Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αγαπητέ κ. Μιχαλολιάκο, εύχομαι και θεωρώ βέβαιο οι επερχόμενες εκλογές να δώσουν τα μηνύματα προς τους αρμοδίους, ώστε να δικαιωθεί ο Σύνδεσμος και οι αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένοι πατριώτες.

Μετά τιμής.

Ι.Γ.Ν

Χημ. Μηχανικός ΕΜΠ

Financial Times: Οι Έλληνες θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές, γιατί είναι το μόνο κόμμα που στηρίζει τους αδύναμους!

Περί νέων φόρων

Ήδη από το υπουργείο έχουν εκκαθαριστεί 428.271 δηλώσεις και ο μέσος όρος στα ποσά όσων πληρώνουν δείχνει σαφή αύξηση των φόρων σε σχέση με πέρυσι. Φοροαπαλλαγές
τέλος, οι περισσότερες δηλώσεις είναι χρεωστικές ή μηδενικές 858 πληρώνουν κατά μέσο όρο οι φορολογούμενοι, ενώ εφέτος η πλειοψηφία των δηλώσεων είναι μηδενικές. Οι φορολογούμενοι δηλαδή ούτε παίρνουν, ούτε πληρώνουν φόρο.

Μηδενική εκκαθαριστική φορολογική δήλωση δεν συνεπάγεται ότι δεν έχει πληρώσει καθόλου φόρους ο φορολογούμενος, αλλά ότι στην τελική εκκαθάριση δεν πληρώνει τίποτα. Π.χ. στην
περίπτωση των μισθωτών ο φόρος προκαταβάλλεται ανά μήνα (ΦΜΥ), οπότε αν δεν υπάρχουν άλλα εισοδήματα (π.χ. ενοίκια, μερίσματα) ή απαλλαγές διάφορες (όσες έχουν μείνει), στην τελική εκκαθαριστική υπολογίζεται έτσι, ώστε ο επιπλέον φόρος να είναι μηδενικός. Αυτό σημαίνει ο όρος μηδενική εκκαθαριστική δήλωση για έναν μισθωτό και όχι ότι δεν έχει πληρώσει καθόλου φόρο.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Καλή Νίκη!

Ι.Ε.

Ικετεύει ο Καμίνης: Στον δεύτερο γύρο να συνασπιστούμε όλοι εναντίον της Χρυσής Αυγής!

Καλησπέρα σας, θέλω να συγχαρώ την δεσποινίδα Μαρία Τσάμη για την συνέντευξη-δήλωση της από το μαρτυρικό Δίστομο. Εύχομαι να είστε γεροί και με πνεύμα τέτοιο που να μην επιτρέπει την διαστρέβλωση της ιστορίας μας-γιατί όπως και να έχει πρέπει να γνωρίζουμε την αληθινή ιστορία της Ελλάδας. Αυτήν και όχι την αριστερίστικη-πιστεύουμε πως θα κάνετε και εσείς ότι είναι δυνατόν από την μεριά σας να μην χαθούμε τελείως στην λήθη εξαιτίας της προπαγάνδας των κομμουνιστών. Αυτοί που χρόνια τώρα “βόσκουν” ανενόχλητοι παντού, ευχαριστώ περιμένουμε την 25η Μαΐου να χαμογελάσουμε λίγο!!

Κ.Α.

Συνέντευξη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο “Ράδιο Ακρόαμα” – ΒΙΝΤΕΟ

Μένω Αγία Παρασκευή Αττικής. Εδώ έχουμε ένα δήμαρχο, που δε νομίζω πως θα ξαναδεί δημαρχείο. Τελευταίο του ”κατόρθωμα” : Μία εβδομάδα προ των εκλογών μας παρέδωσε τον κεντρικότερο και εμπορικότερο δρόμο της Αγίας Παρασκευής παραμορφωμένο. Συγκεκριμένα έκανε μία παράλογη διαπλάτυνση των πεζοδρομίων αφήνοντας ΕΛΑΧΙΣΤΟ χώρο για να περνούν τα αυτοκίνητα και να λειτουργεί ως διπλής κυκλοφορίας, ο οπο…ίος σημειωτέον είναι ΚΑΙ λεωφορειόδρομος! Ήδη την 1η ημέρα λειτουργίας είχαμε 3 σοβαρά τρακαρίσματα! Σε ένα site ονόματι Agiaparaskevi Guide κάποιοι με συμφέροντα στην παράταξη του δημάρχου θριαμβολογούσαν για το έργο, όπως ο γιος ενός δημοτικού συμβούλου που υπήρξε για λίγο και αντιδήμαρχος, κάποιοι το κατέκριναν και δίκαια, αφού έχουμε ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής..

Ένας από αυτούς, που συμφωνούσαν με την άποψή μου, μου έστειλε αίτημα φιλίας, το έκανα δεκτό και σήμερα μου στέλνει μήνυμα στο fb που λέει λακωνικά: ”Φίλη μου δεν το ήξερα πως είσαι Χρυσαυγίτισσα. Σε διαγράφω αμέσως!” ΄Συμπέρασμα: Αυτοί είναι οι ”δημοκράτες”!!!

Απαντώ λοιπόν στους φουκαράδες, που σίγουρα αγνοούν το τι τους γίνεται, για να τοποθετούνται έτσι και θα πρέπει να είναι ή λαθρομετανάστες, ή μνημονιακοί, ή οπαδοί του αποτυχημένου επιστημονικού σοσιαλισμού, γνωστότερου ως κομμουνισμού, συνοπτικά λίγα στοιχειώδη, μήπως και ξυπνήσουν:

ΝΑΙ!! Είμαι (και το καμαρώνω) ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ!!! Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια! Έξω οι Λαθρομετανάστες, που μόνο μετανάστες δεν είναι, είναι αποικιστές! Οι Έλληνες πάνε μετανάστες, ποτέ Λαθρομετανάστες! Για το χάλι της Ελλάδας η μόνη που δε φταίει, είναι η Χρυσή Αυγή, αφού δεν υπήρξε ποτέ πριν στη βουλή και στις ”λαμογιές”, που έφθασαν την Ελλάδα στη χρεωκοπία και στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας σε ξένες κατοχικές δυνάμεις που αφαίμαξαν τον Ελληνικό λαό. Επίσης, δεν είχε καμία συμμετοχή στις ανίερες συμφωνίες μεταξύ των βουλευτών που μεταπηδούν από το ένα κόμμα στο άλλο και ΠΑΝΤΑ συμφωνούν στις αυξήσεις των μισθών τους και στα αναδρομικά ιλιγγιώδη ποσά που λαμβάνουν. Αν αυτό που ζεις το λες ”δημοκρατία”, να τη χαίρεσαι!  ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-15-maiou-2014#ixzz31jROMlWF

Exit mobile version