Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζονται αμείωτα οι πολιτικές δράσεις της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία” – Φωτορεπορτάζ

Ομιλία από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνο Μποβιάτσο στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων

Για μια ακόμη φορά τα γραφεία της “Χρυσής Αυγής” αποδείχτηκαν πολύ μικρά για να χωρέσουν τον κόσμο, που ήρθε για να ακούσει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κινήματος Κωνσταντίνο Μποβιάτσο, να αναλύει τις θέσεις της “Χρυσής Αυγής” για τις Ευρωεκλογές, αλλά και να τονίζει την κρισιμότητα των ερχόμενων Ευρωεκλογών.

Η Ευρώπη των Εθνών, η Ευρώπη του πολιτισμού και της παράδοσης, η Ευρώπη των Εθνικών πολιτισμών, είναι η Ευρώπη που οραματίζονται οι Εθνικιστές της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ο ομιλητής τόνισε πως: “Σε πείσμα των γραφειοκρατών των Βρυξελλών, σε πείσμα της εθνομηδενιστικής και παρακμιακής αριστεράς, που σε αγαστή συνεργασία με τους φιλελεύθερους, έχει οδηγήσει σε κοινωνικά-οικονομικά αδιέξοδα αλλά και σε μεγάλους Εθνικούς κινδύνους, όλα τα Έθνη της Ευρώπης, σε πείσμα όλων αυτών, ήρθε η ώρα της ελπίδας και της σύγκρουσης.

Ο Ελληνικός λαός θα δώσει την απάντησή του σε όλους αυτούς, αλλά και στο Ελληνικό πολιτικό, οικονομικό και εκδοτικό κατεστημένο, που τόσο ταλαιπώρησε την κοινωνία, αλλά και που άσκησε πρωτοφανείς διώξεις σε βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος της “Χρυσής Αυγής” με παράνομες προφυλακίσεις, δολοφονίες, ψέματα και  συκοφαντίες”.

Στην συνέχεια ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκομένους. Η εκδήλωση έκλεισε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και σιγουριάς για την τελική νίκη.

Περιοδεία της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία» σε Φαρκαδόνα και Τρίκαλα.

Επίσκεψη στην λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας πραγματοποίησε κλιμάκιο της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία”. Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, αλλά και υποστηρικτές του συνδυασμού, μοίρασαν προεκλογικό υλικό, μίλησαν με παραγωγούς και πωλητές λαϊκών αγορών, και κατέγραψαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Δυστυχώς οι μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης που υπηρέτησε πιστά και ο νυν ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, έχουν οδηγήσει την περιφέρεια της Θεσσαλίας σε μαρασμό και τους κατοίκους όλων των περιοχών της σε αδιέξοδα. Αυτό είναι και το μήνυμα που εισπράττουμε σε κάθε χωριό σε κάθε λαϊκή αγορά, σε κάθε συνοικία.

Σε λίγες μέρες όμως, όλα αυτά θα λάβουν ένα τέλος. Η “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία” έρχεται να φέρει πάλι την ελπίδα και την ανασυγκρότηση του τόπου μας για με ισχυρή Θεσσαλία σε μια Ελεύθερη Ελλάδα..

Πολυμελές κλιμάκιο του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία”, με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη για τον νομό Τρικάλων Γιώργο Μισιάκα, μοίρασε προεκλογικό υλικό στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων.

Χιλιάδες συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους τις θέσεις του συνδυασμού μας αλλά και να μιλήσουν μαζί μας, και να μας πουν τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους.

Η διαπίστωση πως η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου είναι τεράστια, έγινε για μια ακόμη φορά αντιληπτή στο κλιμάκιο του συνδυασμού μας. Η ημέρα όμως των εκλογών πλησιάζει. Και οι κυβερνώντες θα εισπράξουν την οργή και τον θυμό των πολιτών, που τόσο πολύ ταλαιπώρησαν.

Κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία, με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Γρηγόρη Χιώτη, επισκέφτηκε τα χωριά Καλύβια,Δροσερό και Μουριά. Το κλιμάκιο της “Ελληνικής Αυγής” για την Θεσσαλία, άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματα των κατοίκων των χωριών,και μοίρασε προεκλογικό υλικό του συνδυασμού. Το κλίμα ήταν πολύ καλό,και η αγανάκτηση των κατοίκων για τις ακολουθούμενες πολιτικές πολύ μεγάλη. Σε λίγες μέρες όμως, όλα αυτά θα αλλάξουν,αφού μια νέα Ελληνική Αυγή θα ανατείλει και στο νομό μας.

Με επικεφαλής τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Κώστα Παπαθανασίου,και Ελένη Κλαπανάρα, αντιπροσωπεία του συνδυασμού, επισκέφθηκε τα χωριά Πηγή, Λυγαριά, Γόμφοι, Παλαιομονάστηρο, Άγιο Βησσαρίωνα, Φιλύρα, Πιαλεία, Πρίνο, Πρόδρομο, Γεννέσι, Γοργογύρι, Ξυλοπάροικο. Οι κάτοικοι των χωριών άκουσαν τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία, ενώ διανεμήθηκε και προεκλογικό υλικό. Η εγκατάλειψη και η ανεργία,αλλά και τα μεγάλα προβλήματα των αγροτών της περιοχής,αποτέλεσμα των πολιτικών των κυβερνήσεων του μνημονίου, αλλά και της παθητικής στάσης του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδα την ύπαιθρο. Η Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία, έρχεται για να συμβάλλει ώστε να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά, και η ανάπτυξη της περιοχής μας να ξεκινήσει πάλι.

Κοινωνική δράση σε προαύλιο χώρο σχολείου

Ο προεκλογικός αγώνας για τις Ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν στάθηκε εμπόδιο για την Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής για να πραγματοποιήσει ακόμη μια κοινωνική δράση. Έτσι, κλιμάκιο της Τ.Ο. Τρικάλων πήγε στο 30ο Δημοτικό Σχολείο και καθάρισε τον προαύλιο χώρο του σχολείου, από τα αγριόχορτα και τα σκουπίδια που είχαν μαζευτεί εκεί.

Είχαν προηγηθεί συνεχείς εκκλήσεις των γονέων του σχολείου προς την Δημοτική Αρχή, η οποία (ως συνήθως) αδιαφόρησε, και παρέπεμπε τους γονείς, σε Αντιδημάρχους και υπηρεσίες, για ένα τόσο απλό θέμα, ενώ παράλληλα άφηνε τα παιδιά να παίζουν στο προαύλιο του σχολείου, εκτεθειμένα σε διάφορους κινδύνους

Φυσικά κανένα μέλος του νυν Δημοτικού συμβουλίου, αλλά και ούτε κάποιος άλλος συνδυασμός, από τους τόσους που διεκδικούν την ψήφο των Τρικαλινών δημοτών δεν έκανε τίποτε. Η “Χρυσή Αυγή” θα συνεχίσει τις κοινωνικές της δράσεις, αποδεικνύοντας συνεχώς πως η θέληση μας για προσφορά στον τόπο μας είναι απεριόριστη, αλλά και ξεσκεπάζοντας στα μάτια των συμπολιτών μας, την ανεπάρκεια και τις αγκυλώσεις των διαφόρων επίδοξων “σωτήρων” της όμορφης πόλης μας.

Ανοιχτή ομιλία στην Τύρναβο

Έσπασε το απόστημα στον Τύρναβο. Μοίρασε εγκεφαλικά ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δημήτριος Κολτσίδας σε Αγοραστό, Ροντούλη, σε Συριζο-κουκουεδες και σια. Ο συνδυασμός για τις περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία» συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση και ατσάλινη θέληση και αποφασιστικότητα διοργάνωσε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.

Η μεγαλειώδης και ενθουσιώδης συγκέντρωση της «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία» έστειλε μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες, από την πάλαι ποτέ επονομαζόμενη «κόκκινη Μόσχα» πόλη του Τυρνάβου. Τα τείχη που είχαν υψωθεί από το σάπιο και καταρρέον πολιτικό σύστημα έχουν πέσει. Άνθρωποι κάθε ηλικίας με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και διαδρομές , πυκνώνουν καθημερινά τις τάξεις του Ελληνικού Εθνικιστικού κινήματος αναγνωρίζοντας πλέον ξεκάθαρα ότι η μόνη καθαρή, αδούλωτη και πατριωτική φωνή είναι η φωνή του Εθνικιστικού κινήματος.

Βλέποντας την τεράστια απήχηση μας, το πολιτικό σύστημα-το κόμμα όλων των πολιτικών κομμάτων- με συμπαραστάτες τους ξεπουλημένους ντόπιους δήμαρχους και των πειθήνιων υποτακτικών τους και με την χρησιμοποίηση των παρακρατικών συμμοριών των αναρχοάπλυτων, προσπάθησε να ματαιώσει την εκδήλωση δημιουργώντας κλίμα φόβου και απειλές επεισοδίων. Όσον αφορά την αντιδημοκρατική συμπεριφορά, που αντιμετωπίσαμε μέσα στο τοπικό συμβούλιο, θα τους απαντήσουμε σύντομα.

Πήραν όμως την απάντηση τους από την αθρόα προσέλευση και συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων που αψήφησαν επιδεικτικά τις απειλές και την τρομοκρατία και συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην εκδήλωση. Ισχυρή εθνικιστική παρουσία έδωσε η τοπική της Λαμίας, με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Απόστολο Γκλέτσο, καθώς επίσης και η τοπική Φαρσάλων. Η ομιλία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Δημητρίου Κολτσίδα υπήρξε καταπέλτης εναντίον του ξεπουλημένου περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού όσο και εναντίον των χρήσιμων ηλιθίων στην υπηρεσία των αφεντικών Σαμαρά-Βενιζέλου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizontai-ameiwta-oi-politikes-draseis-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-thes#ixzz31aEubUBx

Exit mobile version