Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη Μαρίας – Ελένης Κατσινοπούλου, υπ. Ευρωβουλευτού και υπ. Δημοτικής Συμβούλου Αθηναίων, στον “Στόχο”

Συνέντευξη Μαρίας - Ελένης Κατσινοπούλου, υπ. Ευρωβουλευτού και υπ. Δημοτικής Συμβούλου Αθηναίων, στον “Στόχο”

Η Μαρία – Ελένη Κατσινοπούλου, γλωσσολόγος – καθηγήτρια Γαλλικής και Ισπανικής Φιλολογίας, υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα μίλησε στον “Στόχο”.

-Υποψήφια και με τον Ηλία Κασιδιάρη ως Δημοτική Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα και στο Ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.

Είναι μεγάλη μου Τιμή που ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος με επέλεξε να στελεχώσω ένα τόσο σημαντικό Ευρωψηφοδέλτιο. Οι προσωπικότητες που το απαρτίζουν είναι απαστράπτουσες όσον αφορά το ήθος, την επιστημονικότητα, την μαχητικότητα και την αγωνιστικότητα που επιδεικνύουν. Επίσης, λόγω της ενασχόλησης και του ενδιαφέροντός μου για τον Δήμο Αθηναίων, καθώς και του ότι είμαι κάτοικος Αθηνών, ο Ηλίας Κασιδιάρης με επέλεξε ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με σκοπό να συνεισφέρω με τις γνώσεις και τις ικανότητές μου στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει στον Δήμο. Για μένα, η διπλή υποψηφιότητα δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς από μικρή ηλικία έχω συνηθίσει να δουλεύω και να σπουδάζω ταυτόχρονα. Γι’ αυτό και με εκφράζει πλήρως η θέση της Ελληνικής Αυγής για το τέλος της αργομισθίας. Για να καταφέρουμε αυτά που επιθυμούμε είτε για τον Δήμο της Αθήνας, είτε για την Ευρωβουλή χρειάζεται σκληρή δουλειά από όλους μας. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να το πράξουμε. 

-Είσαι κι εσύ μία από τις αστοιχείωτες και αμόρφωτες που έχει μαζέψει η Χρυσή Αυγή κι ας χάνουμε το μέτρημα στα πτυχία;

Τα ΜΜΕ (στην ουσία Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) θέλουν να περάσουν την εικόνα του αμόρφωτου και αστοιχείωτου προς τα έξω γιατί αυτό συμφέρει τους μεγαλοεργολάβους που τα διαχειρίζονται. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε να επιδείξουμε πολλά προσόντα και όσον αφορά την μόρφωσή μας αλλά και την ψυχική μας δύναμη. Αρχικά, σπούδασα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πήρα το πτυχίο μου στην Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία. Μετέπειτα, αποφάσισα να συνεχίσω τις σπουδές μου στην Φιλοσοφική τελειώνοντας και δεύτερο πτυχίο στην Ισπανική Γλώσσα και Φιλολογία. Συνάμα, ξεκίνησα το μεταπτυχιακό μου στην Γλωσσολογία και Διδακτική Γαλλικής Γλώσσας και τώρα είμαι τελειόφοιτη. Λόγω του ενδιαφέροντός μου για τις γλώσσες εκτός της Γαλλικής και της Ισπανικής, μιλάω άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζομαι ως επιστημονική συνεργάτης της Χρυσής Αυγής στην Βουλή. Το μεγαλύτερο προσόν μου θεωρώ ότι είναι η Αγάπη μου για την Ελλάδα και η διάθεσή μου να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την Πατρίδα μου. Ό, τι και να λένε για μας, ο Ελληνικός λαός γνωρίζει την αλήθεια και ξέρει ότι η Χρυσή Αυγή είναι το Εθνικιστικό Κίνημα που νοιάζεται πραγματικά για τον Έλληνα πολίτη.

-Πολλά χρόνια στην Χρυσή Αυγή. Πότε ήταν η πρώτη επαφή και τι σε κράτησε ώστε να αποτελείς στελεχιακό δυναμικό πρώτης γραμμής;

Η πρώτη μου επαφή με την Χρυσή Αυγή ήταν πριν από τέσσερα περίπου χρόνια. Αυτό που αρχικά με τράβηξε ήταν οι καίριες πολιτικές θέσεις της και το ήθος των ανθρώπων που γνώρισα σε αυτήν. Τα ρουσφέτια, οι μίζες, η αναξιοκρατία ήταν ανύπαρκτα στον Λαϊκό Σύνδεσμο και πριν αλλά και μετά την είσοδο στο κοινοβούλιο. Γνώρισα ανθρώπους με καθαρά χέρια που μπορείς μόνο να κερδίσεις από αυτούς. Κανένας δεν πάλεψε για το προσωπικό του συμφέρον. Κανένας δεν κοίταξε να «ανέβει» βαθμίδα για να αποκτήσει δόξα ή χρήματα. Οι Συναγωνιστές μου δεν συγκινούνται από αυτά. Παλεύουν για την Ελλάδα, για την Ανάσταση του Έθνους, την Υπερηφάνεια και για το καλό του Έλληνα. Αυτό που με άφησε άναυδη από την πρώτη στιγμή ήταν η συλλογικότητα που διαπνέει κάθε στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Καθένας μας αισθάνεται μέλος μιας μεγάλης οικογένειας από την οποία μένει μακριά η διαφθορά, οι σκευωρίες και τα ψέμματα.

-Μας είπε ένα πουλάκι από την θητεία σου στην Βουλή ως επιστημονική συνεργάτης είδαν τα μάτια σου κι άκουσαν τα αυτιά σου πολλά. Έχεις κάτι να μας εκμυστηρευτείς; Ειδικό ή γενικό;

Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι στην Χρυσή Αυγή κανένας μας δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με κουτσομπολιά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι κάνουμε εμείς. Δουλεύουμε με σκοπό να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να χρησιμοποιήσουμε σωστά τις ικανότητές μας. Το σίγουρο είναι ότι η Βουλή κλείνει για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην διάρκεια του έτους με αποτέλεσμα οι αίθουσες και οι διάδρομοι να ερημώνουν. Αντίθετα, εμείς δεν σταματάμε να ερχόμαστε κανονικά στα γραφεία μας και να εργαζόμαστε μέχρι να έχουμε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα στην δουλειά μας. Έχω ακούσει πολλές φορές το σχόλιο «Εσείς ακόμα εδώ; Δεν πήγατε διακοπές; Έκλεισε η Βουλή». Η απάντησή μου είναι πάντα ίδια: «Επειδή κλείνει η Βουλή, εμείς δεν μπορούμε να πηγαίνουμε διακοπές τρείς μήνες τον χρόνο, έχουμε πολύ δουλειά εδώ».

-Το κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία έτσι όπως το αντιλαμβάνεσαι από το περιβάλλον σου, τι σου λέει; Τι ελπίζεις και πιστεύεις για την 18η και την 25η Μαΐου; 

Όλοι είναι σίγουροι πως θα είμαστε νικητές και η Χρυσή Αυγή σύντομα θα διοικεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αυτής της χώρας. Ο κόσμος είναι πολύ δυσαρεστημένος και απελπισμένος από τις συνθήκες που επικρατούν. Ανεργία, εγκληματικότητα, φτώχεια, κλειστές επιχειρήσεις και χιλιάδες αυτοκτονίες. Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας. Ο ελληνικός λαός έχει εναποθέσει τις ελπίδες του σε εμάς γιατί είναι βέβαιος πως μπορούμε να παλέψουμε και να κερδίσουμε πίσω την Ελλάδα που μας ανήκει. Δεν είμαστε οι πολιτικάντηδες που τόσα χρόνια έχουν φέρει την καταστροφή και τον όλεθρο σ’ αυτόν τον τόπο. Δεν έχουμε κλέψει, δεν έχουμε διαφθαρεί και δεν έχουμε αλλάξει απόψεις. Είμαστε πιστοί στα πιστεύω και την ιδεολογία μας. Η 18η και η 25ηΜαΐου θα είναι δύο νικηφόρες ημέρες, και η σημερινή κατάσταση θα αλλάξει άρδην. Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι Δήμαρχος Αθηναίων και το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής θα αρχίσει να παίρνει «σάρκα και οστά» στον μεγαλύτερο Δήμο της Χώρας. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και στην Ευρωβουλή, καθώς θα αγγίξουμε πολύ υψηλά ποσοστά, που ίσως δεν περιμένουμε ούτε εμείς οι ίδιοι. Θα διεκδικήσουμε σθεναρά την πάταξη της εγκληματικότητας, την κοινωνική αλληλεγγύη και θα θέσουμε ένα τέλος στα βρώμικα σχέδια των μεγαλοεργολάβων που λυμαίνονται την χώρα μας. Η αρχή του τέλους της μίζας και της διαφθοράς μόλις ξεκίνησε!

-Θες να στείλεις ένα μήνυμα στους προφυλακισμένους συναγωνιστές σου που θα διαβάσουν την κουβέντα μας;

Θέλω να τους συγχαρώ και να σφίξω το χέρι σε κάθε έναν ξεχωριστά. Πρώτα στον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, στους Βουλευτές μας Ιωάννη Λαγό, Χρήστο Παππά, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Γεώργιο Γερμενή αλλά και σε όλα τα μέλη του κόμματος που βρίσκονται άδικα και παράνομα στις φυλακές. Τους συγχαίρω για την Αγωνιστικότητά τους, για την Αγάπη τους για την Πατρίδα, για την Υπερηφάνεια και το σθένος που επιδεικνύουν ακόμα και μέσα από την φυλακή. Για μένα είναι πραγματικοί Ήρωες. Με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή, το πρώτο θέμα που θα φέρουμε είναι η άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού και των Βουλευτών του Κινήματος. Θα αποδείξουμε σε συνδυασμό με το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το μέγεθος της σκευωρίας που έχει γίνει εις βάρος μας. Θα καταγγείλουμε την κατάλυση του πολιτεύματός μας, την καταπάτηση των νόμων και του Συντάγματος από την μνημονιακή χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου και θα αναδείξουμε την αποκάλυψη Μπαλτάκου που τόσο πρόθυμα «έθαψαν» ακόμα και τα κόμματα της αριστεράς. Προσωπικώς, θα αγωνιστώ, επίσης, για την επαναφορά Εθνικής Παιδείας που οι κυβερνήσεις όλων των χρόνων έχουν καταστρέψει και διαστρεβλώσει, όπως τα νέα κατάπτυστα βιβλία της ιστορίας μας και η υποτιθέμενη «απλοποίηση» της ελληνικής γλώσσας. Όσον αφορά τον Δήμο Αθηναίων με τον Ηλία Κασιδιάρη θα πετύχουμε την Αθήνα της ασφάλειας, της εντιμότητας και της αλληλεγγύης, ώστε ο Έλληνας πολίτης να μπορεί να ζήσει σε αυτήν. Καμία ανοχή στην εγκληματικότητα, στο παραεμπόριο και στην διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Δεν κάνουμε βήμα πίσω για τα συμφέροντα των Ελλήνων.    

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunenteujh-marias-elenhs-katsinopoulou-up.-eurwbouleutou-kai-up.-dhmotikhs#ixzz31xTJhsxc

Exit mobile version