Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έπεσε και το τελευταίο κάστρο του Σαμαρά – Εκατοντάδες Έλληνες στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Πύλο Φωτογραφίες,Βίντεο

Έπεσε και το τελευταίο κάστρο του Σαμαρά - Εκατοντάδες Έλληνες στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Πύλο Φωτογραφίες,Βίντεο

Μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας των κατοίκων της Πύλου και των γύρο χωριών από τους ”δημοκράτες” της ψοφοδεξιάς, πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του κινήματος μας, με τις καθεστωτικές δυνάμεις να αποτυγχάνουν πλήρως αφού η κεντρική πλατεία γέμισε με εκατοντάδες υποστηρικτές του κινήματος μας τόσο από την Πύλο όσο και από τα γύρο χωριά.

Τον λόγο πρώτος πήρε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον συνδυασμό ”Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο”, συναγωνιστής Δολτσινιάδης Δημήτριος (θωρακοχειρουργός/καρδιοχειρουργός). Ο συναγωνιστής σε έναν Λακωνικό λόγο αναφέρθηκε στις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο και τους στόχους, εξηγώντας ταυτόχρονα το λόγο που θα πρέπει οι Πελοποννήσιοι σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές να στηρίξουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Ιωάννου Άγγελος (Ιδρυτικό μέλος Ε.ΛΑ.Μ.). Ο συναγωνιστής  αντιπροσωπεύοντας όπως επισήμανε και τον Ελληνισμό της Κύπρου, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό συμμετέχοντας ενεργά στον προεκλογικό αγώνα!

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημοπούλου Ειρήνη (Αρχαιολόγος/Διευθύντρια εφημερίδας ”ΕΜΠΡΟΣ”  Σύζυγος του παράνομα έγκλειστου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παππά Χρήστου), ξεκινώντας την ομιλία της τόνισε την μεγάλη συγκίνηση που νιώθει ευρισκόμενη στα πατρογονικά εδάφη της Πελοποννήσου, η οποία Πελοπόννησος στάθηκε πρωτοπόρος των επαναστάσεων και αγώνων του Έθνους μας. Τέλος μετέφερε το μήνυμα ότι αυτό που μας διαφοροποιεί από όλους τους άλλους, είναι ότι έχουμε πάντα μία σημαία να υπερασπιζόμαστε.

Χαιρετισμούς απεύθυνε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Τζεμπετζής Δημήτριος (Δικηγόρος). Ο Συναγωνιστής κατά την διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι η Νίκη της Χρυσής Αυγής σε αυτές τις εκλογές θα είναι η ταφόπλακα του σάπιου πολιτικού κατεστημένου!

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Κωνσταντίνου Νικόλαος (Αρχισυντάκτης εφημερίδας ”ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”). Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις/δεσμεύσεις του Σαμαρά, ο οποίος μετεκλογικά  έκανε τα ακριβώς αντίθετα, επισημαίνοντας ότι σε λίγες ημέρες θα έχουμε το πολιτικό μνημόσυνο του Α. Σαμαρά και της ψοφοδεξιάς παράταξης με την υπογραφή της Χρυσής Αυγής.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής – Νομού Εύβοιας, συναγωνιστής Μίχος Νικόλαος, αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις που υφίσταται το κίνημα μας με τους γνωστούς ΄΄κρατικούς΄΄ παρακρατικούς να παίζουν τον δικό τους ρόλο στον εκφοβισμό των υποστηρικτών αλλά και των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής, επισημαίνοντας μάλιστα ότι τίποτα από αυτά δεν τρομάζει τους Έλληνες Εθνικιστές.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ”, συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, μίλησε για όλους και για όλα! Αναφέρθηκε στα ανθελληνικά νομοσχέδια που στόχο έχουν να πλήξουν το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα πολίτη. Οι απαράδεκτες φορολογίες, τα κρατικά συστήματα και οι καταστάσεις που επικρατούν στη δημόσια υγεία, όλα συμβάλουν στη συμπλήρωση ενός παζλ που λέγεται σάπιο πολιτικό κατεστημένο, με μοναδικούς  κερδισμένους αυτούς που κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό τόσα χρόνια.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής – Νομού Μεσσηνίας, συναγωνιστής Κουκούτσης Δημήτριος, με πύρινο λόγο, κατακεραύνωσε μέσα στο ”σπίτι” του ”πρωθυπουργού” τόσο τον ίδιο όσο και την ψοφοδεξιά παράγκα, ενώ ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα ενότητας για όλους τους Έλληνες τονίζοντας ότι τα Ελληνόπουλα αναγκάζονται να πάρουν το δρόμο της ξενιτιάς με σπουδαία μυαλά που γεννιούνται στην πατρίδα μας να τα εκμεταλλεύονται ξένες χώρες.

Τέλος το λόγο πήρε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης. Ο συναγωνιστής σχολίασε την επικαιρότητα αλλά και την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας αναφερόμενος μάλιστα τόσο στους εντολοδόχους των ξένων κέντρων εξουσίας αλλά και στους πιστούς υπαλλήλους τους, τα μεγάλα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο επικοινωνιακό τσίρκο που είχε στηθεί από τα Μ.Μ.Ε. όπου έδειχναν τον Αρχηγό μας και τους υπόλοιπους βουλευτές με χειροπέδες με στόχο να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες, απομακρύνοντας τους από την Χρυσή Αυγή. Φυσικά όμως, όχι μόνο δεν τρομοκρατήθηκε ο κόσμος αλλά οι όλες αυτές ενέργειες δυνάμωσαν και συσπείρωσαν περισσότερο την Χρυσή Αυγή, κάνοντας ένα ολόκληρο σύστημα να ενεργεί σπασμωδικά.

Επίσης ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όλες αυτές οι διώξεις και ο συνεχής πόλεμος δεν είναι καθόλου τυχαίος, αφού η πατρίδα μας βρίσκεται στο πιο σημαντικό γεωστρατηγικό σημείο της μεσογείου. Τα ξένα κέντρα εξουσίας, οι εντολοδόχοι τους και οι πιστοί υπάλληλοι τους λογικό είναι να θέλουν να φιμώσουν την μοναδική φωνή αλήθειας της Χρυσής Αυγής, που κύριος στόχος του κινήματος μας είναι η εθνική ανεξαρτησία και η εκμετάλλευση του φυσικού  πλούτου της πατρίδας για το συμφέρων της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού.

Αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί με όλες τις ομιλίες από την κεντρική πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Πύλο.

Υ.Γ. Όσο κάποιοι κεκλεισμένων των θηρών και μέσα από την ασφάλεια της συνοδείας 100 αστυνομικών στέλνουν μηνύματα νίκης, την στιγμή που μία απλή βόλτα στο πεζοδρόμιο είναι για αυτούς επιστημονική φαντασία, οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής από τα πεζοδρόμια και τις πλατείες, αγκαλιά με τον Ελληνικό Λαό διαδίδουν το πραγματικό χαρμόσυνο μήνυμα της νίκης για την πραγματική ελευθερία της Πατρίδας μας.

Ακόμα και μέσα στο ”σπίτι” χωρίς οικία του εντολοδόχου ”πρωθυπουργού”, η συμπαράσταση του κόσμου για την Χρυσή Αυγή και τον αγώνα της εκδηλώνεται μέσα από τις αμέτρητες εκδηλώσεις αγάπης προς τους βουλευτές του κινήματος μας, με κύριο πόθο όλων να βγουν σύντομα έξω ο Αρχηγός μας και οι υπόλοιποι βουλευτές-συναγωνιστές!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epese-kai-to-teleutaio-kastro-tou-samara-ekatontades-ellhnes-sthn-sugkentrw#ixzz31ReY0iOp

Exit mobile version