Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας: Θα συνεργαστώ με πασόκους και νεοδημοκράτες

Τσίπρας: Θα συνεργαστώ με πασόκους και νεοδημοκράτες

Σε δηλώσεις προέβη λίγη ώρα πριν τις κάλπες ο Αλέξης Τσίπρας ώστε να διαλύσει τις αυταπάτες και του τελευταίου Έλληνα που εξαπατηθεί ώστε να ψηφίσει το μόρφωμα των συνιστωσών και των λαμογιών της εξουσίας.

Σε συνέντευξη του στο καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής» ο Αλέξης Τσίπρας διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι επιζητεί «συναίνεση και συνεργασία με ανθρώπους που ασφυκτιούν μέσα στα κόμματά τους (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), αρκεί να αλλάξουν οι τωρινές ηγεσίες των δύο κομμάτων.»

Ο Τσίπρας προαναγγέλλει την συνεργασία με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, τα μνημόνια και την καταστροφή. Προαναγγέλλει ότι μετά τις εκλογές θα αφήσει στην άκρη τον «αντιμνημονιακό» του λόγο και θα συνεργαστεί με τους ολετήρες της Ελλάδας, για  το «καλό του τόπου», την «πολιτική σταθερότητα» και άλλες παρόμοιες φαιδρότητες.

Στην ουσία ο Τσίπρας δεν είπε τίποτε νέο, αφού ήδη το απόκομμα του αποτελείται κατά κύριο λόγο από πράσινα συνδικαλιστικά λαμόγια και «τρωκτικά» που μεταπήδησαν στο «πλοίο» του όταν ξεκίνησε η βύθιση του ΠΑΣΟΚ. Αυτό που κάνει ουσιαστικά με την παρούσα δήλωση του είναι να καλεί και τα «γαλάζια» λαμόγια στην δημιουργία μίας dream team της εθνοπροδοσίας, της πολιτικής απατεωνιάς και της λαμογιάς, ώστε να δημιουργηθεί το μελλοντικό πολιτικό δίπολο της Ελλάδας.

Από την μία μεριά θα συστρατευτούν οι εχθροί της Ελλάδας και των Ελλήνων, οι εκπρόσωποι της πιο στυγνής «φιλελεύθερης» δικτατορίας των τελευταίων σαράντα ετών και από την άλλη η Χρυσή Αυγή με τον Ελληνικό Λαό. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tsipras-tha-sunergastw-me-pasokous-kai-neodhmokrates#ixzz3204IS0Ja

Exit mobile version