Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακροαριστεροί έβαζαν προεκλογικές αφίσες μέσα στα εκλογικά τμήματα του Χολαργού – Καμία σύλληψη

Ακροαριστεροί έβαζαν προεκλογικές αφίσες μέσα στα εκλογικά τμήματα του Χολαργού - Καμία σύλληψη

Δεκάδες καταγγελίες έρχονται στα γραφεία μας για ακροαριστερούς που προσπαθούν να επηρεάσουν και να τρομοκρατήσουν τους πολίτες που πάνε να ψηφίσουν. Τα αποκόμματα της αριστεράς γεμίζουν κομματικές αφίσες και μοιράζουν έτοιμα ψηφοδέλτια μέσα και έξω στα σχολεία όπου διεξάγεται η εκλογική διαδικασία.

Μάλιστα σε ένα εκλογικό κέντρο του Χολαργού οι θρασύδειλοι τραμπούκοι επιτέθηκαν λεκτικά σε ψηφοφόρους και υποψηφίους του Λαϊκού Συνδέσμου, όταν κατήγγειλαν τις παρανομίες τους στην αστυνομία που παρακολουθούσε απαθής χωρίς να παρεμβαίνει.

Παρά το κλίμα τρομοκρατίας με προσαγωγές υποψήφιων και σωματικές επιθέσεις που προσπαθεί να δημιουργήσει η χούντα Σαμαρά σε συνεργασία με τους παρακρατικούς αριστεριστές, χιλιάδες εκλογικοί αντιπρόσωποι της Ελληνικής Αυγής σε όλη την Ελλάδα επιτηρούν την εκλογική διαδικασία για να μην πάει ούτε μια ψήφος χαμένη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akroaristeroi-ebazan-proeklogikes-afises-mesa-sta-eklogika-tmhmata-tou-chol#ixzz324ynV6Lu

Exit mobile version