Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγώνας με Πίστη, μέχρι τη Νίκη!

Αγώνας με Πίστη, μέχρι τη Νίκη!

Από τον Σεπτέμβριο του 2013, οπότε και η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εξαπέλυσε τις αντισυνταγματικές και παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και μέχρι σήμερα, μιλούν για Εμάς οι κλέφτες και οι ψεύτες των κομματικών συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου. Μιλούν για Εμάς οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι που ανέλαβαν εργολαβικά την συκοφάντηση και τη λασπολόγηση του Κινήματος. Μιλούν για Εμάς τα βολεμένα, κρατικοδίαιτα ψοφίμια του ρουσφετιού, της μίζας και της διαπλοκής τα οποία διαισθάνθηκαν πως η Χρυσή Αυγή απειλεί θανάσιμα το αντεθνικό Καθεστώς που τους συντηρεί. Στις 18 Μαΐου όμως, ήρθε να μιλήσει ο Ελληνικός Λαός, ήρθε η ώρα των Εθνικιστών!

Επί σειρά μηνών που φάνηκαν ατελείωτοι -όμως παρήλθαν δίχως τα χτυπήματα που δεχτήκαμε να μας λυγίσουν- ανεχτήκαμε τις συκοφαντίες, τις ύβρεις και τις ξεκάθαρες απειλές και προτροπές των αντιπάλων μας, για χρήση βίας εναντίον στελεχών, μελών και υποστηρικτών μας.

Επί σειρά μηνών που φάνηκαν ατελείωτοι -όμως παρήλθαν δίχως να υποχωρήσουμε ούτε χιλιοστό- ανεχτήκαμε τη βρώμικη συμπαιγνία μεταξύ της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και των κρατικοδίαιτων εργολάβων της εξαπάτησης, οι οποίοι σπέρνουν από τις κιτρινοφυλλάδες και τα τσοντοκάναλά τους το μίσος τους κατά των Ελλήνων.

Επί σειρά μηνών που φάνηκαν ατελείωτοι -όμως παρήλθαν χαλυβδώνοντας την Πίστη μας στον Αρχηγό και στο δίκαιο του Αγώνος μας- υπέστημεν τις ανηλεείς πολιτικές διώξεις ταυτόχρονα με την πολιτική τρομοκρατία, όμοια με την οποία δεν γνώρισε ποτέ στο παρελθόν ο Ελληνικός Λαός. Συμπατριώτες μας σύρονταν σε αστυνομικά τμήματα και σε ανακριτές, διασύρονταν από στρατευμένα δημοσιογραφικά ανδρείκελα, επειδή άσκησαν το συνταγματικό τους δικαίωμα, να ψηφίσουν και να υποστηρίζουν Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Επί σειρά μηνών, το αντεθνικό Καθεστώς δια των κρατικών και των παρακρατικών του μηχανισμών μας έτριζε απειλητικά τα δόντια. Συναγωνιστές, δεν θα τους χαλάσουμε το χατίρι: ήρθε η ώρα να σπάσουμε -πολιτικά, νόμιμα και ηθικά πάντα- τα δόντια του Καθεστώτος!

Η πατριδοκάπηλη και ψοφοδεής δεξιά, είχε την εντύπωση πως τα βάζει με μια λέσχη αργόσχολων η οποία υφάρπαζε την εκλογική της πελατεία.

Η διεθνιστική και σφόδρα αντεθνική αριστερά, είχε την εντύπωση πως τα βάζει με την δεξιά της φάπας και της καρπαζιάς.

Και οι δύο παρατάξεις της προδοσίας και του εθνικού ξεπουλήματος, τσακίστηκαν με πάταγο μπρος στη Θέληση του Ελληνικού Λαού και την αδιαπραγμάτευτη απόφαση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να αγωνιστεί μέχρι τέλους, να συγκρουσθεί και να θριαμβεύσει ή να πέσει ηρωικά μαχόμενο, στον Αγώνα τον καλό για την Ελευθερία της Μεγάλης μας Πατρίδος και του Λαού μας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Για το κοινό μέτωπο των πολιτικών μας αντιπάλων και εχθρών του Ελληνικού Λαού, η πολιτική είναι ταυτόσημη με την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών και πλουτισμού και με την εξυπηρέτηση των οικονομικών συμφερόντων της κάστας των καπιταλιστών η οποία απολαμβάνει προκλητικά προνόμια την ίδια ώρα που ο Λαός μας εξαθλιώνεται, φυτοζωεί και ενίοτε αυτοκτονεί βυθισμένος στην απόγνωση.

Για το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ο Πολιτικός Αγώνας έχει βαθύτερα κίνητρα: Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία είναι το τρίπτυχο που ωθεί ολοένα και περισσότερους συμπατριώτες μας στις γραμμές του Κινήματος. Αυτό το πλαίσιο υπήρξε άλλωστε και η κινητήριος δύναμη ενός Λαού εξαθλιωμένου και πολλάκις ταπεινωμένου, για να εγερθεί και να διεκδικήσει μαχόμενος την θέση που του αξίζει μεταξύ των υπολοίπων ευρωπαϊκών Εθνών.

Ούτε ικετεύουμε, ούτε ζητιανεύουμε την συμπάθεια κανενός. Απαιτούμε Πατρίδα Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη!

Εν μέσω πολιτικής τρομοκρατίας του αισχίστου είδους, εν μέσω συνταγματικής εκτροπής και μιας πολιτικής σκευωρίας μεταξύ επίορκων πολιτικών ανδρείκελων και των δικαστικών τους μαριονετών, χιλιάδες συμπατριώτες μας συντάχθηκαν με Πίστη και ενθουσιασμό κάτω από τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικισμού!

Η Χρυσή Αυγή δεν έταξε πόστα και οφίτσια, ούτε την πραγμάτωση προσωπικών επιδιώξεων σε κανέναν. Έδωσε όμως Λόγο Τιμής, πως θα οικοδομήσει ένα Κράτος ελληνικό, Κράτος Περήφανων Ελλήνων, Κράτος Εθνικό και Λαϊκό, Κράτος Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Παρά την αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης προς το Κίνημα, παρά τη λάσπη των πληρωμένων κονδυλοφόρων και την παράνομη φίμωση της εθνικιστικής φωνής στα μέσα εξαπάτησης των μεγαλοεργολάβων του δημοσίου, Εμείς οι Χρυσαυγίτες ξεχυθήκαμε με φανατισμό και ζήλο πρωτόγνωρο στις πόλεις και στα χωριά της αγαπημένης Πατρίδος, ανάβοντας τις δάδες της Εθνικής Αντίστασης. Καμία δύναμη στον κόσμο δεν δύναται πλέον να σταματήσει την ορμή μας, διότι βρίσκεται στο πλευρό μας ένας υπέροχος Λαός αγωνιστών και ο Παντοδύναμος Θεός!

Πατήσαμε και στην τελευταία κορφή της ελληνικής γης, μεταφέροντας το εθνικιστικό μήνυμα της επερχόμενης Νίκης. Διαλύσαμε στην πράξη την βρώμικη, ανθελληνική προπαγάνδα των εχθρών του Λαού και του Κινήματος. Ξεφτιλίσαμε ένα Καθεστώς διεφθαρμένων, τις κομματικές συμμορίες των απατεώνων και τα στρατευμένα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα.

Εκατομμύρια ελληνικές καρδιές υψώθηκαν και μαζί τους εκατομμύρια ασπίδες έστησαν Τείχος αδιαπέραστο και αδιάρρηκτο γύρω από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, γύρω από το Κίνημα του Λαού, τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!

Είπε ο Ελληνικός Λαός: Μην κάνετε βήμα πίσω! Μην τους φοβάστε!

Κι οι Χρυσαυγίτες απάντησαν: Έχουμε θάψει δύο Αδέρφια μας και έχουμε στους τάφους τους δώσει όρκο ιερό για τη Νίκη! Έχουμε τον Αρχηγό μας και δεκάδες Συναγωνιστές μας παρανόμως έγκλειστους στις φυλακές της Χούντας και έχουμε καθήκον να συνεχίσουμε τον ανένδοτο Αγώνα για την πανηγυρική τους απελευθέρωση.

Είπε ο Ελληνικός Λαός: Τιμωρήστε τους υπεύθυνους της εξαθλίωσης και του εθνικού ξεπουλήματος!

Κι οι Χρυσαυγίτες απάντησαν λακωνικά αλλά ουσιαστικά: Θα Νικήσουμε!

Συμπατριώτες και Συναγωνιστές!

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι απατεώνες της πολιτικοοικονομικής κλίκας που εξουσιάζει τυραννικά την Πατρίδα και το Λαό μας, έσπειραν ανέμους μίσους. Ήρθε η ώρα να θερίσουν θύελλες! Έψαχναν τάχα επί μήνες, τα κρυμμένα όπλα της Χρυσής Αυγής.

Ας αποκαλυφθεί λοιπόν, το μοναδικό όπλο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος:

Ελληνικέ Λαέ, στήριξε μαζικά και φανατικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ στους Δήμους και τις Περιφέρειες της Πατρίδος!

Κανένας οίκτος στους υπεύθυνους της εξαθλίωσης και της κοροϊδίας, κανένα έλεος στους εχθρούς του Λαού και της Πατρίδος!

Ορθό το Λάβαρο η Νίκη μας προσμένει,

Ψηλά το μέτωπο και η καρδιά σκληρή!

Στον κόσμο αυτό θα δείξουμε πως μένει,

Το Θάρρος άπαρτο και φρούριο η Τιμή!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/agwnas-me-pisth-mechri-th-nikh#ixzz323fV1rx5

Exit mobile version