Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού ανατέλλει μετά την απόφαση του Άρειου Πάγου

Η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού ανατέλλει μετά την απόφαση του Άρειου Πάγου

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Ν, Δικηγόρο, Υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή

Η ανακήρυξη του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή ως νόμιμου συνδυασμού για τις επικείμενες Ευρωεκλογές αποτελεί τον καταλύτη ραγδαίων εξελίξεων στα εξής επίπεδα.

Αντιλήφθηκε ο Ελληνικός Λαός ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα κινούμενο εντός του Συντάγματος και κατά συνέπειαν και εντός του Ευρωκοινοβουλίου. Καταρρέουν πια οι φόβοι και οι δισταγμοί που είχε ενσπείρει στον Ελληνικό Λαό το φαύλο πολιτικό σύστημα που εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό.

Αντιλήφθηκε και ο τελευταίος Έλληνας πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έχει ένα και μόνον νόμιμο καταστατικό που έχει κατατεθεί στον Άρειο Πάγο με την δήλωση του άρθρου 29 του Συντάγματος, ότι η δράση του εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Συνακόλουθα όποιος πολιτικάντης ή φορέας τολμήσει από δω και πέρα να ρίξει λάσπη περί εγκληματικής οργάνωσης στον Λαϊκό Σύνδεσμο- Χρυσή Αυγή σε οποιοδήποτε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης- τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό, θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα ακολουθούν αγωγές αποζημίωσης εκατομμυρίων ευρώ για προσβολή της φήμης της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα θα κατατίθενται και οι αντίστοιχες μηνυτήριες αναφορές.

Ο Ελληνικός Λαός αρχίζει πια να σκέφτεται και να συλλογάται ελεύθερα. Είναι βέβαιο πως θα το δείξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαίου με αποκορύφωμα τις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Και επειδή αναμένεται το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές αλλά και Ελληνικής Αυγής στις αυτοδιοικητικές να ξεπεράσει κατά πολύ τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις των μίζερων και εγκλωβισμένων στο ψέμα τους συστημικών ψευτοκάναλων θα τεθεί αμέσως μετά τις εκλογές θέμα κατά ποσό μπορεί να μένουν προφυλακισμένοι ο Αρχηγός, βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Γιατί δεν μπορεί ποτέ το μεγαλύτερο ποσοστό του Ελληνικού Λαού (πάνω από 25% δείχνουν οι πραγματικές δημοσκοπήσεις με απρόβλεπτη την οροφή ) να αποτελεί εγκληματική οργάνωση!

Θα πρέπει λοιπόν κατ’ εφαρμογήν του Συντάγματος και ιδίως της θεμελιώδους αρχής της αναλογικότητας (άρθρο 25 Σ) με ταχύτατες διαδικασίες να αποφυλακισθούν Αρχηγός , Βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, γιατί θα βρίσκεται σε δυσαρμονία η Λαϊκή Κυριαρχία με την κατά κατάχρηση εξουσίας θέση των ανακριτριών. Ταυτόχρονα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών  εφ’ όσον έχει και την ελαχίστη ευθιξία θα πρέπει να παραιτηθεί η συγκυβέρνηση Σαμαρά και ιδίως οι θλιβεροί Αθανασίου και Δένδιας.

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-tou-ellhnismou-anatellei-meta-thn-apofash-tou-areiou-pagou#ixzz31X9twaHw

Exit mobile version