Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λίγες ώρες πριν ακουστεί η φωνή του Λαού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Θυμίζουμε τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων του 2010

Λίγες ώρες πριν ακουστεί η φωνή του Λαού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Θυμίζουμε τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων του 2010

Σε λίγες ώρες θα κλείσουν οι κάλπες και θα ανακοινωθούν τα exit polls για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους συνδυασμούς της «Ελληνικής Αυγής» σε δήμους και περιφέρειες σε ολόκληρη την χώρα.

Έως και την Παρασκευή, με εντολή Μιχελάκη, οι δημοσκόποι ασκούσαν προπαγάνδα υπό τη μορφή ψευδοεπιστημονικών ερευνών, προκειμένου να στηρίξουν τους υποψηφίους του καθεστώτος, πράσινους, ροζ ή γαλάζιους.

Λίγες ώρες πριν ακουστούν τα αποτελέσματα και αρχίσουν στα τηλεπαράθυρα οι σχολιασμοί του καθεστώτος περί του αποτελέσματος να θυμίσουμε, μερικά σημαντικά πράγματα…

Το 2010 η Χρυσή Αυγή με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, διεκδίκησε μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Οι συνθήκες του πολιτικού αγώνα ήταν παρόμοιες με τις σημερινές, αφού επικρατούσε μία απόλυτη συνωμοσία σιωπής γύρω από την υποψηφιότητα του Αρχηγού μας και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Αθηναίων.

Οι δημοσκοπήσεις δεν εμφάνιζαν την δυναμική της Χρυσής Αυγής, αποκρύπτοντας το ποσοστό μας στην αδιευκρίνιστη ψήφο και το «άλλο», με την MARC να εμφανίζει ένα 2,9% την τελευταία στιγμήΓια όλες τις άλλες εταιρείες δημοσκοπήσεων, απλώς δεν υπήρχε η υποψηφιότητα του Αρχηγού μας.

Εν τέλει η Χρυσή Αυγή κατέκτησε ένα 5,3% και εξέλεξε δημοτικό σύμβουλο τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Οι δημοσκοπήσεις έπεσαν 82% εκτός πραγματικότητας στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Σήμερα οι συνθήκες είναι ακόμα πιο ευνοϊκές για απόκρυψη της ψήφου στην «Ελληνική Αυγή», αφού πέραν της φυσικής απέχθειας των κρατικοδίαιτων δημοσκόπων ενάντια στη Χρυσή Αυγή, υπάρχει και η απόκρυψη ψήφου από ανθρώπους που δεν θέλουν να πουν σε μία παρακρατική εταιρεία ότι ψηφίζουν «Χρυσή Αυγή».

Με γνώμονα τα παραπάνω αδιαμφισβήτητα γεγονότα, σήμερα αναμένεται η πρώτη δυσάρεστη, για το καθεστώς, είδηση με την ανακοίνωση των ποσοστών της «Ελληνικής Αυγής» σε ολόκληρη την επικράτεια.

Αυτή η παταγώδης διάψευση τους θα οδηγήσει στην δεύτερη Κυριακή, όπου θα είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι δικαιολογίες θα σκαρφιστούν για την αποτυχία των «δημοσκοπήσεων» τους. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/liges-wres-prin-akoustei-h-fwnh-tou-laou-gia-tis-autodioikhtikes-ekloges-th#ixzz324pqSIyJ

Exit mobile version