Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Πειραιά, Αχαρνές – Θρακομακεδόνες, Μάνδρα

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Πειραιά, Αχαρνές - Θρακομακεδόνες, Μάνδρα

Την Παρασκευή  16 Μαΐου και δύο ημέρες πριν την πρώτη κρίσιμη μάχη των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, που σημαίνει την απαρχή της καταρρεύσεως του υπάρχοντος σάπιου και ανθελληνικού καθεστώτος, στα ασφυκτικά γεμάτα από πλήθος κόσμου, γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά,  Μουλιανάκη Περικλή και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Πειραιά, Δεβελέκο Σωτήρη.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος με την Ελληνική Αυγή για την Δημαρχία του Πειραιά, Συναγωνιστής Κούζηλος Νικόλαος για έναν σύντομο πρόλογο και στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Συναγωνιστής Μουλιανάκης Περικλής ο οποίος πραγματοποίησε μία λιτή και περιεκτική ομιλία, τονίζοντας, κυρίως, χαρακτηριστικά, πως ο Αγώνας που διεξάγουμε, είναι Αγώνας Ιερός! Αγώνας για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Αγώνας που θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος, μέχρι την Τελική Νίκη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος των εκλογών! Ο Αγώνας αυτός, συνέχισε ο ομιλητής, δεν έχει να κάνει με θέσεις και αξιώματα, καθώς όλοι εμείς είμαστε απλοί καθημερινοί άνθρωποι που ωστόσο φλεγόμαστε από την αγάπη μας για την Πατρίδα!

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά, Συναγωνιστής Δεβελέκος Σωτήρης ο οποίος πραγματοποίησε μία ιδιαιτέρως δυναμική και αναλυτική ομιλία ξεκινώντας χαρακτηριστικά λέγοντας, πως δεν είμαστε πολιτικάντηδες αλλά Πολιτικοί Στρατιώτες! Αναφέρθηκε επίσης στην  λάσπη, την συκοφαντία και τα ψέματα που εξαπολύουν εναντίον μας τα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως καθώς και στο γεγονός της μηδενικής προβολής του Κινήματός μας, αλλά και στο γεγονός πως παρ’ όλα αυτά η δυναμική μας γιγαντώνεται συνεχώς για τον απλούστατο  λόγο πως εμείς τολμάμε! Τολμάμε να βρισκόμαστε εκεί που δεν τολμούν και δεν μπορούν να βρίσκονται όλοι αυτοί που ευθύνονται για το σημερινό κατάντημα της χώρας, δίπλα στον απλό καθημερινό Έλληνα πολίτη, ο οποίος γνωρίζει πως κι εμείς είμαστε απλοί καθημερινοί άνθρωποι με καθαρά χέρια και στεκόμαστε δίπλα του, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Ελληνισμού: Στον δρόμο! Και γι αυτό οι Έλληνες έχουν αγκαλιάσει τόσο θερμά το Κίνημά μας, γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα στην αποδοχή που έχουμε σε κάθε μας εκδήλωση!

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε επίσης σε μία ανεξάρτητη Δικαιοσύνη η οποία θα αποδοθεί σε όλους αυτούς που έχουν εγκληματήσει κατά του Ελληνικού Λαού, ενώ κλείνοντας την ομιλία του, ανέλυσε διεξοδικά κάθε μία ξεχωριστά από τις έννοιες του τρίπτυχου της Ελληνικής Αυγής για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Την Κάθαρση, την Ασφάλεια και την Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε εκτενής διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων και στην συνέχεια, ως είθισται, όλοι σε στάση προσοχής απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής!

Την Τετάρτη 15/05, η Τ.Ο. Πειραιώς πραγματοποίησε μια ακόμη επιτυχημένη δράση στην περιοχή Λεύκα.

Παρόντες εκπρόσωποι της Ελληνικής Αυγής ήταν οι: Νίκος Κούζηλος – Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Σωτήρης Δεβελέκος – Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά και ο Ηλίας Κατσαφάδος – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Έγινε στάση στο κέντρο του τομέα καθαριότητας του Πειραιά και η αποδοχή των εργαζομένων ήταν τεράστια. Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αυγής συζήτησαν με δεκάδες δημοτικούς υπάλληλους, αφουγκράστηκαν και κατανόησαν αμέσως τα προβλήματα τους και διευκρίνισαν πως η καθαριότητα δεν πουλιέται! Κανένας νταβατζής δεν πρόκειται να βάλει χέρι στην δημόσια καθαριότητα και τα απορήματα θα διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος του Ελληνικού λαού, της οικονομίας του Δήμου και της παγκόσμιας οικολογίας.
Παράλληλα εξελίχθηκε πολιτική δράση στο κέντρο καθαριότητας και στην περιοχή γενικά.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Ομιλίες υπ. Ευρωβουλευτών στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής 

Με τον Συναγωνιστή και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου καθώς και υποψήφιου ευρωβουλευτή από την Βόρειο Ελλάδα, Μιχάλη Τσακίρη, άρχισε η ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής, μεταφέροντας μηνύματα αισιοδοξίας από την Μακεδονία μας, τονίζοντας ότι η Χ.Α. μέχρι τώρα δεν έχει κάνει και ούτε πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω, καθώς οι πραγματικές δημοσκοπήσεις είναι στον δρόμο και όχι σε αυτές που λένε τα κανάλια της διαπλοκής. Αναφέρθηκε επίσης στην έντονη παρουσία των Εθνικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη, με εμφανή την διάθεση υποστήριξης στον Δίκαιο Αγώνα μας!

Επόμενη ομιλήτρια η Συναγωνίστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής, Μαριλένα Κατσινοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι η Χ.Α. θα είναι η δύναμη που θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό, έχοντας ως πρώτο θέμα την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού μας Νικ. Μιχαλολιάκου καθώς και των υπολοίπων Συναγωνιστών και Βουλευτών μας Ι. Λαγού, Π. Ηλιόπουλου, Γ. Γερμενή και Χ. Παππά, καταγγέλλοντας έτσι την καταπάτηση του Συντάγματος και των νόμων από την κυβέρνηση της διαφθοράς! Θα αναδειχθούν μείζονα θέματα στην Ευρωβουλή όπως η εγκληματικότητα, το παρεμπόριο, τα ναρκωτικά, η ανεργία, οι αυτοκτονίες και θα απαιτηθεί η άμεση απέλαση όλων των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών και η περιφρούρηση των διάτρητων συνόρων μας!

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Συναγωνιστής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γ. Παπαγεωργίου, αναφερόμενος στην κρίση των Αξιών που περνάει το Έθνος μας, για να προλογίσει τον επόμενο ομιλητή και υποψήφιο ευρωβουλευτή, τον Αντιστράτηγο ε.α Γ. Επιτήδειο, όπου τον υποδέχθηκε θερμά ο κόσμος που από νωρίς είχε γεμίσει ασφυκτικά τα γραφεία! Ιδιαίτερα συγκινημένος ξεκίνησε την ομιλία του δίνοντας μια ξεχωριστή οπτική γωνία για τον αγώνα που δίνουμε όλοι, τον αγώνα Του Στρατιώτη!

Επόμενη ομιλήτρια η Συναγωνίστρια και υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικού Τομέα Αττικής, η Ευγενία Χρήστου Γερμενή, όπου συνοψίζοντας όλες τις προηγούμενες ομιλίες απέδειξε ότι ένας Εθνικιστής άσχετα από το κοινωνικό του και μορφωτικό του προφίλ είτε απλός πολίτης, είτε απόστρατος αξιωματικός είναι πάνω απ’ όλα Πολιτικός Στρατιώτης!

Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο Συναγωνιστής και υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος Γρηγόρης Γερακόπουλος ενθαρρύνοντας και εμψυχώνοντας τους Συναγωνιστές για την συνέχιση του Δίκαιου Αγώνα μας!

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ομιλία στην Τ.Ο. Αχαρνών

Εξαιρετικά μικρή αποδείχθηκε η Τ.Ο. Αχαρνών κατά την επίσκεψη της Υποψηφίας Αντιπεριφερειάρχη  Ανατολικής Αττικής Ευγενίας Γερμενή – Χρήστου, η οποία  μέσα σ΄ένα ενθουσιώδεις κοινό τόνισε ότι οι επερχόμενες εκλογές είναι καθαρά πολιτικές εκλογές , ο Έλληνας σ΄ τις εκλογές πρέπει να σκεφθεί τον εαυτό του , πρέπει να σκεφθεί που θα ζήσει αυτός και τα παιδιά του και να ψηφίσει την Ελληνική Αυγή, αυτές οι εκλογές είναι η τελευταία ευκαιρία του έλληνα να σώσει την πατρίδα κατέληξε .

Τελειώνοντας  αναρωτήθηκε αφού η κ. Δούρου έχει τόσο φιλανθρωπικά συναισθήματα, γιατί ξόδεψε αυτή και το κόμμα της, τόσα χρήματα σε αφίσες προεκλογικά σποτ και δεν τα χρησιμοποίησε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, έστω και αν προοριζόταν για λαθρομετανάστες, που τόσο πολύ νοιάζεται και αγαπά.

ΑΧΑΡΝΩΝ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ:
Πλατεία Καράβου,  Αρχαίου Θεάτρου (πρώην Σαλαμίνος) και Πινδάρου, Αχαρνές
Τρίτη 19:00-21:00
Τηλ. 6942092894

Ομιλία υπ. Ευρωβουλευτών στην Τ.Ο. Μάνδρας

Κατάμεστα τα γραφεία της Μάνδρας αττικής την ομιλία άνοιξε η υποψήφια Ευρωβουλευτής Ιουλία Τσολιάκου τον λόγο πήρε μετέπειτα η Σιμέλα Μουρατίδου επίσης υποψήφια Ευρωβουλευτής όπου και αναφέρθηκε στην επερχόμενη επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του πόντου.

Η υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλος Ιωάννα Γκέκα έκανε εκτενή αναφορά στα τοπικά προβλήματα που αφορούν τον δήμο της Μάνδρας και την ομιλία έκλεισε ο Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος,έκανε εκτενή αναφορά για τους δήμους του θριασίου πεδίου και τόνισε ότι η ψήφος είναι κομματική και όλοι στηρίζουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ και τον αγώνα των Ελλήνων  Εθνικιστών.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΜΑΝΔΡΑ:
Στρατηγού Νικολάου Ρόκα 94
Τηλέφωνο:6973283559
Δευτέρα – Πέμπτη 19.00-21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh31#ixzz323g3uoKM

Exit mobile version