαρά «οι Έλληνες βλέπουν το φως στο τέλος του τούνελ». Στην πραγματικότητα, όμως, οι ψεύτες του Μαξίμου παρουσίασαν μόνο το τέλος της δήλωσης Ομπάμα, αποκρύπτοντας όσα προηγήθηκαν.

Σύμφωνα με το αμερικανικό βίντεο και την επίσημη μετάφραση ο Ομπάμα δήλωσε ότι: «Πιστεύω πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις “σκληρές” ενέργειες που απαιτούνται και φυσικά πως επιθυμεί να διασφαλίσει πως οι Έλληνες θα δουν το φως στην άκρη του τούνελ».

Καμιά σχέση, δηλαδή, με την αποκομμένη φράση που αποδίδει το σποτάκι και αλλάζει εντελώς το νόημα των λεγομένων του αμερικανού Προέδρου, ο οποίος ουσιαστικά περιγράφει έναν αδίστακτο πρωθυπουργό που θα προχωρήσει σε «σκληρές» ενέργειες.

Συν τοις άλλοις, ο Ομπάμα λέει ότι ΘΑ δουν οι Έλληνες φως στο τέλος του τούνελ, ενώ το σποτ υποστηρίζει ψευδώς ότι οι Έλληνες βλέπουν ΗΔΗ φως στο τέλος του τούνελ. Σ’ αυτούς τους αδίστακτους και ανάλγητους πολιτικούς απατεώνες αρμόζει η πιο απόλυτη εκλογική αποδοκιμασία στις 25 Μαΐου.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/archise-pali-to-montaz-apo-to-majimou.-parapoioun-akomh-kai-ta-legomena-tou#ixzz31GqvVOtr

Exit mobile version