Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 13 Μαΐου 2014

xamail-letter__article

Μετά την είσοδο του Λαϊκού Συνδέσμου στο κοινοβούλιο παρακολουθούμε την αβυσσαλέα επίθεση της σάπιας μεταπολίτευσης. ΄Ολος ο μηχανισμός τους στην προσπάθεια για την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής, ευτυχώς έχουν καταφέρει ακριβώς το αντίθετο. Τα ΜΜΕ, πιστά σκυλιά του συστήματος, μεταφέρουν τις “ειδήσεις” που τους επιβάλλουν οι κυβερνώντες (ακόμα κι αυτοί που υποτίθεται πως δεν κυβερνούν, όπως οι αναρχοάπλυτοι) χωρίς φυσικά να ελέγξουν αν πρόκειται για πραγματική είδηση. Αλήθεια ποιός ξεχνάει τα κολάζ που έγιναν απ΄τους “αδιάφθορους” δημοσιοκάφρους; Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σε ένα ακόμα ρεπορτάζ λάσπης άκουσα: “Οι φασίστες βουλευτές της Χρυσής Αυγής ζητούσαν από τους εξαθλιωμένους πολίτες να φορέσουν μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής προκειμένου να τους βρουν δουλειά”. Ελπίζω να καταλαβαίνουν τουλάχιστον ότι γίνονται γελοίοι. Μήπως να θυμίσω σε κάποιους κομματάρχες (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) τι έχουν ζητήσει από πολίτες να κάνουν για μια θέση στο δημόσιο; Να θυμίσω επίσης σε όλους μας πως οι συχνότητες από τις οποίες εκπέμπουν τα βρωμοκάναλά τους είναι δημόσια περιουσία που σημαίνει πως θα έπρεπε το Ελληνικό Δημόσιο να εισπράττει κάποια έσοδα. Ορίστε και ένα έτοιμο ισοδύναμο μέτρο έναντι στην αφαίμαξη των Ελλήνων. ΄Όμως είναι δυνατόν να πληρώσει όλοι αυτοί οι καναλάρχες; Δε πείθουν κανέναν πια. Η προπαγάνδα τους δεν έχει όρια. Απ΄την άλλη  μεριά εξασφαλίζουν τη διασκέδασή μας όταν μας παρουσιάζουν τον Σαμαρά πεζοπόρο να τον αγκαλιάζουν οι πολίτες και να τον κερνούν παγωτό! Καλή η πλάκα αλλά τα ψέματα τελειώνουν. Ας μη ξεχνάμε τον άδικα φυλακισμένο αρχηγό, τους βουλευτές και τα μέλη μας. Σε λίγες μέρες η αλαζονεία της εξουσίας θα μετατραπεί σε ταπεινοφροσύνη. Κάθε ψήφος στον Λαϊκό Σύνδεσμο θα πριονίσει τις καρέκλες τους που κρατούν με νύχια και με δόντια. Καμία ψήφος χαμένη, κόντρα στους ανθέλληνες που μας περιβάλλουν. Το σύνθημα δόθηκε: ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Μετά τιμής
Μπαφίλια Ευθυμία

Να ενωθούμε ΟΛΟΙ οι Έλληνες

Είναι της μοίρας μας γραφτό ως Έλληνες να δρομολογούμε εμείς τα γεγονότα που γράφουν την Ιστορία μας, γιατί ως γνήσιοι απόγονοι Ηρώων, δεν αποδεχόμαστε να μας την καθορίζει άλλος, εκτός από τον ίδιο τον Θεό. Σε λίγες μέρες, θα αποδειχθεί πως ο ελληνικός λαός και γνώση και κρίση έχει! Σε λίγες μέρες θα καταψηφίσουμε τις μαριονέτες των ξένων που ρήμαξαν την Ελλάδα, μας οδήγησαν σε συνθήκες φτώχειας αλλά και μεγαλοσύνης! Γιατί μπορεί να χάσαμε δουλειές, χρήματα, όνειρα, κερδίσαμε όμως το αναφαίρετο δικαίωμα να ορίζουμε ως λαός την μοίρα μας, πάντα με την βοήθεια του Θεού και να μην αποφασίζουν πάντα ξένοι- εχθροί του ελληνισμού για εμάς.
Αποδείξαμε στους Ευρωπαίους της ηθικής κατάπτωσης και της διαστροφής ότι εμείς οι Έλληνες δεν παραδίδουμε εύκολα τα όπλα, όταν υπερασπιζόμαστε ιερά και όσια. Στον αγώνα αυτόν που ακόμη δεν τελείωσε, πολεμηθήκαμε αλλά δεν λυγίσαμε. Αντίθετα, η επόμενη ημέρα θα μας βρει, πιο δυνατούς και έτοιμους για νέες διεκδικήσεις, νέους αγώνες  Οι Έλληνες Εθνικιστές πλήρωσαν βαρύ τίμημα και πληρώνουν αλλά , δυστυχώς γι αυτούς που ήθελαν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός εκλογών, θα την δουν τώρα να είναι ο ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής.. Σύντομα όλοι οι υποτακτικοί και δοσίλογοι- μαυραγορίτες, θα πληρώσουν για τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

DVD “Η αλήθεια: Γιατί κρατούν παράνομα τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής” – Προσφορά στην Χρυσή Αυγή της Τετάρτης

Μείζον πολιτικό θέμα δημιουργεί η στάση της κυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων στη δίκη των πρωταγωνιστών του μεγάλου σκανδάλου των εταιριών Energa και Hellas Power, που καταχράσθηκαν 270 εκατ. ευρώ από το
“χαράτσι” της ΔΕΗ και τον ειδικό φόρο ηλεκτρικού ρεύματος – τα οποία εισέπρατταν και δεν απέδιδαν. Ενώ τη ζημία αυτή έχουν υποστεί κυρίως το Δημόσιο και ο Δήμος, «περιέργως» – από ολιγωρία ή για άλλους λόγους –  δεν
παρίστανται ως πολιτική αγωγή στη δίκη, ελαφρύνοντας ουσιαστικά τη θέση των κατηγορουμένων.  Συνειρμούς προκαλεί και το γεγονός ότι την υπεράσπιση του βασικού κατηγορούμενου έχει αναλάβει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, για τον οποίο ανακύπτει ζήτημα τουλάχιστον ηθικής τάξεως.

Φ.Κ.

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για τον Άλιμο” – Σήμερα στις 20:00

Θανάσιμο πλήγμα στην σκευωρία της χουντικής συγκυβέρνησης υπήρξε η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας και η έγκριση της καθόδου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές. Παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν και το κλίμα τρομοκρατίας που εφάρμοσαν συγκυβέρνηση και ΜΜΕ , οι ανώτατοι δικαστές στάθηκαν στο ύψος τους και αποφάσισαν δίκαια και ορθά. Όμως η έγκριση του Λαϊκού Συνδέσμου παρ΄όλο που από τα παπαγαλάκια παρουσιάζεται ως μια τυπική διαδικασία για να μειώσουν την σημασία της, στην ουσία στέλνει μηνύματα. 1. Απορρίπτει τον χαρακτηρισμό της εγκληματικής οργάνωσης , που τόσο πολύ χρησιμοποιούν  οι συκοφάντες μας, ελλείψει στοιχείων , αλλά και αφού υπάρχει και το τεκμήριο της Αθωότητας το οποίο ουδείς το έλαβε υπ΄όψιν. ¨Αρα όποιος εξακολουθεί να επικαλείται τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση» χωρίς να έχει προηγηθεί δίκη παρανομεί και είναι υπόλογος στη δικαιοσύνη. 2. Με την ίδια λογική κρίνονται παράνομες και αντισυνταγματικές όλες οι ενέργειες και τα μέτρα προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση ή η  Βουλή. (Διακοπή χρηματοδότησης , άρση προστασίας βουλευτών  κ.λ.π.). 3. Δέχεται ώς γνήσιο το καταστατικό του Συνδέσμου που κατατέθηκε (και που είχε εγκρίνει ενυπογράφως η ίδια η Γκουτζαμάνη) , και απορρίπτει  με αυτό τον τρόπο το ψευδεπίγραφο που παρουσίασε η κλίκα των επίορκων δικαστικών και που σ΄αυτό στηρίχτηκε όλη η δίωξη του Αρχηγού και των Βουλευτών μας . Είναι ένα σημείο με μεγάλη σημασία , το οποίο αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας την μεροληψία και την σκευωρία. 4. Αποδεικνύει περίτρανα ότι η Δικαιοσύνη δεν αλώθηκε απο το παρακράτος της συγκυβέρνησης. Υπάρχουν ακόμα άξιοι και αντικειμενικοί δικαστές , οι οποίοι όμως έχουν υποχρέωση να καθαρίσουν το απόστημα. Με την απόφασή του Αρείου Πάγου ως πρός το καταστατικό τουλάχιστον , θα έπρεπε να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις εξαιρέσεως των δικαστικών  που χειρίζονται την υπόθεση.

 Γ.Δ.

Χρήστος Παππάς: Διώκουν και την Ορθοδοξία, κλείνουν τα εκκλησιαστικά σχολεία

Πολλά συγχαρητήρια στην Χρυσή Αυγή για την δράση της. Είναι το μοναδικό κόμμα που βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα και προσπαθεί για το καλύτερο. Χάρηκα πολύ όταν έμαθα τα ευχάριστα νέα για την ανακήρυξη του κόμματος στις ευρωεκλογές από τον Άρειο Πάγο. Γνωρίζω ότι ο Έλληνας θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή γιατί είναι οργισμένος με την κατάσταση που επικρατεί και γιατί θέλει την αλλαγή. Θέλει η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες. Μόνο η Χρυσή Αυγή μάχεται για την Πατρίδα μας! Ζήτω η Νίκη!

Σ.Κ.

Το ομολόγησε και η εφημερίδα του “κομιστή”: Έρχεται… ατύχημα με Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-13-maiou-2014#ixzz31XlETJbo

Exit mobile version