Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Καβάλα, Ηράκλειο, Κιλκίς, Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Καβάλα, Ηράκλειο, Κιλκίς, Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο

Συμμέτοχη της Eλληνικής Aυγής για το νότιο αιγαίο στις εορταστικές εκδηλώσεις της μουσουλμανικής κοινότητας Ρόδου για τον εορτασμό του Άγιου Γεώργιου

Στις 11 Μαΐου Κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής αποτελούμενο από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σάββα Σπυρίδη τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Αττιτή Νίκο, υποψήφιους και στελέχη, συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις της Μουσουλμανικής Κοινότητας Ρόδου για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου.

Ο Άγιος Γεώργιος είναι ο Άγιος τον οποίο τιμούν Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι συμπατριώτες μας , με κοινές Θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Οι Μουσουλμάνοι συμπολίτες μας, υποδέχτηκαν θερμά τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αυγής και εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στον Δίκαιο Εθνικό Αγώνα που κάνουν. Διατύπωσαν αιτήματα και προτάσεις οι οποίες καταγράφτηκαν ώστε να ενταχτούν στο πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής .

Οι Μουσουλμανικές κοινότητες της Περιφέρειας μας,  χαρακτηρίζονται από υψηλό Πατριωτικό συναίσθημα , και επιδιώκουν την Εθνική Ενότητα, παρά τις προσπάθειες κάποιων, που εκ του πονηρού και προβοκατόρικα επιθυμούν τον διαχωρισμό των Ελληνικών Θρησκευτικών Κοινοτήτων. Οι Μουσουλμάνοι, οι Ορθόδοξοι και οι Καθολικοί Έλληνες της περιφέρειας, τοποθετούν το Έθνος πάνω απ’ όλα και έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές και έμπρακτα, τον Πατριωτισμό τους και την αγάπη τους για την Πατρίδα.

Αγκαλιάζουν το Γνήσιο Εθνικιστικό Κίνημα των Ελλήνων και συμφωνούν με τα προγράμματα και τις θέσεις του.

Η Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο, τους εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία με θέμα τις πολιτικές δράσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Μαΐου 2014, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, ομιλία του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας με την Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, συναγωνιστή Δημήτριου Μιμίδη, με θέμα τις πολιτικές δράσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος στο γεγονός ότι οι συμπατριώτες μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νομού μας, είναι καλά ενημερωμένοι αναφορικά με τις πολιτικές διώξεις που υφίσταται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, και κυρίως ότι ουδείς πείθεται από την συμπαιγνία των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και των μεγαλοεργολάβων νταβατζήδων της ενημέρωσης, με τα ψέματά τους για την Χρυσή Αυγή.

Στην συνέχεια ενημέρωσε τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος για την πορεία των πολιτικών δράσεων της Ελληνικής Αυγής στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας, καθώς και για τα ζητούμενα των συμπατριωτών μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του έκανε ειδική μνεία στις βασικές αρχές του προγράμματός μας για την περιφέρεια, επισημαίνοντας πως η εστίαση στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, δεν αποτελεί μια απλή προεκλογική εξαγγελία, αλλά κομβικής σημασίας ζητούμενο που θα οδηγήσει στην αυτάρκεια της πατρίδας μας και κατ’ επέκταση στην Εθνική Ανεξαρτησία.

Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Τ.Ο Ηρακλείου ομιλία υποψηφίου ευρωβουλευτή Σταύρου Καρεφυλλάκη

Στο κατάμεστο γραφείο της Τ.Ο Ηρακλείου βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή Σταύρος Καρεφυλλάκης όπου πραγματοποίησε ομιλία μαζί με τους συναγωνιστές Οδυσσέα Πατεράκη και Σταθάκη Δημήτρη, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων. Στο τέλος των ομιλιών πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τους παρευρισκομένους.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Τετάρτη 18.00-22.00

Ομιλία Μιχάλη Τσακίρη στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Την Παρασκευή η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων υποδέχτηκε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Κινήματός, Μιχάλη Τσακίρη. Ο Συναγωνιστής ανέλυσε ενώπιον των παρισταμένων Συναγωνιστών τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για μείζονα Εθνικά Θέματα, όπως το Μακεδονικό και η τουρκική επιθετικότητα στην Θράκη μας. Τόνισε τον αγώνα των ακριτών Συναγωνιστών της Θράκης, αλλά και των αγωνιστών της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων που μας δείχνουν καθημερινά ότι οι Χρυσαυγίτες δεν λυγίζουν με τίποτα!

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την “Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά”, Μιχάλης Μπέλλος, που πραγματοποίησε την πολιτική ενημέρωση και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Αλεξανδράκης.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Τρίτη και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Ταυτόχρονες δράσεις σε Κιλκίς και Παιονία

Ταυτόχρονες δράσεις σε Κιλκίς και Παιονία αυτό το Σαββατοκύριακο από τους συναγωνιστές που αποτελούν την επιτροπή εκλογικού αγώνα στον νομό μας.

Η συναγωνίστρια Ιωάννα Μενεξέ υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ο οποίος στηρίζεται από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μαζί με τους συναγωνιστές της Τ.Ο Πολυκάστρου Κιλκίς ενημέρωσαν με έντυπο υλικό για τις θέσεις μας τους συμπολίτες μας στην λαϊκή αγορά στο Πολύκαστρο και στην Γουμένισσα Κιλκίς. Ο κόσμος ζητούσε από μόνος του έντυπα με τις θέσεις μας και μας έδειχνε ότι η αληθινή δημοσκόπηση θα είναι η κάλπη.

Οι Συναγωνιστές Γεωργιάδης Άγγελος και Ηλιάδου Χριστίνα (ΜΠΑΚΑ) επισκέφτηκαν πολλά χωριά του Κιλκίς και την κεντρική αγορά της Πόλης μας. Μίλησαν με φίλους του κινήματος και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια για την αγωνιστική τους διάθεση αλλά και την επιμονή των μελών του κινήματος μας να δίνουν την ιερή μάχη για το Έθνος την οικογένεια και το δικαίωμα να μην ήμαστε θρησκευτική μειονότητα οι χριστιανοί σε λίγα χρόνια, μέσα στην ίδια μας την χώρα.

ΚΙΛΚΙΣ:
21ης Ιουνίου 63
Τετάρτη 19:00-22:00 & Σάββατο 10:00-14:00
Τηλ: 23415-00272, 6970-505407

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh30#ixzz31sGJQnY1

Exit mobile version