Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Σαμπιχά, ο Χριστόπουλος και “ο Ιός”

Η Σαμπιχά, ο Χριστόπουλος και “ο Ιός”

Το θέμα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν φαίνεται να έχει περάσει ήδη στην λήθη, όμως η σοβαρότητά του είναι τέτοια που μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε μαζί του από μια άλλη οπτική γωνία. Πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός αντιεθνικιστής και λυσσαλέος πολέμιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ “Ιός”, της “Εφημερίδας των Συντακτών” (γνωστής και ως εφημερίδας των φωτομοντάζ), είχε ένα αφιέρωμα στην υπόθεση αυτή. Η φωτογράφιση της Σαμπιχά στο Προξενείο των Η.Π.Α, μετά από την βράβευσή της από αυτήν, που δημοσιεύει ο “Ιός” είναι φανερό ότι προσπαθεί να δημιουργήσει τους κατάλληλους συνειρμούς και εντυπώσεις. Τι ειρωνεία… Οι συντάκτες μιας στήλης, της οποίας τα δημοσιεύματα και οι απόψεις ευθυγραμμίζονται ουκ ολίγες φορές με τα αμερικανικά συμφέροντα στην περιοχή, δείχνουν να ενοχλούνται από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη Ρομά βραβεύτηκε από το Προξενείο των Η.Π.Α.

Να θυμίσουμε, επίσης, ότι στην αντίληψή μας δεν έχει πέσει ποτέ κάποιο αφιέρωμα του “Ιού” στην καταπίεση των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου από τους Αλβανούς, ούτε φυσικά για την εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων από το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ. Αντιθέτως, οι τύποι αυτοί έχουν την εύνοια του εβραϊκού παράγοντα, σε τέτοιο σημείο που να κάνουν και ομιλίες υπό την αιγίδα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, όπως συνέβη πρόσφατα με τον Δημήτρη Ψαρρά. Μπορεί ο τύπος αυτός να παραπέμπει κατά κάποιους στην «Παναγία των Παρισίων» (καταλαβαίνει, προφανώς, περί τίνος πρόκειται…), αλλά σίγουρα μόνο χαζός δεν είναι. Φροντίζει, τόσο αυτός όσο και η υπόλοιπη παρέα του, να είναι φιλικά προσκείμενος προς την παγκόσμια σιωνιστική εξουσία και τα συμφέροντά της. Επανερχόμενοι στο θέμα της Σαμπιχά διαπιστώνουμε ότι το κείμενο του “Ιού” την «αποδομεί» με τέτοιο τρόπο ώστε να συμπλέει μ’ αυτούς που δεν ήθελαν την υποψηφιότητά της.

Χαρακτηριστικό, επίσης, είναι το σημείο εκείνο όπου υπερασπίζονται τον ξεκάθαρο προπαγανδιστή των τουρκικών απόψεων Δημήτρη Χριστόπουλο. «Η μετωπική επίθεση του βαθέως κράτους για την προκαταβολική συμμόρφωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης (και πιθανής αυριανής κυβέρνησης) στις επιθυμητές προδιαγραφές για το μειονοτικό (και προφανώς, τα υπόλοιπα «εθνικά μας θέματα») επιβεβαιώνεται από την κλιμακούμενη στοχοποίηση του πανεπιστημιακού καθηγητή Δημήτρη Χριστόπουλου. Η ελαφρότητα με την οποία ακόμη και «σοβαρά» ΜΜΕ έσπευσαν να συκοφαντήσουν τον συγκεκριμένο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, συνιδρυτή του Κέντρου Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων (ΚΕΜΟ) και αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αποδίδοντάς του ακόμη και προθέσεις ανατροπής της… Συνθήκης της Λωζάννης, είναι κάτι παραπάνω από εύγλωττη».

Προσέξτε τον τρόπο, με τον οποίο εκφράζονται για τον εθνομηδενιστή σύζυγό της μέχρι πριν 2 χρόνια περίπου κρατικοδίαιτης δημοσιογράφου Μαριλένας Κατσίμη: «Κλιμακούμενη στοχοποίηση», «ελαφρότητα», «έσπευσαν να συκοφαντήσουν». Ο Χριστόπουλος ταυτίστηκε ευθέως μετά τα συμφέροντα της Τουρκίας στην περιοχή, αλλά “ο Ιός” θεωρεί ότι «αδικήθηκε». Έχουν το θράσος, μάλιστα, να μας υπενθυμίζουν ότι είναι συνιδρυτής του περιβόητου ΚΕΜΟ. Μιας, τουλάχιστον περίεργης, ΜΚΟ η οποία χρηματοδοτούνταν επί χρόνια από το Υπουργείο Εξωτερικών για να προπαγανδίζει επί της ουσίας αποσχιστικές αντιλήψεις εις βάρος της Πατρίδας μας. Ο ίδιος αυτός τύπος είναι που είχε κρατήσει τακτική ίσων αποστάσεων στους νατοϊκούς βομβαρδισμούς στην Σερβία, ενώ με την ιδιότητά του ως αντιπροέδρου της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου είχε επιτεθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη, επειδή αυτή δεν είχε αναγνωρίσει παράνομο φιλοσκοπιανό σωματείο, το οποίο επιζητούσε την ονομασία «στέγη μακεδονικού πολιτισμού»!

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά ακόμη για τον βίο και την πολιτεία του «συκοφαντημένου» Χριστόπουλου. Αρκούν, όμως, αυτά για να καταλάβουμε τον ανθελληνικό χαρακτήρα του «στοχοποιημένου», καθώς και γιατί τον υπερασπίζουν οι… πατριώτες του “Ιού”. Εξάλλου και οι ίδιοι οι συντάκτες του “Ιού” έχουν επιχειρήσει ξανά στο παρελθόν να υπερασπίσουν άτομα, τα οποία είχαν κι αυτά «περίεργες» απόψεις. Όπως π.χ. κάποιον Σωτήρη Μπλέτσα, ο οποίος το 2001 καταδικάστηκε επειδή διένειμε φυλλάδια που προκάλεσαν την αγανάκτηση των Βλαχόφωνων Ελλήνων, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις. Στην δίκη αυτή κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης τόσο ο Δημήτρης Ψαρράς, όσο και ο Τάσος Κωστόπουλος.

Το τι «μαργαριτάρια» υποστήριξαν στις καταθέσεις τους δεν περιγράφονται. Και όμως αυτοί οι τύποι, με τις τόσο «προχωρημένες» απόψεις, θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις διώξεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αρθρογραφούν, βγάζουν βιβλία, ανακαλύπτουν ανύπαρκτα «καταστατικά» και αντιμετωπίζονται με δέος και σοβαρότητα τόσο από συγκεκριμένους δικαστικούς κύκλους, όσο και από τα συστημικά ΜΜΕ.

Δυστυχώς, η έκταση της στήλης δεν μας επιτρέπει να επεκταθούμε στο ζήτημα όσο θα θέλαμε. Είναι, όμως, ενδεικτικό των καταστάσεων που ζούμε το γεγονός ότι άτομα και φορείς με σαφή εθνομηδενιστική συνείδηση έχουν το θράσος και την αναίδεια να ζητούν να τεθεί εκτός νόμου η πιο αυθεντική φωνή των Ελληνικών συμφερόντων. Θα επανέλθουμε, όμως, δριμύτεροι με την πρώτη ευκαιρία. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-sampicha-o-christopoulos-kai-o-ios#ixzz31aEQLPAy

Exit mobile version