Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θα καταργήσουν την λέξη Φυλή από την ελληνική νομοθεσία;

Του Σταύρου Καρεφυλλάκη υποψηφίου ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

Λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές του 2012 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και φέρελπις πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη του σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό ερωτήθη από τον  δημοσιογράφο: ποια η άποψη του για τον ελληνισμό και την Φυλή. Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε κυνικά ότι αυτά είναι… ξεπερασμένα πράγματα.

Λίγους μήνες αργότερα το γαλλικό κοινοβούλιο έκανε την αρχή στην ευρωπαϊκή ήπειρο, πραγματοποιώντας τις εντολές του σιωνιστικού παρασίτου και κατήργησε την λέξη Φυλή από την γαλλική νομοθεσία. Την πρόταση έφερε στη γαλλική εθνοσυνέλευση, ποιος άλλος, το Μέτωπο της Αριστεράς, το οποίο είναι συνασπισμός μαρξιστικών κομμάτων, με κυριότερα το Αριστερό και το γαλλικό κομμουνιστικό κόμμα. Την πρόταση φυσικά στήριξαν οι… σοσιαλιστές και όλοι οι… «προοδευτικοί» αυτής της χώρας.

Η πρόταση να καταργηθεί η αναφορά της λέξεως Φυλή από το Σύνταγμα της χώρας, τεκμηριώθηκε με το επιχείρημα ότι η έννοια Φυλή είναι ασύμβατη με την… Δημοκρατία!

Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός, δημιούργημα της κουλτούρας και του αίματος των Λευκών Ευρωπαίων, γίνεται θυσία στο βωμό του πολυφυλετισμού, του αντιφασισμού, του αντιρατσισμού και της «δημοκρατίας». Η κατάργηση της λέξης Φυλή από το σύνταγμα και την νομοθεσία, μετά την Γαλλία πρόκειται να υιοθετηθεί από το σύνολο των κυβερνήσεων της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» και φυσικά της Ελλάδος.

Στην επόμενη ευρωβουλή όμως θα ορθώνουν το ανάστημα τους οι Χρυσαυγίτες ευρωβουλευτές φωνάζοντας τους ότι στην δική μας Πατρίδα ο Κολοκοτρώνης και οι άλλοι Ήρωες μας, δεν έχυσαν το αίμα τους ούτε για την «δημοκρατία», ούτε για την βουλή, ούτε για τον αντιρατσισμό ούτε για τον… αντιφασισμό. Έχυσαν το αίμα τους για το Έθνος για το Γένος για την Φυλή! Προτρέποντας με αυτόν τον τρόπο όλους τους ευρωπαίους να αναζητήσουν τα ιδανικά τους στα πρόσωπα των δικών τους Ηρώων, αποβάλλοντας το σιωνιστικό παράσιτο και τις «εντολές» του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tha-katarghsoun-thn-lejh-fulh-apo-thn-ellhnikh-nomothesia#ixzz329g5Otxu

Exit mobile version