Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι αυτοκινητιστές στηρίζουν “Ελληνική Αυγή” για την Περιφέρεια Αττικής και τον δήμο Αθηναίων

Οι αυτοκινητιστές στηρίζουν “Ελληνική Αυγή” για την Περιφέρεια Αττικής και τον δήμο Αθηναίων

Φίλοι αυτοκινητιστές, η συνδιοίκηση του σωματείου σας Σ.Α.Τ.Α. βρήκε ένα “πρωτότυπο” τρόπο να υφαρπάξει την ψήφο σας και πάλι,ζητώντας να στηρίξετε ένα μνημονιακό μέχρι πρότινος βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας τον Νικήτα Κακλαμάνηο οποίος στήριξε με την ψήφο του μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, φορολογικά οδηγώντας τον κλάδο σας σε οικονομική καταστροφή.

Σε ένθετο που μοιράζεται με την εφημερίδα taxinews περιέχει μια δακρύβρεχτη επιστολή του εν λόγω υποψηφίου του πόσο… νοιάζεται για εσάς και τις οικογένειες σας.

Ξεχνάει να σας πει ότι τέλεσε δήμαρχος Αθηνών επί τέσσερα συναπτά έτη χωρίς να προσφέρει τίποτα στον πολύπαθο κλάδο σας.

Ξεχνάει να σας πεί ότι ο κύριος Κακλαμάνης είναι υπέρ της πολυπολιτισμικότητας, η οποία συμβάλλει στην ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στο κέντρο των Αθηνών.

Ξεχνάει επίσης να σας πει ότι η συγκυβέρνηση που μέχρι πρότινος υπηρετούσε ψήφισε τροπολογίες, οι οποίες έδωσαν την δυνατότητα στις μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις να κλέψουν ότι απέμεινε απ το ελάχιστο μεταφορικό μας έργο. Αυτό σε συνδυασμό με τη φορομπηχτική επιδρομή που η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε εξαπέλυσε χωρίς να ορθώσει το ελάχιστο πολιτικό ανάστημα που διέθετε, οδηγεί τον κλάδο σας σε πλήρη αφανισμό.

Είναι φανερό ότι ο πρόεδρος του σωματείου σας εμμέσως πλήν σαφώς για δικές του πολιτικές σκοπιμότητες θυσιάζει τον κλάδο σας στηρίζοντας πραιτοριανούς της συγκυβέρνησης των τοκογλύφων.

Φίλοι αυτοκινητιστές στηρίξτε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ.

ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/la.s.i.t.a.-sthrizoume-ellhnikh-augh-gia-thn-perifereia-attikhs-kai-ton-dhm#ixzz31uEHqQtJ

Exit mobile version