Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ψήφος των Ελλήνων θα τελειώσει τον Σαμαρά στις 25 Μαΐου

Η ψήφος των Ελλήνων θα τελειώσει τον Σαμαρά στις 25 Μαΐου

Θα συμφωνήσουμε απολύτως με τα λεγόμενα του Σαμαρά ότι «ο μεγαλύτερος εχθρός είναι η χαλαρότητα της ψήφου», όπως και ότι «τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού πολύ μικρά λάθη μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά».

Πράγματι, ο Έλληνας Πολίτης θα πρέπει να είναι πολύ  προσεχτικός στην ψήφο του, τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές. Με την επιλογή του θα αποφασίσει το Μέλλον της Χώρας και του Ελληνικού Λαού. Ας είναι, λοιπόν, σίγουρος ο εντολοδόχος πρωθυπουργός των διεθνών τοκογλύφων ότι η ψήφος των συμπατριωτών μας δεν θα έχει κανένα χαλαρό χαρακτήρα.

Δεν πρόκειται οι Έλληνες να ξανακάνουν το λάθος και να ψηφίσουν τον Σαμαρά.

Κάθε ψήφος στον Σαμαρά είναι επιδοκιμασία του μνημονιακού ολέθρου και της σύγχρονης κατοχής, την οποία υφίσταται η Χώρα μας. Είναι τροχοπέδη σε οποιαδήποτε προσπάθεια απελευθέρωσης της Χώρας και επιβράβευση της ανάλγητης, αναίσθητης και απάνθρωπης πολιτικής της συγκυβέρνησης που καταδυναστεύει την Πατρίδα και τον Λαό.

Όλα αυτά έχουν γίνει αντιληπτά από τους Έλληνες και παρά την φιλοκυβερνητική προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ δεν πρόκειται να δώσουν καμία ανοχή στον αποτυχημένο αυτό πολιτικάντη που κατάφερε να ξεπεράσει σε ανικανότητα ακόμη και τον Γιωργάκη Παπανδρέου.

Το βράδυ της 25ης Μαΐου ο ενορχηστρωτής της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού θα καταλάβει το ευρύ μέγεθος της απέχθειας και της οργής του Ελληνικού Λαού εναντίον του.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-pshfos-twn-ellhnwn-tha-teleiwsei-ton-samara-stis-25-maiou#ixzz31Imvg8W4

Exit mobile version