Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α.Ματθαιόπουλος στο Voria.gr: Στις 18 Μαΐου οι κατήγοροί μας θα εκπλαγούν από τα ποσοστά της Ελληνικής Αυγής

Συνέντευξη του υποψήφιου Δήμαρχου Θεσσαλονίκης Αρτέμη Ματαθιόπουλου στον Τάσο Τασιούλα

Λάβρος κατά της διοίκησης Μπουτάρη εμφανίζεται στη συνέντευξή του στη Voria.gr ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος κατηγορεί τη νυν δημοτική αρχή για ανυπαρξία.

Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος περιγράφει σε αδρές γραμμές τις προγραμματικές προτεραιότητας της δημοτικής του παράταξης, αναφέρεται στην υπόθεση που εκκρεμεί εναντίον του στη Δικαιοσύνη και, επικαλούμενος τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών στη Γαλλία, προβλέπει εκπλήξεις και στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, υπονοώντας ότι οι συνδυασμοί της Χρυσής Αυγής θα πετύχουν υψηλά ποσοστά.

– Πού θεωρείτε ότι υστέρησε η διοίκηση Μπουτάρη στην πρώτη θητεία της; Εσείς ως νέος υποψήφιος μείνατε ικανοποιημένος από την προεκλογική εκστρατεία;

Δυστυχώς δεν διαθέτω κάποιο σημείο αναφοράς ή ένα μέτρο σύγκρισης για να χαρακτηρίσω ως επιτυχία ή αποτυχία την διοίκηση Μπουτάρη. Αν μπορούσα να την χαρακτηρίσω με μία λέξη, τότε θα διάλεγα την λέξη «ανυπαρξία». Δε το λέω ως πολιτικός του αντίπαλος, αλλά ως πολίτης αυτής της πόλης που την παρατηρεί στάσιμη και έρμαια στο έλεος του Θεού. Ίσως, το μοναδικό έργο του Μπουτάρη για την πόλη μας να είναι αυτό της διοργάνωσης γκέι παρελάσεων και της τουρκολαγνείας του με σκοπό την προσέλκυση Τούρκων τουριστών.

Συνολικά, δεν υστερεί η διοίκηση Μπουτάρη, υστερεί ο ίδιος ο Μπουτάρης που έχει ως προτεραιότητα την ικανοποίηση των συμπλεγμάτων από τα οποία διακατέχεται κι όχι την εξυπηρέτηση των πολιτών που τον τίμησαν με τη ψήφο τους. Εις ότι αφορά την προεκλογική εκστρατεία θεωρώ ότι αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά το ποιόν της δημοκρατίας των κατ’ επίφαση δημοκρατών. Στο μοναδικό debate στο οποίο ήμουν προσκεκλημένος, αντί να αντιπαρατεθώ με επιχειρήματα με 11 υποψηφίους δημάρχους, έμεινα να συζητώ με…2 κι αυτό γιατί όλοι οι υπόλοιποι αποχώρησαν μόλις με συνάντησαν.

Για την προβολή του συνδυασμού που ορίζεται από το νόμο κάθε σχόλιο είναι περιττό: με παράνομη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου άπαντες συναποφάσισαν τον αποκλεισμό μας από κάθε μέσο. Αυτός είναι εν ολίγοις ο προεκλογικός αγώνας, αλλά δεν παραπονιέμαι, ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω τόσο γελοίες καταστάσεις.

– Γιατί να ψηφίσουν Αρτέμη Ματθαιόπουλο οι ψηφοφόροι της Θεσσαλονίκης;

Θα μπορούσα να απαριθμήσω εκατοντάδες λόγους μόνο και μόνο αν σας έλεγα για ποιο λόγο δεν θα έπρεπε οι ψηφοφόροι της Θεσσαλονίκης να ψηφίσουν τους υπόλοιπους υποψηφίους, ιδιαίτερα εκείνους που προέρχονται από τα κόμματα της συγκυβέρνησης. Αλλά, ας είμαι τίμιος και ας επιχειρηματολογήσω, διότι πράγματι, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξει κανείς την Ελληνική Αυγή. Ο πρώτος (και σε αυτόν θα αρκεστώ) είναι ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τα κόμματα της διαφθοράς και της απάτης, που έχουν καταστρέψει τον ελληνικό λαό.

Δεν αυτοπαρουσιάζομαι ως «ανεξάρτητος» για να απαλλαγώ από αμαρτίες του παρελθόντος αλλά δηλώνω περήφανα Έλληνας εθνικιστής ο οποίος για τον τίμιο αγώνα του βρίσκεται κατηγορούμενος από το σάπιο κατεστημένο για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Και μόνο το γεγονός ότι οι κλέφτες και οι προδότες με κατηγορούν ως εγκληματία, αυτό αποδεικνύει το πόσο διαφορετικός είμαι από όλους τους υπόλοιπους που αν και έχουν διαπράξει σοβαρότατα εγκλήματα (και συνεχίζουν να το κάνουν) παραμένουν ελεύθεροι, γιατί αποτελούν γρανάζι της μηχανής που ονομάζεται κλεπτοκρατία.

– Ποιοι πιστεύετε ότι θα αναμετρηθούν στο δεύτερο γύρο και ποιον θα συμβουλεύατε να επιλέξουν οι ψηφοφόροι σας;

Σπάνια προβαίνω σε προβλέψεις τέτοιου είδους, εκτός κι αν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Δε μπορώ να γνωρίζω ποιοι υποψήφιοι θα συμμετάσχουν στο δεύτερο γύρο, αλλά για να είμαι ειλικρινής και να μπω στον πειρασμό να απαντήσω στην ερώτηση σας, προβλέπω πως σε αυτές τις εκλογές θα έχουμε πολλές ευχάριστες (δυσάρεστες για κάποιους άλλους) εκπλήξεις που παρόμοιες τις δεν είδαμε στο παρελθόν. Εάν κάποιοι ακόμα δεν αντιλαμβάνονται τι εννοώ, ας ανατρέξουν στο Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας, το οποίο κυριολεκτικά σάρωσε στις αυτοδιοικητικές εκλογές πολλές πόλεις ήδη από την πρώτη Κυριακή. Η εθνικιστική νίκη είναι ορατή σε ολόκληρη την Ευρώπη και η χώρα μας δεν πρόκειται να αποτελέσει εξαίρεση.

Εις ότι αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σας, θα είμαι σαφής: η Ελληνική Αυγή στηρίζει μόνο την Ελληνική Αυγή και κανέναν άλλον συνδυασμό, πρόσωπο, συνασπισμό προσώπων ή παρατάξεις. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο συνεργασίας ή στήριξης με αυτούς που διέλυσαν την πατρίδα μας.

– Τι θα άλλαζε στην καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων με δήμαρχο τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο;

Είτε μιλάμε για τον επιχειρηματία, είτε τον άνεργο, τον πολύτεκνο ή τον φοιτητή, οι αλλαγές θα είναι πολλές και άμεσα ορατές. Η Ελληνική Αυγή διαθέτει πλήρες πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν όλες τις κοινωνικές τάξεις κι αυτό γιατί τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι υποψήφιοι με τον συνδυασμό μου, είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι εστί βιοπάλη και τι εστί το να αγωνίζεσαι μέσα από έναν πολιτικό σχηματισμό χωρίς να έχεις να περιμένεις κάτι σε αντάλλαγμα.

Η αντιμετώπιση του παρεμπορίου, η εκμετάλλευση των παραγωγικών δομών του νομού μας, η αναπλήρωση θέσεων εργασίας που έχουν καταληφθεί από λαθρομετανάστες από Έλληνες, η αναβάθμιση των πανεπιστημίων μας, η οργάνωση δικτύου κοινωνικών παντοπωλείων κι άλλες ενέργειες σίγουρα θα ανοικοδομούσαν μια Θεσσαλονίκη πολύ διαφορετική από τη σημερινή: τη Θεσσαλονίκη των μνημονίων, της ανεργίας, της φτώχειας, της υποβάθμισης και της πολιτιστικής παρακμής.

– Ποια αποτελέσματα θα σας άφηναν ικανοποιημένο και ποια θα σας απογοήτευαν;

Θεωρούμε ήδη ως πρώτη μας νίκη την επικύρωση των συνδυασμών της Ελληνικής Αυγής για τους Δήμους και τις Περιφέρειες από τον Άρειο Πάγο κι αυτό γιατί τα Μέσα Μνημονιακής Ενημέρωσης καλλιεργούσαν για πολλές εβδομάδες ένα κλίμα απαγόρευσης, κάνοντας προβλέψεις ή εκφράζοντας ανοιχτά την επιθυμία τους να μη μας επιτραπεί η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Διαψεύστηκαν πανηγυρικά κι ως εκ τούτου στις 18 του μηνός οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το εθνικιστικό ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής.

Σίγουρα, η συμμετοχή μας στο δεύτερο γύρο των εκλογών θεωρείται ικανοποιητικό αποτέλεσμα, δεδομένου του αποκλεισμού μας από το δημόσιο διάλογο αλλά και από τις συνθήκες υπό τις οποίες προετοιμάσαμε τον προεκλογικό μας αγώνα. Όπως ξέρετε αυτός έγινε μέσω διώξεων, δικαστικών περιπετειών κι άλλων παρόμοιων εμποδίων που μας έστησε το σύστημα, είτε το παραδικαστικό είτε το παραπολιτικό.

Απογοήτευση θα χαρακτήριζα την επανεκλογή του νυν δημάρχου, αλλά και γενικότερα την εκλογή των υποψηφίων που απαρτίζουν το υπόλοιπο κλεπτοκρατικό τόξο, διότι όλοι τους πρεσβεύουν πολιτικές που δεν αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Ελλήνων, παρά μόνο εκείνων που έχουν να κάνουν με τα αποκόμματα τους και τους εαυτούς τους.

Αυτό πρέπει κάποτε, επιτέλους, να αλλάξει. Η Ελληνική Αυγή δίνει αυτή την ευκαιρία σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα: να αλλάξει το μέλλον του προς το καλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.matthaiopoulos-sto-voria.gr-stis-18-maiou-oi-kathgoroi-mas-tha-ekplagoun#ixzz31zWXr8sE

Exit mobile version