Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Γεννατά – Βλαχοπούλου: “Να κάνουμε την Αθήνα μας, μια πόλη ελεύθερη”

Α. Γεννατά - Βλαχοπούλου: “Να κάνουμε την Αθήνα μας, μια πόλη ελεύθερη”

Η οικονομολός, Αγγελική Γεννατά – Βλαχοπούλου, υποψήφια με την “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” αρθρογράφησε στην ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολις” και στον “Στόχο” σχετικά με τις καίριες θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Αθήνας.

Το άρθρο της στην εφημερίδα “Ακρόπολις”:

Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

Ο δήμος της Αθήνας θεωρώ  ότι ενώνει όλους τους Αθηναίους πολίτες,  για ένα και μοναδικό σκοπό την απελευθέρωση της Πόλης. Όσο και να φαίνεται εννοιολογικά υπερβολικός ο όρος, αποτελεί όμως μία πραγματικότητα. Ελεύθερη θεωρητικά και ουσιαστικά είναι μία Πόλη, στην οποία ο πολίτης της κινείται ελεύθερα, στα πλαίσια της νομιμότητας, όπως ορίζεται με βάση την υπακοή στους νόμους και τους θεσμούς που αυτή ορίζει. Θέλω λοιπόν να απευθύνω ένα ερώτημα σε όλους αυτούς που κατοικούν, εργάζονται ή κινούνται σε αυτήν την πόλη. Το ερώτημα είναι εάν  απολαμβάνουν την ελευθερία τους. Είμαι σίγουρη  ότι χωρίς πολιτικούς επηρεασμούς το εκατό της εκατό του πληθυσμού θα εκφράσει την ίδια άποψη. Είμαστε όλοι  όμηροι μέσα στην ίδια μας την Πόλη. Δεν θέλω να επαναλάβω για άλλη μια φορά τα προβλήματα που έχει αυτή η πόλη και τι βιώνουν καθημερινά οι πολίτες της, είναι πλέον γνωστά σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ο μόνος που δεν τα βλέπει είναι ο Δήμαρχος κος Καμίνης, ο οποίος αντί να αφουγκραστεί το πρόβλημα των πολιτών, επιτίθεται στους πολιτικούς του αντιπάλους θεωρώντας τον εαυτό του επιτυχημένο και μέσω μιας αλαζονικής συμπεριφοράς υπερασπίζεται το ανύπαρκτο έργο του, θεωρώντας ότι οι φίλοι του και υποστηρικτές του, μέσω παραποιημένων δημοσκοπήσεων θα τον επανεκλέξουν Δήμαρχο.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να μην επιτρέψει στον συνδυασμό μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ να  παραχωρηθεί η  αίθουσα του Δημαρχείου «θεωρώντας ότι είναι ιδιοκτησία του προφανώς», προκειμένου να  παρουσιαστεί το πρόγραμμα του συνδυασμού, όταν ήδη η αίθουσα είχε ήδη παραχωρηθεί σε όλους του υποψήφιους συνδυασμούς σε προγενέστερο χρόνο. Περνώντας προχθές από την Βαρβάκειο αγορά το θέαμα ήταν αποκρουστικό. Από την μία πλευρά όγκοι σκουπιδιών που εμπόδιζαν και την είσοδο στην αγορά ,από την άλλη πλευρά εξαρτημένα άτομα να κείτονται στο έδαφος ανήμπορα να περπατήσουν και στην προέκταση του δρόμου προς την Ομόνοια ,όλο και  περισσότερα μαγαζιά κλειστά και εγκαταλελειμμένα.  Αυτή είναι η επιτυχημένη τετραετία του Κου Καμίνη; Και όταν  βρίσκεται αντιμέτωπος  σε διάφορα δήθεν debate με τον Κο Κακλαμάνη παρακολουθούμε ένα θέαμα μοναδικό. Προσπαθούν και οι δύο να πείσουν για την πετυχημένη θητεία τους στον Δήμο. Αυτό και αν είναι ανήκουστο. Όλους πάντως τους ενοχλεί η Χρυσή Αυγή και κατ’ επέκταση η Ελληνική Αυγή. Για ποιόν λόγο άραγε; Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός .Η διαφορετικότητα. Η Χρυσή Αυγή είναι  η μόνη πολιτική δύναμη με άποψη και αποφασιστικότητα. Η ανάγκη για κάθαρση σε όλα τα επίπεδα είναι αυτό που αναζητά ο Έλληνας. Ζει μ΄ ένα όνειρο. Να έρθει η  μέρα  που θα κυριαρχεί η αξιοκρατία  σε όλα τα επίπεδα. Βαρέθηκε ο λαός να κυβερνάται από οικογένειες πολιτικών που έχουν αναγάγει τα πολιτικά αξιώματα σε μπίζνα και το χειρότερο όλων το θεωρούν και δεδομένο. Ήρθε πια η ώρα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη δηλώνουμε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τον Δήμο στα ίσια και να παλέψουμε στο να βελτιώσουμε τα πάντα σε αυτή την Πόλη που είναι το αστέρι της Ευρώπης και  έχει χάσει την λάμψη του. Ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός αλλά είμαστε νέοι πετυχημένοι στον τομέα μας και ικανοί να βάλουμε στην άκρη όλα τα μικρά ή μεγάλα συμφέροντα που ταλανίζουν τον Δήμο εδώ και δεκαετίες και να αντιμετωπίσουμε τόσο τα οικονομικά προβλήματα όσο και τα προβλήματα εγκληματικότητας, παραεμπορίου, πορνείας, καθαριότητας  που μαστίζουν την πόλη της Αθήνας. Είμαστε αποφασισμένοι να απελευθερώσουμε τους Έλληνες, να πάψουν  πλέον  να κάνουν  φυλακή στο σπίτι τους .Να απαλλαγούν από τον φόβο οι γειτονιές της Αθήνας. ‘Ηρθε η ώρα να αγαπήσουμε την Πόλη που μας μεγάλωσε και να υποσχεθούμε στους συμπολίτες μας μια πόλη ελεύθερη.

Το άρθρο της στην ιστοσελίδα του “Στόχου”:

Επειδή έμειναν μόνο δύο μέρες προκειμένου ο Αθηναϊκός Λαός να αποφασίσει για την τύχη της Αθήνας, καλό θα είναι να επαναλαμβάνουμε κάποιες θέσεις του Συνδυασμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ για ένα και μόνο λόγο : να συνειδητοποιήσουν όλοι, ότι η εκλογική αυτή απόφαση τους, θα αποτελέσει σταθμό και ίσως τελευταία ευκαιρία να σωθεί αυτή Πόλη. Λογιστικός έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου από ομάδες ορκωτών λογιστών. Τέλος στην διαφθορά και την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα και άμεση παρέμβαση του Δημάρχου σε όλες τις εστίες ανομίας. Τετραψήφιος αριθμός για καταγγελίες δημοτών και πίεση προς την κεντρική εξουσία για την εξάλειψη του παραεμπορίου και κάθε παράνομης δραστηριότητας. Ενίσχυση του εμπορικού κόσμου στις υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας, μέσω δημοτικών ελαφρύνσεων  αλλά και ειδικών προνομίων για την ενίσχυση του Ελληνικού εμπορικού και όχι μόνο,  στοιχείου στις περιοχές αυτές.

Σκληρή δουλειά από όλους, τέλος στην αργομισθία, την σπατάλη και τα προνόμια των δημοτικών αρχόντων. Το ήμισυ του μισθού του Δημάρχου θα αποδίδεται στην κοινωνική αλληλεγγύη. Επανεκκίνηση της λειτουργίας όλων των δημοτικών υπηρεσιών, ιδίως στους τομείς της καθαριότητας, της ανακύκλωσης και του καλλωπισμού των δημοσίων χώρων, φωταγώγηση της πόλης, καλλιτεχνικές βραδιές στις πλατείες και στους δρόμους. Έξωση των εργολάβων–νταβατζήδων από τον Δήμο Αθηναίων. Επανέλεγχος όλων των συμβάσεων και  καταγγελία κατά συνθήκη όσων δημιουργούν ζημία. Εργασία αποκλειστικά για  Έλληνες σε δημόσια έργα που εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο. Προτεραιότητα στον Έλληνα πολίτη των Αθηνών σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες και τις κοινωνικές παροχές του Δήμου (βρεφονηπιακοί σταθμοί, ιατρεία κ.ο.κ.). Στέγαση όλων των αστέγων σε αναξιοποίητα δημοτικά κτίρια και όχι μόνο. Συνδρομή και της εκκλησίας  μέσω της τεράστιας περιουσίας της προς εξυπηρέτηση των αστέγων και αρρώστων. Οργάνωση των δημοτικών γυμναστηρίων για να στραφούν οι δημότες και κυρίως η νεολαία στην άθληση. Ανάδειξη του κλασικού αθλητισμού και των δυναμικών αγωνισμάτων της αρχαιότητας μέσω της διοργάνωσης αγώνων υπό την αιγίδα του Δήμου. Επαναφορά του θεσμού των σχολικών φυλάκων μέσω ενός νέου  πλαισίου στα  διαμερίσματα με υψηλή επικινδυνότητα. Ανάδειξη του λαμπρού ιστορικού παρελθόντος των Αθηνών, των αρχαίων και νεότερων μνημείων και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Προστασία των ιερών χώρων της αρχαίας μας παράδοσης, όπως το Δημόσιο Σήμα και η Ακαδημία Πλάτωνος. Προσέλκυση τουριστικού ενδιαφέροντος και αύξηση της τουριστικής κίνησης μέσω της διεθνούς προβολής της πόλεως. Άνοιγμα σε αναξιοποίητες και ποιοτικές αγορές όπως οι χώρες της ανατολικής ευρώπης. Π.Χ Ρωσία.

Όχι ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα: δικαστικές προσφυγές και στήριξη των κινητοποιήσεων ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Ανέγερση αγάλματος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Δίκτυο κοινωνικών παντοπωλείων του Δήμου και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα. Για την πώληση βασικών αγαθών σε τιμές κόστους χωρίς μεσάζοντες , σε μια προσπάθεια κοινωνικής αρωγής. Η ψήφος στον Ηλία Κασιδιάρη και στην Ελληνική Αυγή για την Αθήνα είναι ψήφος εμπιστοσύνης σε ανθρώπους που αγαπάνε τον τόπο τους, την πατρίδα τους ,την Πόλη που τους μεγάλωσε την Αθήνα και δεν αντέχουν να βλέπουν άλλο ποια την εξαθλίωση και την βρωμιά να κυριαρχεί σε όλα τα μήκη και πλάτη αυτής της Πόλης.

Καλούμε τον Αθηναίο ψηφοφόρο με αίσθημα ευθύνης να ψηφίσει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  στις επικείμενες εκλογές για μια Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΓΕΝΝΑΤΑ ΜΑΙΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.-gennata-blachopoulou-na-kanoume-thn-athhna-mas-mia-polh-eleutherh#ixzz321CPNO5g

Exit mobile version