Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην αλαζονεία των «ειδημόνων» της εξουσίας απαντάμε με την αλήθεια της εθνικιστικής ιδεολογίας

του Γεώργιου Βασιλείουυποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

Λίγες ημέρες απομένουν για τις αυτοδιοικητικές και τις Ευρωεκλογές, όπου και συμμετέχω ως υποψήφιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κόμματα και υποψήφιοι απ’ όλο το πολιτικό φάσμα ανεμπόδιστα διεξάγουν τον εκλογικό τους αγώνα. Τα Μ.Μ.Ε. ή Μ.Μ.Π. (Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης), παρέχουν χρόνο προβολής σε κάθε υπαρκτό ή ανύπαρκτο πολιτικό σχηματισμό.

Το μόνο νόμιμο πολιτικό κόμμα και οι υποψήφιοί του, που είναι αποκλεισμένοι από κάθε ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό μέσο, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αντιλαμβανόμενοι αυτοί οι ταγοί της «δημοκρατίας» και του δήθεν «συνταγματικού τόξου», ότι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να τους χαλάσει το ΠΑΡΤΥ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, που χρόνια τώρα έχουν στήσει εις βάρος του Ελληνικού λαού, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καταφεύγουν σε ακραία μέτρα!

Με πέρα από κάθε εθνική και ηθική αντίληψη παράνομες, αντιδημοκρατικές και αντισυνταγματικές ενέργειες, επιδιώκουν να σταματήσουν τον πολιτικό και ιδεολογικό αγώνα στις εκλογές, που διεξάγουν με παρρησία, σθένος, ανιδιοτέλεια, δύναμη και αποφασιστικότητα οι Έλληνες Εθνικιστές. Την πολιτική και ιδεολογική φίμωση που μας επιβάλλουν, την έχουμε υποστεί δεκαετίες τώρα και δεν μας εκπλήσσει.

Αυτό που με ανησυχεί και με τρομάζει, είναι το γεγονός ότι αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα θέλει ΑΙΜΑ, ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

Με ενεργό το αριστερό παρακράτος, που απολαμβάνει πλήρη ανοχή και ελευθερία από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα γραφεία της ΕΥΠ, οργανώνουν αντισυγκεντρώσεις στις νόμιμες συγκεντρώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και πραγματοποιούν δολοφονικές επιθέσεις εναντίον Ελλήνων πολιτών. Τα Μ.Μ.Π. διαστρεβλώνουν την αλήθεια παρουσιάζοντας ως δήθεν συμπλοκές αυτές τις δολοφονικές επιθέσεις της αριστεράς. Παγκόσμια, δεν έχει καταγραφεί πολιτικός οργανισμός, που έχει την δυνατότητα να ελέγξει τις ψυχοσωματικές αντιδράσεις των μελών και υποστηρικτών του σε κατάσταση ΠΙΕΣΗΣ.

Γι’ αυτό το λόγο ως Έλληνας πολίτης, ζητάω από τους υπεύθυνους των καθεστωτικών μηχανισμών να συνέλθουν. Να συνειδητοποιήσουν ότι πάνω από τον καθένα μας είναι η Ελλάδα και το Έθνος. Με διχόνοια, η χώρα καταστρέφεται. Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη, εργασία, πολιτισμός, ευημερία δίχως κοινωνική ειρήνη. Ήδη με τις παράνομες και δόλιες προφυλακίσεις του αρχηγού μας, Νίκου Μιχαλολιάκου, βουλευτών και στελεχών του κινήματος, έχουν ξεπεράσει κάθε νομικό, πολιτικό και ηθικό κανόνα. Εάν πιστεύουν ότι το ποτάμι του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος, θα καμφθεί, είναι οικτρά γελασμένοι.

Η ιστορία έχει αποδείξει, ότι την πλημμυρίδα των ιδεών δεν τη σταματάνε έμμισθα, άθλια ανθρωπάκια, ούτε άνανδροι δολοφόνοι. Οι αξίες και οι ιδέες που είχε το αθώο αίμα του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη, δέντρο τεράστιο γίνεται και θα σκεπάσει την Ελλάδα. Οι πολιτικοί αγώνες, διεξάγονται με δύναμη το λόγο και την αλήθεια. Τουλάχιστον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυτό κάνει.

Δυνατά να στηρίξουμε τους συνδυασμούς της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ στις  Αυτοδιοικητικές εκλογές. Με την ίδια αποφασιστικότητα και δύναμη να αγωνισθούμε για την μεγάλη νίκη της 25ης Μαΐου στις Ευρωεκλογές. Μετά τη ΔΥΣΗ της αριστερής και καθεστωτικής τρομοκρατίας θα έρθει η ΑΥΓΗ του Ελληνισμού και θα είναι ΧΡΥΣΗ.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sthn-alazoneia-twn-eidhmonwn-ths-ejousias-apantame-me-thn-alhtheia-ths-ethn#ixzz31lQqo453

Exit mobile version