Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή – Υπό Δρ. Επαμεινώνδα Στάθη, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

Ζούμε καθημερινά την παραβίαση του εναέριου και θαλάσσιου εθνικού μας χώρου από την Τουρκία. Η χώρα αυτή παρεμποδίζει, κάτω από την απειλή πολέμου, το νόμιμο δικαίωμα της χώρας μας, να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια, δικαίωμα που έχει ασκήσει η Τουρκία στην Μαύρη θάλασσα.

Αρνείται πεισματικά η Τουρκία να συμφωνήσει στην διευθέτηση της υφαλοκρηπίδας, σύμφωνα με τον διεθνή νόμο. Αυτή είναι η μόνη πραγματική διαφορά μεταξύ των δύο χωρών και η επίλυση της θα μας επιτρέψει να εκμεταλλευτούμε τα πετρελαϊκά αποθέματα του Αιγαίου, πράγμα που αναβάλλουμε για χρόνια.

Η Τουρκία δεν δέχεται να εφαρμόσει τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο. Σήμερα προσπαθεί να επιβάλει ένα χειρότερο σχέδιο Ανάν, από το παράθυρο, που θα μετατρέψει αρχικά την Κύπρο σε προτεκτοράτο και τελικά θα οδηγήσει στην κατάληψη της. Πρέπει να γνωρίζει κάθε Έλληνας, ότι αν η Κύπρος πέσει, θα έρθει μετά η σειρά της πατρίδας μας.

Αυτά περιγράφονται με λεπτομέρειες στο βιβλίο του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Α. Νταβούτογλου «Η στρατηγική του βάθους», όπως επίσης και στον Τουρκικό τύπο. Το Τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, για χρόνια κάτω από την ανοχή των ξενόδουλων και ψοφοδεών κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, υπονομεύει την εθνική μας ακεραιότητα. Πρέπει άμεσα και οριστικά να απομακρυνθεί.

Πρέπει να σταματήσει η χωρίς όρους είσοδος της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εφόσον δεν σέβεται τον διεθνή νόμο και δεν λύνει ειρηνικά το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας.

Σε σχέση με τα Σκόπια, θα πρέπει να συνεχιστεί σθεναρά η πολιτική μας, δηλαδή άρνηση εισόδου σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο χρόνο χρησιμοποιεί το όνομα Μακεδονία, που αποτελεί τμήμα της εθνικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Κάτω από το όνομα κρύβονται οι επεκτατικές βλέψεις των Σκοπίων, που επιδιώκει να επιτύχει μελλοντικά εις βάρος της Ελληνικής Μακεδονίας, με την βοήθεια της Τουρκίας. Εκχώρηση του ονόματος θα είναι ανάλογη με την Μικρασιατική καταστροφή.

Να υποχρεωθεί η Αλβανία, που έχει ήδη προσφέρει ναυτική βάση στην Τουρκία, να υπογράψει ότι δεν έχει επεκτατικές διαθέσεις για την Ελληνική Θεσπρωτία. Να κατοχυρωθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών αδελφών μας, που καθημερινά παραβιάζονται. Και όλα αυτά πριν την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μόνο με υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής μπορεί κανείς να είναι σίγουρος, ότι θα επιστρέψουμε σε μια υπερήφανη και ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, από την οποία έχουμε απομακρυνθεί.

Τα κόμματα της συγκυβέρνησης, γαλάζιο ΠΑΣΟΚ (Νέα Δημοκρατία) και πράσινο ΠΑΣΟΚ, πλαστογράφησαν την εθνική μας ιστορία και κατάστρεψαν την γλώσσα, καταδικάζοντας τα παιδιά μας στην αγλωσσία. Σε λίγα χρόνια το μόνο που θα απομείνει  είναι κάποιο γλωσσικό ιδίωμα τύπου Νότιας Ιταλίας (της αρχαίας μεγάλης Ελλάδας των αποικιών), που δεν θα θυμίζει ούτε καν ότι εδώ ζούσε κάποιος Ελληνικός λαός.

Με λύσσα όλοι οι οπαδοί του ιστορικού υλισμού, καπιταλιστές (Φιλελεύθεροι) και μαρξιστές, εξαναγκάζουν τα παιδιά μας στα σχολεία να μαθαίνουν, ότι « η οικονομία κινεί την ιστορία». Πολεμούν με μανία κάθε εκκλησιαστική μεταφυσική ελπίδα για ζωή μετά τον θάνατο.

Αλλοίωσαν την δημογραφική σύνθεση του λαού μας με την ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση. Μας έκαναν όμηρους μέσα στα σπίτια μας οι πιο στυγνοί αλλοδαποί δολοφόνοι.

Σε λίγο αν συνυπολογίσει κανείς και την τραγική μείωση των γεννήσεων, που σημαντικός παράγοντας είναι και η φτώχεια (250.000 αμβλώσεις τον περασμένο χρόνο) θα γίνουμε μειοψηφία στη χώρα μας. Η παραχάραξη της ιστορίας, η καταστροφή της γλώσσας και η υπονόμευση κάθε ιδανικού, έχουν ένα και μοναδικό στόχο την αλλοίωση μέχρι εξαφάνισης της εθνικής μας ταυτοτικής συνείδησης.

Πόσοι άραγε υποψιάζονται ότι όλα αυτά, μας σπρώχνουν στην αποχώρηση από την παγκόσμια ιστορία. Σε λίγο θα βρεθούμε, αν συνεχίσουμε έτσι, στο περιθώριο της.

Εκτός από τα προηγούμενα, με την ψήφο σου θα εκδηλώσεις την αποδοκιμασία, αλλά και θα τους καταδικάσεις για όσα, με συνταγματική παραβίαση, διέπραξαν κατά της Χρυσής Αυγής.

Προφυλάκισαν τον αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολιάκο, βουλευτές και αγωνιστές μας με ασαφείς, συλλογικές και κατασκευασμένες κατηγορίες, που στηρίζονται σε ψευδομάρτυρες. Απροκάλυπτες και θρασύτατες ήσαν οι παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη, όπως έχει καταγγελθεί στην βουλή. (Αποκαλύψεις Μπαλτάκου, επιστολή δικαστού, τηλεφωνήματα κ.α). Μας θεωρούν όλους μέλη εγκληματικής οργάνωσης, απλά και μόνον επειδή συμφωνούμε με την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής και μετέχουμε στις εκδηλώσεις της.

Η σκευωρία, που κατέληξε στην δίωξη, δεν θα περάσει.

Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ή σύστημα της κομματοκρατίας και κλεπτοκρατίας, όπως ομολογούν καθημερινά βουλευτές από όλες τις πτέρυγες της βουλής, μετάτρεψε τον συνδικαλισμό, από στήριγμα των ελευθεριών και του πολιτεύματος, σε τυραννία του φτωχού λαού μας. Ατέλειωτες οι απεργίες με κομματική υποκίνηση, που νέκρωναν την οικονομική ζωή της πρωτεύουσας και εμπόδιζαν τους πολίτες να πάνε στις εργασίες τους.

Επιτέλους, ας τους δώσουμε κάποιο στάδιο να συνεχίσουν την καθημερινή κομματική γυμναστική τους. Προσποιούνται όλοι τους, με υποκρισία χιλιάδων πιθήκων, ότι δήθεν αγωνίζονται για την «δημοκρατία». Ταυτόχρονα μας εμποδίζουν να διαδώσουμε τις εθνικές και πατριωτικές ιδέες και να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για όσα προξενούν, που θα καταλήξουν στην εξόντωση του λαού μας.

Τα μέσα ενημέρωσης είναι απαγορευμένα για τους αντιπροσώπους και υποψήφιους της Χρυσής Αυγής. Τα απαγορεύει η οικονομική ολιγαρχία, που τα κατέχει, σε συμφωνία με την πολιτική εξουσία (κυβέρνηση). Όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι δύο τους διαπλέκονται για αμοιβαία συμφέροντα.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, οι γνωστοί κομματικοί «μαϊντανοί» μονοπωλούν τα μέσα και βομβαρδίζουν το λαό με την ακατάσχετη μπουρδολογία τους. Στην, χωρίς επιτυχία, προσπάθεια να μας πείσουν δείχνουν να αγνοούν τα στοιχειώδη για την έννοια της δημοκρατίας. Θα θυμάστε όλοι τον Υπουργό ενέργειας και φυσικών πόρων, Γ. Μανιάτη, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που στράφηκε στα έδρανα της Χρυσής Αυγής και κραύγασε: «η δημοκρατία θα νικήσει».

 Πολύ φοβάμαι, ότι ο κύριος αυτός, όπως και πολλοί άλλοι, χρειάζονται κάποιο σεμινάριο για να μάθουν τα στοιχειώδη της δημοκρατίας.

Δημοκρατία κύριε Μανιάτη σημαίνει: ατομική, κοινωνική-οικονομική και πολιτική ελευθερία. Έχουμε τέτοια δημοκρατία; Εδώ δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε.

Επιτρέπουν στους αναρχικούς, κατά τους ψευτοκουλτουριάρηδες χαϊδευτικά «μπαχαλάκηδες» και τους τρομοκράτες, όλους δηλαδή τους περιθωριακούς της αριστεράς, να συνεχίζουν να δολοφονούν, να δυναμιτίζουν, να πυρπολούν και να ληστεύουν. Άφησαν με γελοίες δικαιολογίες υπόδικους (ζεύγος Μαζιώτη) ή μακροχρόνιους βαρυποινίτες, για δολοφονίες αθώων πολιτών, (Χ. Ξηρό), να συνεχίσουν την τρομοκρατική τους δράση.

Γαλάζιο ΠΑΣΟΚ (ΝΔ) και πράσινο ΠΑΣΟΚ ανιστόρητα και ξεδιάντροπα περιλαμβάνουν στο «δημοκρατικό τόξο» αυτούς που δεν έπαψαν ποτέ να στοχεύουν στην δικτατορία του προλεταριάτου. Έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια ο Πρωθυπουργός Α.Σαμαράς την υποθήκη του τέως αρχηγού και πολιτικού του καθοδηγητή Ε. Αβέρωφ. Ο τελευταίος στο βιβλίο του «Φωτιά και τσεκούρι», τονίζει: “οι κομμουνιστές έγραψαν στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδας σελίδες αίσχους και εθνικού εγκλήματος”.

Σαν χριστιανοί τους έχουμε συγχωρήσει, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας επιβάλει την ιστορική λήθη. Λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους δεν έχουν μέλλον. Σήμερα η αριστερά όχι μόνο δεν δείχνει μετανοιωμένη, αλλά προκαλεί, βρίζει και κατηγορεί άκριτα όλους τους πολιτικούς αντιπάλους.

Πριν συνεχίσω τις διαπιστώσεις που μόνο θλίψη προκαλούν, ας κάνω λίγο χιούμορ. Αλήθεια ποιος είχε τη φοβερή έμπνευση να ονομάσει το συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ για τις Ευρωεκλογές «Ελιά»; Δεν γνώριζε ο αφελής ότι ο συνειρμός είναι ανελέητος, συνδέει αυτόματα στην σκέψη μας έννοιες, την ελιά με το λάδι και το λάδι με το λάδωμα, που θυμίζει στον λαό το αγαπημένο σπορ Υπουργών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα όλοι γνωρίζουν ότι το «Ποτάμι» είναι ένα άλλο πασοκομαρξιστοειδές κατασκεύασμα, μια από τις πολλές μεταμορφώσεις για την εξαπάτηση του λαού. Δημιούργημα των «νταβαντζήδων» της οικονομικής ολιγαρχίας για να χρησιμεύσει τελικά σαν δεκανίκι, όταν θα υπάρχει ανάγκη, δηλαδή κόμμα για κάθε χρήση.

Έκπληκτοι ακούσαμε σε τηλεοπτικό κανάλι, τον περιπλανώμενο, λαϊκομονότροπης εμφάνισης και ασαφούς πολιτικής στοχοθεσίας, αρχηγό του Σ. Θεοδωράκη να δηλώνει: «αν το Ποτάμι δεν κερδίσει στις ευρωεκλογές την τρίτη θέση και αυτή την καταλάβει η Χρυσή Αυγή, θα αποσυρθώ από την πολιτική».

Κατατρομάξαμε για την συμφορά που μας περιμένει. Το μόνο που αναρωτηθήκαμε είναι, αν θα αποχωρίσει σιωπηλά ή τραγουδώντας το «μας πήρε το ποτάμι, μας πήρε ο ποταμός».

Για χρόνια οι διαδοχικές κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ακολουθούσαν απερίσκεπτη και άσωτη οικονομική πολιτική. Δανείζονταν υπέρογκα ποσά από το εξωτερικό για να ικανοποιήσουν εξωφρενικές απαιτήσεις και να εξασφαλίσουν ψήφους. Την γενναιόδωρη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξόδεψαν όχι στην ανάπτυξη, αλλά σε κομματικές παροχές.

Με το άδικο φορολογικό σύστημα πλήρωναν φόρους σταθερά κυρίως μισθωτοί και συνταξιούχοι, οι αετονύχηδες ξεγλιστρούσαν και στην οικονομική ολιγαρχία έδιναν παροχές και με τεχνάσματα χάριζαν χρέη. Ατέλειωτες οι ρεμούλες και οι μίζες ακόμη και στα εξοπλιστικά προγράμματα, που θα πρεπε να ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία.

Μοίραζαν απλόχερα το δημόσιο χρήμα σε φίλους (μη κυβερνητικές οργανώσεις κ.α ) και σε μεγαλοεργολάβους δημοσίων έργων. Όταν σταμάτησαν να μας δανείζουν, ήρθε η χρεοκοπία. Αμέσως τότε εφάρμοσαν το μνημόνιο με απλή πλειοψηφία, μετατρέποντας το σύνταγμα σε κουρελόχαρτο. Παράδωσαν την εθνική μας κυριαρχία στους αντιπροσώπους ξένων πιστωτών και τοκογλύφων, δηλαδή στην τρόϊκα.

Η τρόϊκα ουσιαστικά κυβερνά την χώρα, που συμπεριφέρεται χειρότερα από στρατό κατοχής. Διέλυσαν υγεία, παιδεία και άμυνα και απέλυσαν ομαδικά πτωχούς οικογενειάρχες, που στην ηλικία των 50 και 55  ήταν σχεδόν αδύνατο να βρουν άλλη εργασία.

Ξεζούμισαν οικονομικά τον λαό μας, τον στέλνουν στα συσσίτια ή στους σκουπιδοτενεκέδες να βρει τροφή. Μερικοί στην απελπισία τους κατάληξαν στην αυτοκτονία. Έχουμε 3.000.000 που ζουν σε βαριά φτώχεια και 1.700.00 ανέργους. Περίπου 200.000 άνεργοι, νέοι επιστήμονες, αναζήτησαν τύχη στο εξωτερικό.

Νέκρωσε η εμπορική ζωή, αμέτρητα τα λουκέτα γύρω μας. Με δισεκατομμύρια ευρώ ανακεφαλαιοποίησαν τις τράπεζες, για να δώσουν δήθεν δάνεια, ώστε να κινηθεί η οικονομία και χρέωσαν τα χρήματα αυτά όχι στις τράπεζες, όπως έγινε στην Ισπανία, αλλά στον λαό μας. Τελικά οι τράπεζες έκλεισαν τις στρόφιγγες και δεν δίνουν ούτε ευρώ.

Αν χρωστάς στην εφορία και δεν μπορείς, από ανέχεια, να πληρώσεις κινδυνεύεις να σου βγάλουν «στο σφυρί» το σπίτι σου στο 1/3 της αντικειμενικής αξίας. Αν είχες στεγαστικό δάνειο, κινδυνεύεις τελικά να το χάσεις από την τράπεζα. Δεν στοχάστηκαν ποτέ, ότι το σπίτι μας είναι επέκταση του σώματος μας.

Αυτό που ζούμε όλοι μας είναι ένας εφιάλτης. Η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για τους ολιγάρχες, όχι για τον λαό. Για τον λαό ακολουθούν την πολιτική της ίσης μιζέριας για όλους

Αντί να διαθέσει τα δισεκατομμύρια ευρώ της ανακεφαλαιοποίησης για την ανάπτυξη και την επιβίωση του λαού, τα χάρισε στους τραπεζίτες. Τώρα καλλιεργεί την ψευδαίσθηση στο λαό, ότι έρχεται το τέλος της κρίσης. Ψεύδονται ασύστολα, γιατί γνωρίζουν ότι το σύστημα τους θα καταρρεύσει, αν δεν συνεχίσουν το φορολογικό στραγγάλισμα και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, που επιβάλλει το μνημόνιο.

Αυτοί που μας έφεραν στο χάλι που είμαστε, τώρα υπόσχονται να μας σώσουν. Μας ταπείνωσαν εθνικά, χάσαμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, αφανίζουν συστηματικά την ύπαρξη μας.

Ήρθε η ώρα να τους τιμωρήσεις, ήρθε η ώρα να τους σταματήσεις. Ψήφισε Χρυσή Αυγή, η νίκη της θα είναι Ανάσταση του λαού μας.

Δρ. Επαμεινώνδας Ν. Στάθης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/giati-tha-pshfisw-chrush-augh-upo-dr.-epameinwnda-stathh-upopshfiou-eurwbou#ixzz31sHeSkJI

Exit mobile version