Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος, υπ. Περιφερειάρχης Αττικής στο “Ελλήνων Δίκτυο”: Να γίνει η Αττική ξανά Ελληνική!

Ηλίας Παναγιώταρος, υπ. Περιφερειάρχης Αττικής στο “Ελλήνων Δίκτυο”: Να γίνει η Αττική ξανά Ελληνική!

Ε.Δ.: Ποιος είναι τελικά ο Ηλίας Παναγιώταρος;

Η.Π.: Είμαι ένας Έλληνας Εθνικιστής, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, φανατικός οπαδός των ιδεών και των λόγων του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ν.Γ.Μιχαλολιάκου, σύζυγος και πατέρας ενός μικρού αγοριού!

Ε.Δ..: Σε πρόσφατη συνέντευξη σας χαρακτηρίσατε τον πρωθυπουργό νεοναζί. Γιατί;

Η.Π.: Γιατί αυτοί που έσκυβαν μια ζωή το κεφάλι στον κατακτητή, όλο αυτό το καιρό, έχουν το θράσος και μιλάνε. Αυτοί που ήταν φίλοι με τους εισβολείς και παραμένουν φίλοι και με τους σημερινούς εισβολείς, έχουν το θράσος και μιλάνε.

Για τους θολοκουλτουριάρηδες της αριστεράς, όπως η Ρεπούση, ο Δήμου, ο Κωνσταντινίδης που στηρίζουν κάθε τι το ανθελληνικό, που στηρίζουν τους «Μακεδόνες» των Σκοπίων, την «ανεξάρτητη Θράκη», την «ανεξάρτητη Κρήτη», την «ανεξάρτητη Πελοπόννησο» δεν μιλάει κανείς. Εμείς αντιθέτως, που πρωτοστατούμε σε κάθε εθνική προσπάθεια, που είμαστε οι πρώτοι που κάναμε συγκέντρωση έξω από τη γερμανική πρεσβεία και κάψαμε τις σημαίες της Γερμανίας, που είπαμε στη Μέρκελ «ράους» επανειλημμένως και κάθε φορά που περνάει από τη Λ. Μεσογείων και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής έχουμε υψωμένο ένα τεράστιο πανό όπου αναγράφει «Μέρκελ Ράους», είμαστε πρώτο θέμα στα κανάλια ως “Ναζί”! Ε, είναι και Ναζί και χαζοί! 

Οι δικοί μας πατεράδες και οι παππούδες από όπου κατάγονται οι Έλληνες Εθνικιστές, πολέμησαν τον κατακτητή, Γερμανό και Ιταλό στην Ήπειρο, στην Πίνδο, στα οχυρά της γραμμής Μεταξά και παντού.

Ε.Δ.: Πως θα χαρακτηρίζατε την πολιτική της Μέρκελ απέναντι στον Ελληνικό λαό;

Η.Π.: Εγκληματική! Είναι η πολιτική που ακολουθείται από τους τραπεζίτες και τους Σιωνιστές για την εξαθλίωση του λαού και εντέλει τον αφελληνισμό της χώρας.

Ε.Δ.: Πως χαρακτηρίζεται την στάση της Ε.Ε στο θέμα της Ουκρανίας με δεδομένο ότι εμπράκτως στηρίζει τους νεοναζί του δεξιού τομέα;

Η.Π.: Παίζουν με την φλόγα, αβαντάροντας τους τραπεζίτες και τους Σιωνιστές που οσμίστηκαν πετρέλαια, φυσικό αέριο και χρήμα και προσπαθούν να απομακρύνουν τους Ρώσους ώστε να γίνουν εκείνοι επικυρίαρχοι.

Ε.Δ.: Με δεδομένο ότι η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ στο θέμα της Ουκρανίας σε τι προβλήματα, γεωπολιτικά και οικονομικά, θεωρείται ότι μπορεί να οδηγηθεί η Ελλάδα εξ αιτίας αυτής της πολιτικής; 

Η.Π.: Το όλο γεωπολιτικό παιχνίδι, γίνεται για την περικύκλωση της Ρωσίας και την «αμερικανοποίηση» κρίσιμων περιοχών, όπως είναι το Αζερμπαΐτζάν και το Ουζμπεκιστάν. Από την άλλη μεριά είναι κρίσιμο σημείο για την Ρωσία η απόκτηση διαδρόμου προς τις θερμές θάλασσες. Η Ουκρανία βρίσκεται στο μεταίχμιο και των δύο αντιδιαμετρικών επιδιώξεων των δύο μεγάλων δυνάμεων.

Αν η Ουκρανία περάσει στην αμερικανική σφαίρα επιρροής και παραλλήλως εγκαταστήσει και την περιβόητη αντιπυραυλική ομπρέλα του ΝΑΤΟ, θα έχει τοποθετηθεί μία ισχυρότατη αμερικανική βάση στην εξώπορτα της Ρωσίας. Αν παραμείνει στην ρωσική σφαίρα επιρροής, τότε η Ρωσία θα έχει μία χώρα «μαξιλάρι ασφαλείας», ανάμεσα σε αυτήν και την Δύση. Η Ουκρανία είναι η κυριότερη έξοδος για το ρωσικό φυσικό αέριο προς τη Δύση.

Παρότι η εγχώρια παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου θεωρείται εν πολλοίς εξαντλημένη, η χώρα έχει πολύ ισχυρή εγχώρια παραγωγή σε ατσάλι, σίδηρο, κάρβουνο, αλλά και μία αγροτική παραγωγή εξαιρετικά μεγάλη. Αυτό εξηγεί και την «κάψα» του Βενιζέλου να πάει εκτάκτως στην Ουκρανία, προκειμένου να δράσει ως «ενδιάμεσος» για την επέμβαση του ΔΝΤ στην χώρα και συνεπώς την ιδιωτικοποίηση των πάντων.

Η συγκυβέρνηση του μνημονίου θέλει μια Ελλάδα προτεκτοράτο των Αμερικανοσιωνιστών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αγωνίζεται για μια Πατρίδα ελεύθερη και ισχυρή που θα διεκδικήσει τα εθνικά της δίκαια επιλέγοντας τους συμμάχους που θα προωθήσουν τα ιστορικά αυτονόητα εθνικά συμφέροντα του Ελληνισμού στο Αιγαίο, στην Ιωνία και την Κύπρο.

Ε.Δ.: Όταν αναλάβετε την διοίκηση της περιφέρειας Αττικής ποιες θα είναι οι προτεραιότητες σας;

Η.Π.: Θα ξεκινήσουμε άμεσα με την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών, βάσει ενός νέου οργανογράμματος, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις νέες απαιτητικές ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί σε μια κοινωνία φτωχοποιημένη λόγω των μνημονίων.

Θα αξιοποιήσουμε όμως και ΆΜΕΣΑ το ανθρώπινο δυναμικό και τις όποιες υποδομές βρούμε (αν βρούμε), με την αξιοποίηση των οποίων μπορεί ταχύτατα να επιτευχθεί ανάπτυξη, αντιστρέφοντας άρδην την εικόνα κατάρρευσης που εμφανίζει σήμερα η Αττική στο σύνολό της.

Το διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης που θα προτείνουμε, απαντά ταυτόχρονα τόσο στα περιβαλλοντικά όσο και στα προβλήματα της απασχόλησης και της πρόνοιας και της αλληλεγγύης.

Για να υπάρξει απασχόληση θα χρειαστεί να “αναστηθεί” ο δευτερογενής και ο τριτογενής τομέας της οικονομίας, επιλεκτικά και ο πρωτογενής.

Περιφέρειες και Δήμοι έχουν υποστεί περικοπές όσον αφορά τους ΚΑΠ ύψους άνω του 60%. Εμείς αυτά τα χρήματα θα τα διεκδικήσουμε ξανά.

Ο Νόμος 3852/2010, ο οποίος θεσμοθετούσε συγκεκριμένους πόρους για την Αυτοδιοίκηση (2,4% από Φ.Π.Α., 4,2% από φόρο εισοδήματος), δεν εφαρμόζεται. Και αυτά τα χρήματα θα τα απαιτήσουμε.

Οι τομείς που θα επικεντρωθούμε χωρίζονται σε τρεις ενότητες: 

  1. Περιβάλλον και ποιότητα ζωής
  2. Κοινωνική μέριμνα, υγεία, πολιτισμός, αθλητισμός
  3. Τοπική οικονομία και απασχόληση(ανεργία), παιδεία.

Οι προτεραιότητες στις πρώτες 100 ημέρες για την ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας είναι:

Άμεσα θα πρέπει επίσης να υπάρξει  διεκδίκηση του ναυπηγοεπισκευαστικού τομέα ως μοχλού ανάπτυξης της οικονομίας, όπως και άλλων μεγάλων μονάδων, π.χ. των αμυντικών συστημάτων, γύρω από τις οποίες κινούνται δεκάδες μικρότερες επιχειρήσεις, που θα δώσουν τεράστια οικονομική ώθηση, όχι μόνο στην Αττική, αλλά και στην οικονομία ολόκληρης της χώρας.

Και φυσικά η Ελληνική Αυγή για την Αττική και εγώ προσωπικά, ΔΕΝ θα υπογράψουμε κανένα έγγραφο που να νομιμοποιεί την παραχώρηση του Ελληνικού σε κανέναν ιδιώτη.

Ε.Δ.: Πως θα αντιμετωπίσετε τους MEGAλο-εργολάβους προπαγανδιστές του καθεστώτος;

Η.Π.: Πρώτη μας έννοια η διαχείριση των απορριμμάτων. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕΤ’ ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ και τόση διαπλοκή γύρω από αυτά υπάρχει. Σήμερα που δεν υπάρχει μέριμνα, αλλά και έλεγχος, η εμπλοκή ιδιωτών με την αποκομιδή και η εύκολη και ανέξοδη απόθεσή τους σε παράνομες χωματερές σε δάση και λίμνες, καταστρέφοντας το περιβάλλον που δανειζόμαστε από τα παιδιά μας, καταστρέφοντας την γη που έθρεψε τόσες γενιές, μολύνοντας την θάλασσα και όσα μπορεί να προσφέρει στους πολίτες της Δ. Ελλάδας, πρέπει να τελειώσει. Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ θεωρούμε πως τα σκουπίδια είναι πλούτος, προκρίνουμε την ανακύκλωση στην πηγή, ΠΑΝΤΑ με δημόσιο χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν παραχωρούμε τον πλούτο μας στα χέρια ιδιωτών. Η ανακύκλωση μπορεί να διατηρήσει τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας στην καθαριότητα, να δημιουργήσει νέες θέσεις και να δημιουργήσει ακόμη νέες ασχολίες και δραστηριότητες, μέχρι σήμερα ανύπαρκτες. Δημόσια έργα με ξένους ανασφάλιστους εργάτες, στην περιφέρεια Αττικής θα είναι πλέον έννοιες ασύμβατες.

Ε.Δ.: Εξατομίκευση, αλλοτρίωση, διαφθορά. Τι νιώθετε όταν ακούτε αυτές τις λέξεις;

Η.Π.: Αηδία! Ευτυχώς όμως, δεν υπάρχουν αυτές οι λέξεις στο λεξιλόγιο κανενός εμπλεκόμενου με την Χρυσή Αυγή και την Ελληνική Αυγή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ε.Δ.: Πως μπορεί να βοηθήσει η περιφέρεια στην πάταξη της εγκληματικότητας;

Η.Π.: Σήμερα στις φυλακές το 70% είναι λαθρομετανάστες και ρομά και όπως καταλαβαίνετε έχει αλλάξει η ποιότητα της εγκληματικότητας. Πρόκειται για εγκληματίες, όπου προέρχονται από χώρες που έχουν επιρροές από διάφορους πολιτισμούς και θεωρούν τη ζωή συγκρίσιμο μέγεθος.

Με την Ελληνική Αυγή, οι Λαθρομετανάστες και «ευπαθείς» που σήμερα ασυδοτούν, σύντομα η ασυλία τους θα πάψει! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ!

Ε.Δ.: Το καθεστώς δοκίμασε πολλούς τρόπους μέχρι τώρα για να κάμψει το ηθικό μας πιστεύεται ότι θα κυλήσουν όλα ομαλά μέχρι την μέρα των εκλογών;

Η.Π.: Αυτές οι εκλογές θα καταγραφούν από την ιστορία ως εκλογές βίας και νοθείας! Ο πρώτος στόχος είναι η κατατρομοκράτηση των εθνικιστών και ο περιορισμός και ο δεύτερος να περιορίσουν – κατά το δυνατόν- την ενημερωτική εκστρατεία του Κινήματος προς τον ελληνικό λαό. ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση από όλους!

Ε.Δ.: Λίγες μέρες πριν τις εκλογές ποιο μήνυμα δίνετε στον ελληνικό λαό;

Η.Π.: Με λόγια του Αρχηγού μας, του άδικα και αντισυνταγματικά πολιτικού κρατούμενου Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ θέλω να σας ευχαριστήσω για τον χώρο που μου δώσατε…

“18η Μαΐου 2014: Ελληνική Αυγή σε Περιφέρειες και μεγάλους δήμους για να ακουστεί σε κάθε γωνιά της Πατρίδας ότι η μαχόμενη Χρυσή Αυγή είναι όρθια, υπερήφανη, συνεπής στο καθήκον της για μια άλλη Ελλάδα χωρίς κλέφτες, προσκυνημένους και προδότες.

25η Μαΐου 2014: Χρυσή Αυγή για τις ευρωεκλογές για να ακουστεί σε ολόκληρο τον κόσμο ότι υπάρχει μια γωνιά της γης, στην οποία οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ αντιστέκονται στο τέρας της παγκοσμιοποίησης των τοκογλύφων.

Χρυσή Αυγή για μία Νέα Πατρίδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και απροσκύνητη για την Χρυσή Αυγή των Ηρώων, που πότισαν με το Αίμα τους το πεδίον της τιμής, των Γενναίων που στέκονται χαλύβδινοι και αμετανόητοι στο καθήκον μέσα στα κελιά της τιμής, των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων που επιμένουν να έχουν χαραγμένη στην καρδιά τους την Γαλανόλευκη”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunenteujh-tou-up.-perifereiarchh-attikhs-hlia-panagiwtarou-sto-ellhnwn-dik#ixzz31tLeHPbT

Exit mobile version