Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο λαός της Αθήνας μίλησε! Τόσες μέρες μας βομβάρδιζαν με τους υποψήφιους τους σάπιου πολιτικού κατεστημένου, με ψεύτικες δημοσκοπήσεις, με διαφημίσεις, με αφίσες και με όλα τα όπλα των πολιτικάντηδων. Ο Λαός όμως ξύπνησε και σήμερα τους έδωσε ένα γερό μάθημα. Πάρτε το χαμπάρι: Οι πολίτες στηρίζουν Χρυσή Αυγή, γιατί αυτή είναι η επιλογή των Ελλήνων!

Ρ. Π.

«Καθημερινή»: Στημένες οι δημοσκοπήσεις – Κρύβουν τη Χρυσή Αυγή

Σήμερα ήταν η αρχή. Το αποτέλεσμα της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα” είναι μια πρόγευση αυτού που έρχεται στις Ευρωεκλογές. Ο θρίαμβος της Χρυσής Αυγής θα διαλύσει την χούντα των Σαμαροβενιζέλων και θα δικαιώσει τους αθώους Εθνικιστές Συναγωνιστές που παραμένουν όμηροι στα κελιά της Τιμής. Ακόμα να ανοίξουν οι φυλακές του Κορυδαλλού; Άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και όλων των Συναγωνιστών. ΤΩΡΑ!!!

Λ.Δ.

Σαρωτική άνοδος της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα: Βέβαιη η εκλογή συμβούλων σε όλες τις περιφέρειες

Άλλοι το έλεγαν, άλλοι το ψιθύριζαν, σήμερα όμως το αποτέλεσμα ήταν ηχηρό: Φύγε Σαμαρά! Διέπραξες ακόμα μια προδοσία κατά της παράταξης και της χώρας, έστησες την μεγαλύτερη δικαστική και πολιτική σκευωρία κατά αθώων ανθρώπων. Φύγε τώρα! Και όταν λέμε φύγε, εννοούμε φύγε από το Μαξίμου. Γιατί από την χώρα δεν θα φύγεις έτσι. Πρώτα θα λογοδοτήσεις στην Δικαιοσύνη! Οι κλέφτες φυλακή!

Β.Β.

Σοκ και δέος στα πάνελ: Παραμιλάνε με την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Το μήνυμα των εκλογών δεν είναι άλλο από το πασιφανές πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν! Κόντρα στις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες και την λάσπη καταφέραμε και δείξαμε σε όλη την οικουμένη πως ενωμένοι οι Έλληνες μπορούν! Και στις 25 Μαΐου θα αποτινάξουν τον ζυγό της προδοτικής χούντας Σαμαρά και των διεθνών τοκογλύφων. Ζήτω η Νίκη!

Κ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-19-maiou-2014#ixzz327BPWMpD

Exit mobile version