Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ο Σαμαράς έκανε με τη Χρυσή αυγή ότι έκανε ο Καποδίστριας με την πατάτα . Την απαγόρεψε και διαδόθηκε . Μόνο που ο Σαμαράς ασφαλώς και δεν επιθυμούσε τη διάδοση της Χρυσής Αυγής . Αυτό και μόνο δείχνει πόσο λίγο ξέρει τους Έλληνες . Από εδώ και πέρα με όποιο κόστος , με όποιο τίμημα εμείς οι Έλληνες θα αποτινάξουμε από τη ράχη μας τις βδέλλες που μας πίνουν το αίμα . Έφτασα στα 40 μου για να βλέπω τη γιαγιά να ψάχνει στα σκουπίδια να φάει , να ψάχνει στα σκουπίδια στη χώρα της Ευρώπης με τους οραματιστές και τους ηγέτες . Ε λοιπόν για αυτήν τη γιαγιά εγώ θα τα δώσω όλα για να δω στη φυλακή τους αλήτες που κατάφεραν αυτά τα έργα . Τώρα δεν έχω να χάσω τίποτα γιατί δεν απέμεινε τίποτα .

Σ.Χ. 

Παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων κεντρικού τομέα με την “Ελληνική Αυγή Για την Αττική”

Είμαι ευτυχής που θα ψηφίσω το πιο υγιές, νεωτερίστικο και αδιάφθορο κόμμα στην Ελλάδα. Βάζοντας στην άκρη ιδεολογία, προγράμματα, ο μόνος λόγος για τον οποίο ο σκεπτόμενος ‘Ελληνας πολίτης πρέπει να ψηφίσει Χρυσή Αυγή, είναι διότι είναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ κόμμα που δίνει τόσο βάρος στη νέα γενιά και στη γυναίκα. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι, που η Χρυσή Αυγή προσελκύει και διαθέτει στα ψηφοδέλτια της νέα πρόσωπα, γεμάτα ζωντάνια και πάθος για δουλειά και αποτέλεσμα. ‘Οπως επίσης και για την δυνατή εκπροσώπηση της γυναίκας στα ψηφοδέλτιά μας. Αφήστε τους άλλους να μαζεύουν ξεψυχισμένους γυρολόγους παλαιοπολιτικούς, διεφθαρμένους κομματάρχες και εμείς να μαζεύουμε κατά κύματα νέα και φρέσκα πρόσωπα που σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιοτέρων, καθιστούν την επιλογή της Χρυσής Αυγής μονόδρομο.

Π.Ν.

Οι τούρκοι κάνουν γεωτρήσεις εντός της Ελληνικής ΑΟΖ και οι Σαμαροβενιζέλοι μιλάνε για “σταθερότητα”

Αγαπητοί μου φίλοι!

Έχω δει την παρουσίαση των Ευρωβουλευτών της Χ.Α. και ομολογώ ότι είμαι ενθουσιασμένος από την επιλογή των προσώπων που απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο του Συνδέσμου. Στον αγώνα αυτό της αφύπνισης του Ελληνικού λαού που κινδυνεύουμε να χάσουμε την ελευθερία της βούλησης και την αξιοπρέπεια μας (αφού αυτοί που μας κυβερνούν ή αξιώνουν να κυβερνήσουν δεν υποστηρίζουν με τίποτα τα συμφέροντα του του λαού και της πατρίδας), σας δηλώνω ότι δεν μένω με σταυρωμένα τα χέρια. Από τη στιγμή που αναρτήθηκε το ψηφοδέλτιο της Χ.Α. για τις ευρωεκλογές σε επίσημη ιστοσελίδα, αποστέλλω αυτό καθώς και το σχετικό βίντεο της παρουσίασης των υποψηφίων ηλεκτρονικά σε συγγενείς και φίλους και σας κάνω γνωστό ότι το δέχονται πολύ θετικά. Προσωπικά εγώ αλλά και πολλοί φίλοι μου ελπίζουμε ότι “μετά της νύχτας το βαθύ σκοτάδι μια Χρυσή Αυγή ανατέλλει”. Σας (μας) εύχομαι καλή επιτυχία.

Δ.Β.

Αποκάλυψη “Εμπρός”: Ο «Χρυσαυγίτης» Μάκης Βορίδης και ο διευθυντής του γραφείου του

Ο άγνωστος Χ της εκλογικής εξίσωσης στις προσεχείς εκλογές δεν λύνεται, εάν δεν υπάρξει σαφής πρόβλεψη για το μέγεθος της αποχής. Όλοι γνωρίζουν ότι το εκλογικό αποτέλεσμα απορρέει από τους συμμετέχοντες, όμως η πολιτική δύναμη επηρεάζεται από το προφίλ των ψηφοφόρων. Το 2009, στις ευρωεκλογές, η αποχή στην Ελλάδα έφτασε το 48%. Στις βουλευτικές εκλογές του  Ιουνίου του 2012 η αποχή έφτασε το 40%, ιστορικό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Ο Αβραάμ Λίνκολν είχε πει για τη δύναμη της ψήφου, “ η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα” ,αφού μπορεί, “να σκοτώσει το μέλλον των παιδιών σου”. Γιατί λοιπόν η αποχή αυξάνεται, αφού η δύναμη της ψήφου είναι τόσο μεγάλη; Όλοι εμείς οι καταπονημένοι Έλληνες μπορούμε να πολεμήσουμε τους κυβερνώντες πολέμιούς μας. Η ψήφος μας έχει δύναμη. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Για να έχουν μέλλον.

Ε. Κ.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ψήφο στην Ελληνική Αυγή – Γκρεμίστε την δικτατορία των διεφθαρμένων!

Άλλη μια ύστατη προσπάθεια προεκλογικής παροχολογίας, που αποδομείται εν τη γενέσει. Ξεκινάμε με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Αρχή (Eurostat), η οποία όπως ακριβώς και η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), χρησιμοποιεί για την πιστοποίηση των δημοσίων οικονομικών το Ευρωπαϊκό Λογιστικό Σύστημα (ESA). Βάσει του ESA, για το 2013, η Ελλάδα έχει δημοσιονομικό έλλειμμα 23,109 δισ. ευρώ. Επειδή, όμως, η Eurostat βεβαιώνει δημοσιονομικά κα όχι πρωτογενή αποτελέσματα, για το προκείμενο πρωτογενές πλεόνασμα αφαιρείται (ύστερα από συμφωνία κυβέρνησης- τρόικας) η δαπάνη για τόκους 7,225 δις.  ευρώ. Έτσι, έχουμε ελλειμματικό αποτέλεσμα 15,884 δισ. ευρώ. Αν σ’ αυτό, υπολογισθούν τα 19,272 δισ. ευρώ για ενίσχυση των τραπεζών και αφαιρεθούν και τα ποσά, που δεν θεωρούνται σταθερά έσοδα, καταλήγουμε στο τελικό ποσό φαινομενικού πρωτογενούς πλεονάσματος 1,5 δισ. ευρώ. Υποτίθεται, λοιπόν, ότι από αυτό το 1,5 δισ. ευρώ θα εδίδοτο το κοινωνικό μέρισμα των 450 εκ. ευρώ. Υπήρξε, βέβαια, η πολυδιαφημιζόμενη “έξοδος” στις αγορές, δηλαδή, πρόσθετος δανεισμός και επιπλέον χρέος, ύψους “ΜΟΝΟ” 3 δισ. ευρώ (γιατί κατά δήλωση του Πρωθυπουργού “δεν χρειαζόμασταν παραπάνω”). Σημειολογικά ερωτώμενοι, γιατί χρειάστηκε δανεισμός 3 δισ. πριν/ για να μοιρασθεί ουσιαστικά το κοινωνικό μέρισμα; Μέρισμα, το οποίο μέσα στις λεπτές γραμμές των κριτηρίων, των προθεσμιών και των παρακρατήσεων των τραπεζών, ακόμα δεν έχει δοθεί άρτιο σε όλους ή εάν δοθεί, μπορεί να είναι ακόμα και 8 ευρώ σε μερικές περιπτώσεις λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις κάλπες. Ας αναλογισθούμε την επαύριον των εκλογών με τους φόρους δισεκατομμυρίων, που στοχεύουν να μπουν στα κρατικά ταμεία το 2014 από την αφαίμαξη των Ελλήνων. Συνωμοσιολόγοι ή απλά ρεαλιστές; Οψόμεθα…

Δ. Κ.

Αποκάλυψη: Τα πραγματικά ποσοστά της “δημοσκόπησης Πανά” – Κασιδιάρης 27%, Καμίνης 21%

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-18-maiou-2014#ixzz321VhOuj9

Exit mobile version