Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Πλησιάζοντας η μέρα της συντέλειας στις 18 και 25 Μαίου οι ψηφοφόροι γνωρίζουν πλέον ότι από την κρίση μπορούμε να  βγούμε μόνο με τη ΧΑ. Κι αυτό γιατί οι ”άλλοι” πρόδωσαν, προδίδουν και θα προδίδουν αιωνίως την πατρίδα μας υπηρετώντας την τσέπη τους και τα αφεντικά τους, ντόπια και ξένα. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζοντας στην εξουσία άρχισε τις παλινωδίες από το σχίζω το μνημόνιο στο διαπραγματεύομαι το μνημόνιο, από το φεύγω από το ΕΥΡΩ στο μένω κ.ο.κ. ΜΟΝΟ Η ΧΑ παρέχει τη σιγουριά ότι δεν θα προδώσει τον ελληνικό λαό, γι ‘αυτό και το πληρώνει με φυλακίσεις, δολοφονίες και κάθε είδους διώξεις. ΜΟΝΟ Η ΧΑ πολεμά και θα πολεμά συνεχώς για την αναγέννηση από τις στάχτες της πατρίδας μας. Κι εμείς τι κάνουμε, ”δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, θα προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα. ”ΟΧΙ βέβαια. Όλοι με τα παιδιά της ΧΑ στον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα που ταιριάζει  σε κάθε Έλληνα για να την αλλάξουμε από την κόλαση σε παράδεισο, όπως είναι στην πραγματικότητα ο ευλογημένος αυτός τόπος. Εμπρός λοιπόν με την ΧΑ ώστε ”το θύμα και το ψώνιο, το σύμβολο το αιώνιο, να αλλάξει μονομιάς για να’ ρθει ανάποδα ο ντουνιάς ”στις 18 και 25 Μαΐου.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΓΚΜ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Η ώρα της «Ελληνικής Αυγής» – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σε ευχαριστούμε Χρυσή Αυγή. Σε ευχαριστούμε γιατί ακούστηκαν επιτέλους τα αυτονόητα μέσα στο «ναό της Δημοκρατίας», γιατί νιώσαμε ότι έχουμε φωνή μέσα από το στόμα  του Ηλία και των άλλων συναγωνιστών. Σε ευχαριστούμε γιατί μέσα από την πολύπαθη πορεία σου αναδείχθηκε και φωτίστηκε όλο το σάπιο κατεστημένο της ρεμούλας και του ξεπουλήματος του έθνους. Σε ευχαριστούμε γιατί καταλάβαμε πλέον, ότι δεν τους φτάνει μόνο η υλική κατάχρηση των δις, δεν τους είναι αρκετή… και για να ικανοποιήσουν τις μασέλες τους έχουν περάσει και στην εκχώρηση-ξεπούλημα της Ελληνικής ψυχής. Σε ευχαριστούμε γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να βλέπουμε το ένα και μοναδικό πολιτικό παχύδερμο, το αδηφάγο μπουλντόκ  να παραπαίει και να εξαφανίζεται σιγά-σιγά πανικόβλητο, «απειλώντας» ότι θα ρίξει την «κυβέρνηση», κάτι που παρακαλάμε όλοι να γίνει όσον το δυνατόν γρηγορότερα. Σε ευχαριστούμε γιατί φαίνονται πλέον όλοι τους τόσο αστείοι και γελοίοι με τις απεγνωσμένες τους ψευδο-δημοσκοπήσεις, μήπως και καταφέρουν να «σώσουν»  τίποτα, πριν από την άτακτη φυγή τους. Η μεγαλειώδης απόλαυση είναι ότι φαίνεται πλέον στα πρόσωπά τους όλη η βρωμιά και το ψεύδος και δεν μπορούν πια να ξεγελάσουν ούτε τους ίδιους τους, τους εαυτούς.

Σε ευχαριστούμε γιατί ήδη άρχισε να χαράζει!

Ζήτω η Νίκη της Ελλάδας, μόνο μαζί σου.

Ένας καθηγητής

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ

Οι εκλογές που έρχονται είναι κάτι παραπάνω από δημοψήφισμα. Είναι εκλογές που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον της Ελλάδας. Και αυτό γιατί πρώτον θα δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες ότι οι Έλληνες πλέον δε τρώνε κουτόχορτο και θα ανατείλει μια εντελώς διαφορετική μέρα για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι θα βλέπουν την πολιτική. Επιτέλους θα ισχυροποιηθεί η αληθινή φωνή μέσα στο ψέμα του κοινοβουλίου, θα μεγαλώσει το φως μέσα στο απόλυτο σκοτάδι της διαφθοράς και της προδοσίας. Ακούω το Σαμαρά να απειλεί τον κόσμο με δήθεν αποσταθεροποιήσεις και να θέτει το δίλημμα “νέα πασοκρατία ή χάος”. Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν το εξής. Οι άνθρωποι που απειλούν με αποσταθεροποίηση είναι αυτοί που κυβερνούσαν 40 χρόνια. Ξέρουμε τι έχουν κάνει. Το αποτέλεσμα αυτών των 40 χρόνων ποιο ήταν; Η χώρα να έχει φτάσει σε μία από τις μεγαλύτερες αποσταθεροποιήσεις της και σε μία από τις πιο σκοτεινές στιγμές τις ιστορίας της. Γιατί ο Έλληνας να μη δοκιμάσει τη Χρυσή Αυγή που έχει αποδείξει έμπρακτα ότι τηρεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις;

Γιατί ο Έλληνας να περιορίζεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση σε κάποιες κατεστημένες επιλογές; Δημοκρατία σημαίνει ότι όλοι δοκιμάζονται και όλοι έχουν δικαίωμα να δείξουν τι αξίζουν. Θεωρώ ότι ο Έλληνας, ακόμη και αν είναι καχύποπτος με το καινούριο που εκφράζει η Χρυσή Αυγή, μπορεί με αυτές τις εκλογές να σιγουρευτεί αν η Χρυσή Αυγή μπορεί να κυβερνήσει. Γιατί αν τηρήσει π.χ. το υπέροχό της πρόγραμμα για την Αθήνα και όλες αυτές οι φρέσκιες ιδέες και μέθοδοι πολιτικής εφαρμοστούν σημαίνει ότι με την ίδια διάθεση και υπευθυνότητα θα διοικήσει ολόκληρη τη χώρα και αυτό θα σημάνει την πραγματική αλλαγή σελίδας, την πραγματική νέα Ελλάδα… Παρακολουθήστε επίσης όλοι το 10λεπτο βίντεο της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές. Θα νιώσετε δέος και περηφάνια που θα την ψηφίσετε.

Ι.Ε.         

Το τηλεοπτικό σποτ της Χρυσής Αυγής – Ευρωεκλογές 2014

Ἡ νίκη

Ἐδῶ στὸ ἑλληνικὸ τὸ χῶμα,
τὸ στοιχειωμένο καὶ ἱερό,
ποὺ τὸ ἴδιο χῶμα μένει ἀκόμα
κι ἀπ᾿ τὸν ἀρχαῖο τὸν καιρό,

στὸ χῶμα τοῦτο πάντα ἀνθοῦνε
κ᾿ ἔχουν ἀθάνατη ζωὴ
καὶ μᾶς θαμπώνουν, μᾶς μεθοῦνε
νεράιδες, ἥρωες, θεοί!

Κωστής Παλαμάς

Ζούμε σε μια κρίσιμη ιστορική στιγμή για το ελληνικό έθνος. Βάρβαροι-αλλόφυλοι έβαλαν πόδι στην πατρίδα μας αφού ανθέλληνες πολιτικοί την ξεπουλάνε έναντι πινακίου φακής. Ξεπούλησαν τα κοινωνικά αγαθά, η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ με ποσοστά πέρασαν στα χέρια ξένων επενδυτών και οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν χρυσάφι το ρεύμα και το νεράκι του Θεού. Το κράτος υπερφορολογεί ακόμη και ανέργους, οδηγεί σε εξαθλίωση τη μεσαία τάξη, διώκει τους πατριώτες και τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό με διλήμματα που ενέχουν κίνδυνο για εξωτερικούς εχθρούς που επιβουλεύονται την Ελλάδα και θέλουν την κατάλληλη στιγμή να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες της οικονομικής και πολιτικής ζωής μας.   Ποτέ στην μεταπολεμική ιστορία η πατρίδα δεν ήταν σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Η
δήθεν χρεωκοπία που μας απειλούν ότι μπορεί να επέλθει, είναι το ελάχιστο κακό αφού για τα εθνικά θέματα κανένα πολιτικό κόμμα δεν ενδιαφέρεται, πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πως θα επιβιώσουμε αν χάσουμε ότι πολυτιμότερο έχουμε; δηλαδή της εθνική μας ανεξαρτησία; Δυστυχώς ο καπιταλιστικός τρόπος ζωής και οι ξένες συνήθειες αλλοτρίωσαν διαχρονικές αξίες, όπως την Πίστη στην Ορθοδοξία και στην πατρίδα, διέλυσαν το βασικό κύτταρο της κοινωνίας που είναι η οικογένεια, υποβάθμισαν την ελληνική παιδεία. Ο πολιτισμός μας είναι σε κρίση, όπως και τα ιδανικά μας. Σε αυτές τις δύσκολες, τραγικές ώρες, αντλούμε δύναμη από τον ελληνικό πολιτισμό και την αθάνατη ιστορία μας. Προσευχόμαστε και ζητάμε Θεία Παρέμβαση και Θεία Φώτιση, ώστε η πατρίδα μας να μην κινδυνεύσει, γνήσιοι αληθινοί πατριώτες να αναλάβουν την διακυβέρνηση και να φέρουν ξανά τη χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας, της αναδιάρθρωσης και της προόδου. Έχουμε ανάγκη από πολιτικούς με  σιδερένια θέληση, ζήλο, πίστη, ανιδιοτέλεια, φιλοπατρία και ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει και μπορεί να αντιστρέψει την καθοδική πορεία μας και να οδηγήσει την Ελλάδα σε λαμπρή πορεία.

Α.Γ.Α.

Το παραδέχθηκε και ο ΔΟΛ: Η Χρυσή Αυγή διέλυσε τη Νέα Δημοκρατία!

To Huffington Post, ιδιοκτησίας όπως λέγεται, της γνωστής Αριάνας Στασινοπούλου σε άρθρο του γαλλικού πρακτορείου τους, εξυμνεί τα προσόντα του νέου Ανδρέα Παπανδρέου που θέλουν οι ‘Αμερικανοί’ να μας σερβίρουν για πρωθυπουργό προκειμένου να συνεχίσει ακάθεκτος, σε νέα ευρωπαϊκή έκδοση, το καταστροφικό έργο του αρχιερέα της μίζας. Τον Mr Alexis προσπαθούν τα ΜΜΕ της δυτικής προπαγάνδας, βάζοντάς του καί λίγη μπογιά από Τσέ Γκεβάρα, να τον εμφανίσουν σαν ένα φέρελπι νέο πολιτικό, που θα δώσει σάρκα και οστά στο ‘αριστερό όνειρο’ των ευρωπαϊκών λαών.  Όλοι ή τουλάχιστον όλοι,  γνωρίζουμε πλέον ποιοί κινούν τα χάρτινα ανδρείκελα της δεξιάς και αριστερής ελίτ, που μεθοδικά και ύπουλα συνεχίζει να σφαγιάζει τα όνειρα των λαών όλης της οικουμένης για ελευθερία, ανεξαρτησία και ευημερία. Πανικόβλητοι οι ιθύνοντες και εμπνευστές της χειραγώγησης των λαών με την διαβολική τακτική του «διαίρει και βασίλευε», προσπαθούν τώρα να ρίξουν στην μάχη τα ίδια γνωστά δοκιμασμένα όπλα, μόνο που τώρα οι λαοί, ιδιαίτερα της Ευρώπης φαίνεται να ξυπνάνε από τον βαθύ λήθαργο της αναισθησίας και αποβλάκωσης που τους είχαν επιβάλει τόσα χρόνια.  Οι επερχόμενες ευρωεκλογές θα είναι μόνο η αρχή της απάντησης που θα πάρουν για την ταπεινωτική συμπεριφορά τους απέναντι στους λαούς της Ευρώπης και ιδιαίτερα απέναντι στον ιστορικό λαό των Ελλήνων που το ανυπέρβλητο πνεύμα του αν και το είχαν βάλει στην κατάψυξη για πολλές δεκαετίες φαίνεται ότι άρχισε να ξυπνάει και να στέκεται όρθιο και πάλι.  Λίγες ακόμα μέρες και από την 26η  του Μάη θα δούμε αν θα μπορούμε πλέον να ονειρευόμαστε για την Ελλάδα του πνεύματος, του πολιτισμού, της ελευθερίας και της προκοπής  ή θα σκύψουμε την κεφαλή στην νέα ισλαμική νύχτα που μας ετοίμασαν για να μας αφανίσει, όπως το προσδοκούν.-

Α.Ζ.

Βενιζέλος: Οι «νταβατζήδες» μας επέβαλλαν τον Παπαδήμο. Εμείς απλά υπακούσαμε…

Αναμφισβήτητο γεγονός είναι πως τελούμε κάτω από ένα αντισυνταγματικό καθεστώς, που υποκρίνεται πως προστατεύει τη δημοκρατία και τη νομιμότητα με πρώτο παράδειγμα τη ληστρική φορολόγηση και δη ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ, που το πρώτο που μαθαίνουμε στις σχετικές με τα νομικά σχολές είναι πως νόμος αναδρομικός εις βάρος του πολίτη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ!

Το Σύνταγμα προβλέπει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για σοβαρά Εθνικά θέματα. Για να υπαχθούμε υπό την εποπτεία του ΔΝΤ σαφέστατα έπρεπε να διεξαχθεί δημοψήφισμα, όπως και για να εκχωρηθεί ολόκληρη ή μέρος της εθνικής κυριαρχίας. Βρεθήκαμε υπό κατοχή, χωρίς να ερωτηθούμε και χωρίς να προταθούν λύσεις, από τις οποίες θα είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ο Ελληνικός λαός ποιες προτιμά.

Επίσης, η Ελλάδα, κατάντησε ”πολυπολιτισμική”  εννοώντας κατακλυσμένη από λαθρομετανάστες αποικιστές, φανατισμένους μουσουλμάνους Αφρικανοασιατικής προέλευσης, χωρίς όχι απλά να ερωτηθούμε, αλλά και να θεωρούμεθα ”ρατσιστές” αν δε συμφωνούμε και να θεσπίζονται ρατσιστικοί νόμοι, που αποσκοπούν στην προστασία αυτής της παράνομης εισβολής και εις βάρος των Ελλήνων μέσα στην ίδια τους την πατρίδα, για την οποία χύθηκε το αίμα των προγόνων τους, προκειμένου να υπάρχει ένας πολιτισμός: ο Ελληνικός!

Όμως, μεγάλο μέρος ευθύνης έχουμε και εμείς οι πολίτες, επειδή δεν αντιδρούμε. Το άρθρο 120 του Συντάγματος προβλέπει τι πρέπει να κάνουμε για να το προστατέψουμε σε περίπτωση κατάλυσής του από την κυβέρνηση και όμως καμία σοβαρή αντίδραση στην κατά συρροή καταπάτηση του Συντάγματος!

Τώρα με τις επερχόμενες εκλογές θα πρέπει να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στη μνημονιακή κυβέρνηση των υπαλλήλων της τρόικα (σημ.:όχι τρόικας, όπως λένε τα ξεπουλημένα ΜΜΕ, αφού δεν είναι ελληνική κλιτή λέξη).

Τώρα είναι η ευκαιρία μας να καταψηφίσουμε αυτούς που μας εμπαίζουν! ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-17-maiou-2014#ixzz31veFg8w9

Exit mobile version