Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O αχυράνθρωπος του Μπόμπολα, ο «Ποταμάρχης» στον αγώνα εναντίον της Χρυσής Αυγής

Όταν όλοι παράθεσαν τις απόψεις του για την συνταγματική αναθεώρηση είχε προκαλέσει αλγεινή εντύπωση σε άπαντες ότι το «Ποτάμι» του Θεοδωράκη είχε μοναδική αιχμή του την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των καναλαρχών – εργολάβων. Βεβαίως στους γνωρίζοντες τα πολιτικά πράγματα της χώρας αυτή η εξέλιξη ήταν απολύτως αναμενόμενη, αφού μιλάμε για ένα κόμμα που από το πουθενά έλαβε υπερπροβολή από τους μαύρους δέκτες της διαπλεκόμενης δημοσιογραφίας, με στημένες συνεντεύξεις και προβολή εκδηλώσεων με μηδενική συμμετοχή του κόσμου.

Επί τη ευκαιρία των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο «ποταμάρχης» του ΠΑΣΟΚ ΙΙΙ (με την έννοια ότι έχουμε και την Ελιά και τον ΣΥΡΙΖΑ), προέβη σε μία ύβρι λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι «παλαιά δύναμη» που διεκδικεί την τρίτη θέση. Θα αφήσουμε στην άκρη τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του για να ασχοληθούμε με την προαναφερθείσα ουσία του ζητήματος.

Από την μία μεριά έχουμε το «Ποτάμι» ένα κόμμα που στηρίζει την ύπαρξη του στην προβολή των καναλαρχών, η οποία όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ανάλογη των επικύψεων που κάνει ο «ποταμάρχης» στους μεγάλους αφέντες, στους κατά Νικολούδη «εγκληματίες» που «δεν έχουν καλάσνικοφ και μάσκες, άλλα ΜΜΕ».

Από την άλλη έχουμε την Χρυσή Αυγή που έχει βιώσει τον εδώ και χρόνια αποκλεισμό της από το δημόσιο βήμα, παρότι τα κανάλια υποχρεούνται από το νόμο να την καλούν στα πάνελ και στις συζητήσεις.

Από την μία μεριά έχουμε το «Ποτάμι» του παραγωγού παρακμιακών εκπομπών με το σακίδιο, για τον οποίο γίνονται ρεπορτάζ ακόμα και για τις γαλότσες του και από την άλλη έχουμε την Χρυσή Αυγή που εν μέσω πολέμου από κρατικές, παρακρατικές και μιντιακές συμμορίες όχι μόνο αντέχει, αλλά συνεχώς ενισχύει τα ποσοστά της.

Η Χρυσή Αυγή απέδειξε τον αληθινά αντισυστημικό της χαρακτήρα με τις πολιτικές διώξεις και τις δολοφονίες που υφίσταται. Αντιθέτως το «Ποτάμι» αποδεικνύει ότι είναι το πιο σάπιο κομμάτι του συστήματος, από το γεγονός ότι έχει περισσότερες προσκλήσεις για την εκπομπή του Πρετεντέρη και από τον Άδωνι!

Οι αχυράνθρωποι του Μπόμπολα και των λοιπών καναλαρχών ας μην βιάζονται. Κατά πρώτον την επόμενη Κυριακή θα ηττηθούν πανηγυρικά από την Χρυσή Αυγή. Κατά δεύτερον ας γνωρίζουν ότι το «άστρο» τους, όπως και η επιρροή τους σβήνουν με βήμα γοργό.

Η Χρυσή Αυγή έρχεται, για να μείνει! Αυτοί ετοιμάζονται για την ατιμωτική αποχώρηση τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-achuranthrwpos-tou-mpompola-o-potamarchhs-ston-agwna-enantion-ths-chrushs#ixzz32CTubVo0

Exit mobile version