Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α.Ματθαιόπουλος στο ΕγνατίαTV: Προτεραιότητά μας η διασφάλιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησε στο Εγνατία Τηλεόραση στο πλαίσιο της προβολής των συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αρχικά αναφέρθηκε στην παρουσία του σε ένα debate όπου τελικά μίλησε μόνος του αφού οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων αποχώρησαν κάνοντας πράξη το σύνθημα: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κατήγγειλε τον βρώμικο πόλεμο που δέχεται ο συνδυασμός της Ελληνικής Αυγής και τον άνισο τρόπο με τον οποίο διεξάγεται ο προεκλογικός αγώνας. Παρουσίασε τις προτάσεις και τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη, το κυκλοφοριακό και την απάτη με το Μετρό, την οικονομική κατάρρευση της αγοράς και τα οικονομικά του δήμου.

Κλείνοντας έθεσε το θέμα της Μακεδονίας καταγγέλλοντας την ανθελληνική πολιτική τον Μπουτάρη και δεσμεύθηκε ο ίδιος προσωπικά ότι θα δώσει προτεραιότητα στα έργα και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα διασφαλίσουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.matthaiopoulos-sto-egnatiatv-proteraiothta-mas-h-diasfalish-ths-ellhnikot#ixzz31y5LWAjL

Exit mobile version