Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη του υπ. περιφερειακού συμβούλου με την “Ελληνική Αυγή για την Αττική”, Κ. Αντωνόπουλου στην εφημερίδα “Επικαιρότητα”

Συνέντευξη του υπ. περιφερειακού συμβούλου με την “Ελληνική Αυγή για την Αττική”, Κ. Αντωνόπουλου στην εφημερίδα “Επικαιρότητα”

Ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικού Τομέα με την Ελληνική Αυγή για την ΑττικήΚωνσταντίνος Αντωνόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Επικαιρότητα”.

– Πείτε μας δυο πράγματα για εσάς. Γιατί αποφασίσατε να κατεβείτε υποψήφιος και συγκεκριμένα με την Ελληνική Αυγή;

Λέγομαι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, μεγάλωσα στην Ελευσίνα, εργάζομαι στην περιοχή του Θριασίου Πεδίου σε διυλιστηριακές μονάδες ως επιθεωρητής ποιότητας μετάλλου. Γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές που μεγάλωσα.Γιατί  με την Ελληνική Αυγή; Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλος πολιτικός φορέας που έχει πάρει θέση υπέρ των πολιτών και έχει συγκρουστεί ανοιχτά με τα συμφέροντα. Αυτό που μας κάνει και διαφέρουμε είναι πως ότι είπαμε το κάναμε πράξη.

– Ποια η άποψη σας για τους δήμους Ελευσίνας, Μάνδρας, Ασπροπύργου, Μεγάρων;

Να τα πάρουμε ένα ένα. Η Ελευσίνα είναι ένας Ιερός τόπος με πλούσιο αρχαιολογικό ενδιαφέρον, έχει υποβαθμιστεί από τους εκάστοτε τοπικούς άρχοντες δημάρχους και νομάρχες και πιστεύω ότι θα μπορούσε εύκολα να γίνει πόλος έλξης τουριστικού αρχαιολογικού ενδιαφέροντος με τεράστια προσέλευση τουριστών. Τα Μέγαρα ένας πάλι πλούσιος δήμος με αρχαιολογικό ενδιαφέρον, τεράστια ιστορία και απίστευτες εκτάσεις αγροτικού ενδιαφέροντος, έχει και την αερολέσχη που παραμένει στην αφάνεια. Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάδειξη των Μεγάρων. Ασπρόπυργος μία από τις πόλεις που κουβαλούν στις πλάτες την βαριά βιομηχανία της Αττικής έχει τεράστια προβλήματα με την εγκληματικότητα να καλπάζει και οι εταιρίες κλείνουν η μία πίσω από την άλλη. Ένα ποσοστό της περιοχής Γκορυτσά παραμένει εκτός σχεδίου δέσμια σε υποσχέσεις δημάρχων… Όλα αυτά κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν και να μην θυμόμαστε τους Έλληνες του Πόντου μόνο για ψηφοθηρία. Από την άλλη η Μάνδρα Αττικής, τεράστιος ιστορικός δήμος με ασθενή φύλαξη και έργα υποδομών ανύπαρκτα. Η κατάφυτη περιοχή των Βιλλίων ένας χώρος αναψυχής δίπλα από την Αθήνα παραμένει εκτός σχεδίου. Γενικά στην Αττική η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ έχει τον πρώτο λόγο.

– Ένα μήνυμα σας για τις εκλογές;

Η ψήφος στην περιφέρεια είναι κομματική και πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια των Ελλήνων Εθνικιστών. Η Ελληνική Αυγή αντιπροσωπεύει στο 100% τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Ευχαριστώ για την φιλοξενία την εφημερίδα σας που παραμένει αντικειμενική προς όλους.

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την “Ελληνική Αυγή για την Αττική”
Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunenteujh-tou-up.-perifereiakou-sumboulou-me-thn-ellhnikh-augh-gia-thn-att#ixzz320zSmgZO

Exit mobile version