Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξέγερση ενάντια στον σύγχρονο κόσμο

Εξέγερση ενάντια στον σύγχρονο κόσμο

του Κων/νου Μποβιάτσουυποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

Το βασικό χαρακτηριστικό του φαινομένου της παγκοσμιοποίησης δεν είναι το άνοιγμα των εθνικών οικονομιών, η οποία σίγουρα δεν είναι κάτι νέο, αλλά η απώλεια της πραγματικότητας αυτών των εθνικών οντοτήτων . Μιας παγκοσμιοποίησης η οποία έφερε το τέλος του κόσμου ή καλύτερα ενός κόσμου όπου θαυμαζόταν οι ήρωες, υπήρχαν σύνορα που μέσα τους έλαμψαν παραδόσεις , αξίες και κουλτούρες που πάνω τους βασίστηκαν ολόκληρες γενεές οι οποίες κρατούσαν την Ευρώπη σε υψηλά επίπεδα πολιτισμού.

Αυτός ο κόσμος αντικαταστάθηκε από έναν άλλον κόσμο καινούργιο , έναν κόσμο ασταθή όπου ο χρόνος ο χώρος και τα διάφορα σημεία αναφοράς καταργήθηκαν όπου όλα έγιναν αντικείμενα εμπορευματοποίησης , ακόμη και η ίδια η ιστορία και η παράδοση. Ένας κόσμος που βασίζεται πάνω στην θρησκεία του ατομικού συμφέροντος . Κοιτάμε γύρω μας  και τι βλέπουμε; Μονάχα τον σημερινό μαζάνθρωπο δηλαδή ένα τίποτα. Κενός στην ψυχή και στο μυαλό , κατευθυνόμενος από  τον παγκόσμιο σκηνοθέτη ο οποίος ελέγχει όλη την παράσταση. Κάθε  άτομο που προσπαθεί να πράξει το αντίθετο , εξαφανίζεται από την σκηνή χωρίς καμιά δικαιολογία. Ο μοναδικός στόχος είναι η εμπορευματοποίηση της ίδιας της ψυχής και του μυαλού.

Η παγκοσμιοποίηση είναι, επομένως, ένα επαναστατικό έργο  που επιβάλει τους δικούς της κανόνες και πρότυπα δια μέσω του καπιταλισμού και ο οποίος με την σειρά του χρησιμοποιώντας τα δικά του όργανα επιβάλει τα δόγματα και τους νόμους δίνοντας εγγυήσεις για την κυριαρχία ενός κόσμου από τεχνοκράτες με οδηγό την υπερκατανάλωση και την ισοπέδωση των αξιών, έναν κόσμο που τα έθνη και οι λαοί δεν έχουν καμιά αξία. Και στην κορυφή όλων αυτών βρίσκεται ο παγκόσμιος εχθρός ο οποίος με δόλιο πάντα τρόπο έχει καταφέρει δια μέσου του χρήματος να ισοπεδώσει τα πάντα.

Ήρθε η ώρα μετά από πολλές δεκαετίες να ξεσηκωθεί ο Ευρωπαίος πολίτης και να διώξει από πάνω του ότι έχει σχέση με τράπεζα και οικονομική εξάρτηση. Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι έχουν πλέον καταλάβει ότι η ώρα τους πλησιάζει και ότι σύντομα μια σκληρή τιμωρία τους περιμένει. Κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να κερδίσουν χρόνο δημιουργώντας τεχνικές κρίσεις , πτωχεύσεις και πανικοβάλοντας την καθημερινοτητά μας. Αλλά για εμάς τους εθνικιστές όλα αυτά ποτέ δεν σήμαιναν κάτι , και πάντα είμασταν έτοιμοι τόσο ιδεολογικά όσο και ψυχικά να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε στρεφόταν εναντίον μας. Και τώρα ειδικά που και ο απλός πολίτης έχει καταλάβει τι συμβαίνει ,θα μας ακολουθήσει ώς την μοναδική ελπίδα που υπάρχει.

Η νίκη είναι κοντά και για ακόμη μια φορά , εμείς οι Έλληνες καλούμεθα να οδηγήσουμε αυτήν την εξέργεση  ενάντια στο τέρας του καπιταλισμού και στους πιστούς συμάχους του. Για ακόμη μια φορά θα είμαστε εμείς που θα σταθούμε όρθιοι ανάμεσα στα ερείπια , ώστε να ξαναφτιάξουμε μια Ευρώπη ανεξάρτητη , δυνατή και παραδοσιακή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ejegersh-enantia-ston-sugchrono-kosmo#ixzz31lrHO659

Exit mobile version