Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μη μασάτε… “Μαυρίστε” τους!

από τον Χρίστο Γούδη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»

Μη μασάτεBlack is blackΤο μαύρο είναι μαύρο, και ουδέν πέραν αυτού. Κανείς λόγος δεν συντρέχει να το περιγράψετε εναλλακτικά με τον προσδιορισμό του από τον κόσμο της «φυσικής του μέλανος σώματος» ως αυτό που προσροφά ολόκληρο το φάσμα της προσπίπτουσας πάνω του ακτινοβολίας, οπτικής ή άλλης, όπως κανείς λόγος δεν συντρέχει να περιγράφουμε το λευκό ως το ανακλών όλο το φάσμα των ακτινοβολιών που προσπίπτουν επάνω του ή το κόκκινο ως το ανακλών την ερυθρά μόνον ακτινοβολία. Όπως επίσης, κανείς λόγος δεν συντρέχει να αγνοούμε την «ανατολή» του ηλίου ή την «χρυσή αυγή» που προηγείται, ισχυριζόμενοι ότι είναι φαινόμενα εικονικά που προκαλούνται από την περιστροφή της γης.

Μη μασάτε. Black is blackΔεν έχουμε αχρωματοψία. Το μαύρο ορίζεται από τον εαυτό του. Η γενιά της ταυτότητας! Ο «πολιτικά ορθός» λόγος είναι ο «πολιτισμικά αριστερός» παραχαράκτης της πραγματικότητας. Μην τους αφήνετε να μασκαρεύουν και να παραποιούν την αλήθεια με κουρελιάρικους διάτρητους και κουλτουριάρικους μανδύες, με βλαχογκλαμουράτες ψευτοφιλελεύθερες αποκριάτικες προβιές. Μην τους αφήνετε να σας εξαπατούν για να εξαπατήσετε τον εαυτό σας. Μην τους επιτρέψετε να σας αλλάξουν τη γλώσσα σας, την πίστη σας, και το μυαλό σας, και να σας επιβάλουν τα προοδευτικά οπισθογεμή «καλιαρντά» τους, πασών των παραπλανητικών θρησκειών, πασών των αγρίων φυλών και ερμαφρόδιτων φύλων του σύμπαντος κόσμου, πασών και πάντων των εκβαρβαρισμένων «πολυπολιτισμικών» διαστροφών, συμπεριλαμβανομένου του «πολιτικού αυνανισμού». Πείτε όχι στον «κίναιδο» λόγο που διατείνεται ότι θέλει το καλό σας. Αν κάποιος «θέλει το καλό σας» μη τον αφήσετε να σας το πάρει. Γιατί θα το χάσετε εσείς και θα το χαρεί εκείνος.

Μη μασάτε. Black is blackΟ βασιλιάς είναι γυμνός και καμιά «πολιτικά ορθή» επικάλυψη δεν μπορεί να τον ντύσει. Διαθέτει μόνον κορδόνια και ζητά από σας, τα κορόϊδα, παπούτσια για να τα φορέσει. Μαύρα λουστρίνια κατά προτίμηση, γιατί είναι πιο σικ και ως «τοιούτος» θα τα κάνει να τρίζουν σαν τριζόνια. Ο βασιλιάς ή η βασίλισσα ή η Κοντσίτα της Αυστρίας με τα τσιγγάνικα «βιολιά» ή της Αφρικής με την «Καρδιά του Σκότους» (του ζόφου και του ερέβους). Όχι, δεν θέλω να την δω, δεν είναι αυτή η Ελλάδα!

Μη μασάτε. Black is blackΜαυρίστε τους να πάνε στην Αυστρία με τα τραβέλια, να πάνε στην Αφρική με τα πιθήκια, «να πάνε στη ζούγκλα με τον Ταρζάν», να πάνε από ’κει που ήρθανε. Κυνηγήστε τους μέχρι να πατήσουν χιόνι στις αυστριακές Άλπεις με τις γενειοφόρες «μούσες» τους, μέχρι να φθάσουν εκεί, στα «Χιόνια του Κιλιμάντζαρο» (ευκαιρία για να διαβάσουν Χεμινγουαίυ). «Μαύρη ειν’ η νύχτα στα βουνά, στους βράχους πέφτει χιόνι», το χιόνι της Αφρικής, που καθώς λιώνει γεμίζει με τ’ απόνερά του τις μεγάλες λίμνες της μαύρης ηπείρου, τις λίμνες και τα τέλματα που τροφοδοτούν τον Νείλο του Σουδάν και της Αιγύπτου. Μαύρος ο Νείλος, μαύρα και τ’ αραπάκια που κολυμπούν στα μαύρα του νερά, μαύρα και τα κουνούπια του, μην περιμένετε άσπρη μέρα από δαύτα.

Μη μασάτε. Black is black. Μαυρίστε τους! Μαυρίστε τους με την φωτεινή λευκόχρωμη επιλογή σας, συνεπείς στην «ελληνική γραμμή», για να δούμε την «ελληνική αυγή» να γλυκοχαράζει, προάγγελος και αγγελιαφόρος στο «ην» το «ον» και το «ερχόμενο» μετά δόξης, Ελληνικό Φως! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mh-masate.-mauriste-tous#ixzz31tn9C2RD

Exit mobile version