Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιχείρηση νοθείας και στη Ναύπακτο: Ελάχιστα ψηφοδέλτια της «Ελληνικής Αυγής για τη Δυτική Ελλάδα» στα τμήματα

Επιχείρηση νοθείας και στη Ναύπακτο: Ελάχιστα ψηφοδέλτια της «Ελληνικής Αυγής για τη Δυτική Ελλάδα» στα τμήματα

Το καθεστώς ευρισκόμενο σε πλήρη πανικό, προβαίνει σε προφανείς παρανομίες προκειμένου να διατηρήσει το χέρι του στην «καρδάρα με το μέλι» της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος.

Ύστερα από τις καταγγελίες για δικαστικούς αντιπρόσωπους και μέλη της εφορευτικής επιτροπής που…  «ξεχνούσαν» να δώσουν τα ψηφοδέλτια της «Ελληνικής Αυγής» στην Αθήναστη Ναύπακτο ο δήμος έδωσε ελάχιστα ψηφοδέλτια ανά εκλογικό τμήμα, με σκοπό να επικαλεστεί ότι «δεν υπάρχουν» και έτσι να δίνει μόνο τα ψηφοδέλτια του καθεστώτος.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Χρήστο Ρήγα, και τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Κώστα Μπαρμπαρούσηέχουν ήδη επιληφθεί του θέματος, αναπληρώνοντας τα ψηφοδέλτια, σε όλη τη Ναύπακτο.

Ό,τι και αν μηχανευτούν, προκειμένου να αλλοιώσουν την βούληση του Ελληνικού Λαού να ξέρουν ότι λίγες ώρες μείνανε μέχρι την πρώτη ετυμηγορία του και μία εβδομάδα μέχρι την τελική καταδίκη τους. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epicheirhsh-notheias-kai-sth-naupakto-elachista-pshfodeltia-ths-ellhnikhs-a#ixzz323pLwZLl

Exit mobile version