Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη με την “Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο”, Νίκος Λεμοντζής στο Start Channel – BINTEO

Συνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη με την “Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο”, Νίκος Λεμοντζής στο Start Channel - BINTEO

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟΝικόλαος Λεμοντζής έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Start Channel.

Ο υπ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κατακεραύνωσε το χθεσινοβραδινό προεκλογικό debate-φιάσκο για την Περιφέρεια, οπου οι διοργανωτές επεδίωξαν να απαξιώσουν τον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο δια του αποκλεισμού, ωσάν να επρόκειτο για κάποιον ανύπαρκτο συνδυασμό για τις “δημοκρατικές ευαισθησίες” του τηλεοπτικού πάνελ τους.

Ο συναγωνιστής Νικόλαος Λεμοντζής, παρά την προσπάθεια αποσιώπησης του γεγονότος απο τους δημοσιογράφους του σταθμού, αναφέρθηκε επίσης στην έγγραφη διαμαρτυρία, την οποία απέστειλε στους συνδιοργανωτές του διακαναλικού debate-φιάσκου και κοινοποίησε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης προς επιβολή των προβλεπομένων από το νόμο κυρώσεων. Η Ελληνική Αυγή, η αυτοδιοικητική έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών και η κάθοδος της στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι δυνατόν να ανακοπούν από κανέναν.

Κάθε προσπάθεια φίμωσης είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, αφού ολόκληρη η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων γνωρίζει την κάθοδο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ καθώς οι συναγωνιστές μας προέρχονται μέσα απο τις λαϊκές τάξεις και δεν περιμένουν να προβληθούν από τους αργυρώνητους διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Οι συναγωνιστές μας, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν, δίνουν την μάχη τους απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελληνικής επικράτειας, κοιτούν στα μάτια τους συμπολίτες τους διότι και οι ίδιοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.

Ο υπ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων στο μικρό χρονικό διάστημα που του δόθηκε στην εν λόγω συνέντευξη αναφέρθηκε συνοπτικά στους βασικούς άξονες πολιτικής του συνδυασμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για το Ιόνιο, όπως η τουριστική ανάπτυξη μέσω ποιοτικού τουρισμού, μακριά απο τουριστικούς πράκτορες “νταβατζήδες” και τα All inclusive (όλα πακέτο) μεγαλοξενοδοχεία, την καθιέρωση των Επτανήσων ως τουριστικό προορισµό 4 εποχών αλλά και την εναρμόνιση του ΦΠΑ με το Αιγαίο.

Αναφέρθηκε επίσης στην καταπολέμηση της ανεργίας μέσα απο στοχευμένες παρεμβάσεις και την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής που αποτελεί το θεμέλιο λίθο για Εθνική αυτάρκεια, Εθνική αυτονομία κατα συνέπεια Εθνική Ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-upopshfios-perifereiarchhs-me-thn-ellhnikh-augh-gia-to-ionio-nikolaos-lem#ixzz31lsdnS4k

Exit mobile version