Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η μάχη θα δοθεί πρωτίστως στην Ψυχή και στην Καρδιά και εκεί θα κερδηθεί

Της Αργυρώς Θωμάκου, υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου τού Δήμου Αθηναίων με τον Συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»

Λίγες ώρες μείνανε μέχρι την μεγάλη στιγμή της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Σε λίγο, εσύ Συμπολίτη μου, θα τραβήξεις το παραβάν πίσω σου και μείνεις μόνος με την συνείδησή σου, μην βιαστείς! Θα πρέπει να απολαύσεις το μοναδικό δικαίωμα που σου έχουν αφήσει. Ύστερα αφουγκράσου τους σφυγμούς της Ελληνικής γης, που φιλοξενεί στα σπλάχνα της τόσους ήρωες, τόσους φιλοσόφους, τόσους αυτοκράτορες, τόσα ευρήματα, Ελληνικού πολιτισμού χιλιετηρίδων, απαράμιλλου κάλλους. Νοιώσε το αίμα σου να μεταφέρει απόηχους από Ελληνικούς πολιτισμούς και κοσμοκρατορίες. Αναμόχλευσε λιγάκι τη μνήμη σου. Πόσα σου έκλεψαν; Πόσα σου στέρησαν άδικα; Που είναι η περηφάνιά μας; Που πήγε το χαμόγελο μας; Μήπως εκτός από τα χρήματα, σου έκλεψαν και τα όνειρα; Ποιοι άφησαν τρία εκατομμύρια Έλληνες χωρίς δουλειά; Ποιοι ανάγκασαν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα να ξενιτευτούν, αφού πρώτα με τα δικά μας λεφτά και τους δικούς τους κόπους, σπούδασαν σε Ελληνικά ανώτατα ιδρύματα; Με έναν απλό πολλαπλασιασμό μπορούμε να βρούμε ότι μόνο οι σπουδές όλων αυτών των επιστημόνων, που προσφέρουν τώρα τις γνώσεις τους στο εξωτερικό, στοίχησαν στο Ελληνικό κράτος πάνω από δώδεκα δις Ευρώ, την ίδια ώρα που κυβερνώντες οσφυοκάμπτες ξεπουλάνε και υποθηκεύουν τα πάντα για να πάρουν δανικά (με υψηλότατο επιτόκιο) μερικά δις. Θέλουν να διαθέτουμε ένα σωρό λεφτά για την παιδεία για να «βγάζουμε» ημιμαθείς άνεργους «επιστήμονες», ενώ παράλληλα να τροφοδοτούμε με τα κορυφαία «μυαλά» όλα τα επιστημονικά ιδρύματα και κέντρα ερευνών του εξωτερικού και έτσι στην Ελλάδα να μένουν τα φτηνά «εργατικά χέρια» (βορά στους κερδοσκόπους), οι λαθρομετανάστες και τα «λαμόγια». Κύριε Σαμαρά το «success story» θα το κάνεις με τους λαθρομετανάστες ή με τους Έλληνες επιστήμονες;

Φίλε μου εκλογέα, έχεις πολλά ακόμα να αναλογιστείς.  Ποιοι διέλυσαν το κοινωνικό Κράτος, την παιδεία, την υγεία κλπ; Ποιοι άφησαν τα Ελληνόπουλα χωρίς ιδανικά, χωρίς πραγματική παιδεία, έρμαια των προϊόντων της υποκουλτούρας, δυστυχισμένα, ή ακόμα χειρότερα εύκολα θύματα των ναρκωτικών. Ποιός δάσκαλος γαλούχησε τα Ελληνόπουλα με τους δύο ακρογωνιαίους λίθους πάνω στους οποίους στηρίζεται όλο αυτό το θαυμαστό οικοδόμημα του Ελληνικού πολιτισμού, ήτοι: την αναζήτηση της αλήθειας και την αγάπη για την ελευθερία. Ποιοι οδήγησαν χιλιάδες Έλληνες σε αυτοκτονία; Πόσοι Έλληνες, έφυγαν από κοντά μας, εξαιτίας ασθενειών, από τις οποίες δεν θα έπασχαν, αν οι πολιτικάντηδες δεν μας είχαν οδηγήσει σε ομαδική κατάθλιψη; Κατάλαβε ποιοι μας έφεραν όλα αυτά τα εκατομμύρια των δυστυχισμένων, που είναι οι παράπλευρες απώλειες των ‘’επιχειρήσεων’’ των αμερικανοσιωνιστών.

Σκέψου πόσες καθοριστικές για το μέλλον σου αποφάσεις πήραν χωρίς να σε ρωτήσουν (π.χ. με ένα δημοψήφισμα), αυτοί που αυτάρεσκα αποκαλούνται ‘’Πατέρες του Έθνους’’. Σε ρώτησαν για το Σύνταγμα, τις αναθεωρήσεις του και το Ευρωσύνταγμα;  Σε ρώτησαν για τον εκλογικό νόμο; Σε ρώτησαν για το «Δουβλίνο 2»; Σε ρώτησαν για το νόμο – έκτρωμα «περί (μη)ευθύνης υπουργών»; Σε ρώτησαν για …. Όχι! Γιατί σε αγνοούν, δεν ενδιαφέρονται για σένα. Λένε: «Έλα μωρέ θα τους πετάξουμε από το πουθενά ένα πρωτογενές πλεόνασμα, μια ευμενή δήλωση κάποιου υπαλληλίσκου της τρόϊκα, κάνα Ζάππειο 1,2,3,…, θα τους υφαρπάξουμε πάλι την ψήφο τους. Άλλωστε στάμπα χαρίζουμε τόσα λεφτά στους νταβατζήδες-καναλάρχες. Θα τους πιπιλήσουν το μυαλό όλο το 24ωρο. Θα το χάψουν το παραμύθι».

Μην αυταπατάσαι το «σύστημα», με το οποίο αγανακτείς καθημερινά, το «σύστημα» που μας καταστρέφει ως Έθνος βιολογικά και ηθικά, δεν είναι μόνο τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, είναι όλα αυτά, που μάλλον κατ’ ευφημισμό αποκαλούνται, «του συνταγματικού τόξου». Αυτοί οι «δημοκράτες» λιβανίζουν ακόμη τις αποστεωμένες ιδέες του σφαγέα του Ελληνισμού Στάλιν. Χρηματοδοτούνταν και φιλοξενούνταν από τον μεγάλο δημοκράτη Τσαουσέσκου. Απότεισαν φόρο τιμής (με τον Μανώλη Γλέζο) στον τύραννο των Βορειοηπειρωτών, Χότζα. Ακόμη και για τον Πολ-Ποτ εκφράζουν ευμενή σχόλια. Τελικά οι απόψεις τους περί δημοκρατίας είναι θολές (όπως άλλωστε όλες οι θέσεις τους). Ακόμη συζητούν, αν: ο Κιμ Γιονγκ-Ουν σωστά αποκαλεί τη χώρα του Λαϊκή Δημοκρατία της Β. Κορέας.  ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ κλπ σε κυβερνούν έμμεσα, με τους εργατοπατέρες τύπου Φωτόπουλου, που κατέστρεψαν οτιδήποτε υγιές υπήρχε στον Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να αλλάξει τίποτα από το σύστημα, είναι κομμάτι του συστήματος, είναι το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ, είναι το ασφαλές καταφύγιο όλων αυτών των λαμογιών που σε κατάκλεψαν. Αν πραγματικά ήθελαν να ανατρέψουν την χούντα των σαμαροβενιζέλων η Χ.Α. τους προσέφερε δύο τουλάχιστον μεγάλες ευκαιρίες: Την πρώτη με την αίτηση για άρση ασυλίας του Γιωργάκη και του Βενιζέλου, με αφορμή το σκάνδαλο της λίστας λαγκάρντ, τι φοβήθηκαν μήπως φύγει ο τούρκογλου από την Κυβέρνηση και αυτή πέσει; Και τη δεύτερη με τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις Μπαλτάκου, που άφησαν την υπόθεση να την «ξεφουσκώσουν» έντεχνα τα τουρκοκάναλα. Ότι κάνουν και λένε είναι απόρροια του μίσους τους για κάθε τι Ελληνικό. Κάνουν ολόκληρες φιέστες υποδοχής για το «καλωσόρισμα» των λαθρομεταναστών, αυτών των εκατομμυρίων δυστυχισμένων, που είναι οι παράπλευρες απώλειες των ‘’επιχειρήσεων εκδημοκρατισμού’’ των αμερικανοσιωνιστών, αυτών που βαρύνονται με τις δολοφονίες εκατοντάδων Ελλήνων, αυτών που αποτελούν τον «Δούρειο Ίππο» για την βιολογική εξαφάνιση και την ηθική κατάπτωση του Ελληνικού Έθνους.

Τώρα ξέρεις, ο μοναδικός εχθρός αυτού του σάπιου συστήματος που μας σκοτώνει ύπουλα αργά ή και γρήγορα είναι ένας: η Χρυσή Αυγή. Όλα δείχνουν ότι η κλεπτοκρατία των σαράντα χρόνων μεταπολίτευσης καταρρέει. Το θηρίο έχει πληγωθεί θανάσιμα και αυτό αδιαφορώντας πλέον για τα πάντα, πετώντας κάθε προσχηματικό προσωπείο (δημοκρατία, σύνταγμα κλπ), δίνει την έσχατη απέλπιδα μάχη του, με ότι μέσον διαθέτει. Γι αυτό βιώνουμε όλοι μας αυτές τις μέρες μια ολομέτωπη λυσσαλέα επίθεση ολόκληρου του ανθελληνικού τόξου εσωτερικού (οι ντόπιοι υποτακτικοί) και εξωτερικού (τα αφεντικά τους, όπως το κεντρικό ισραηλινό συμβούλιο κλπ), κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. Δολοφονίες Συναγωνιστών, φυλακίσεις του Αρχηγού και στελεχών, διακοπή χρηματοδότησης, απόλυτο φίμωμα, οχετός λάσπης από τος πρετεντέρηδες. Φυσικά αυτοί οι απάτριδες που μας τρέμουν, είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουν τον μεστό αληθινό λόγο της Χ.Α., με ετικέτες, ψέματα και πομφόλυγες.

Κλείνεις τ’ αυτιά σου στις Κασσάνδρες και στις κενές υποσχέσεις. Δεν τους πιστεύεις πια. Τόσες φορές σε κορόιδεψαν. Θέλεις πραγματικά αυτή η πόλη να σου ανήκει. Θέλεις να είσαι φίλος με τον γείτονα. Δεν θέλεις συναγερμούς, θωρακισμένες πόρτες, κάγκελα στα παράθυρα και στη ζωή σου.

Είναι αδύνατο να μην σε συνεπάρουν, τα λόγια και πράξεις των Συναγωνιστών που μιλούν στην καρδιά σου. Καταλαβαίνεις ότι το Εθνικιστικό Κίνημα, έχει άξια Ηγεσία, συνέπεια, αγωνιστικότητα, ταύτιση λόγων και έργων, Πίστη σε υψηλά ιδανικά και αξίες, εντιμότητα.             Σιγοψιθύρισε: «Δε ζυγιάζω, δε μετρώ, δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι». Θα σταματήσω το ξεπούλημα της χώρας μου. Μιας χώρας πλούσιας, ‘’γωνιακό οικόπεδο’’. Απόδειξε, έστω και μόνο στον εαυτό σου, ότι θέλεις να τιμωρήσεις όλο αυτόν τον συρφετό των ανθελλήνων, που μας κατέστρεψαν και μας καταστρέφουν. Σκέψου ότι ψηφίζεις για σένα, για τους προγόνους σου, για τα παιδιά σου, για την Πατρίδα σου.

Διαισθάνεσαι ότι υπάρχει η Θεία Δίκη, η Νέμεσις, η Θεά που δεν ξεχνά, δεν λησμονεί και αργά ή γρήγορα τιμωρεί δίκαια, δίχως έλεος, δίχως δισταγμό, όλους εκείνους που σήμερα στέκουν γεμάτοι αλαζονεία και υποκρισία απέναντι σε ηθικούς κανόνες και φραγμούς.

Ήρθες πια με την πλευρά του Ελληνισμού, με την πλευρά των νικητών, κατάλαβες ότι νομοτελειακά θα νικήσουμε, αφού: «ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα αλλά περί αρετής»

Διαλέγεις το σωστό ψηφοδέλτιο, αυτό της «Ελληνικής Αυγής».

Κάνε με την ψήφο σου, τους χειρότερους εφιάλτες τους πραγματικότητα.

Φλόγα του Ταινάρου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-machh-tha-dothei-prwtistws-sthn-psuchh-kai-sthn-kardia-kai-ekei-tha-kerdh#ixzz31xQbSecF

Exit mobile version