Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή θα στεφθεί Νικήτρια και στις ευρωεκλογές

Η Χρυσή Αυγή θα στεφθεί Νικήτρια και στις ευρωεκλογές

της Μαρίας – Ελένης Κατσινοπούλουυποψήφια Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Συναγωνιστές, είμαστε ήδη νικητές. Η Κυριακή που πέρασε ήταν μια πραγματική Νίκη για την Ελληνική Αυγή, καθώς τριπλασίασε τα ποσοστά της σε όλη την επικράτεια και κέρδισε την εμπιστοσύνη χιλιάδων Ελλήνων. Ο Αγώνας, όμως, δεν έχει τελειώσει. Η επόμενη Κυριακή είναι το ίδιο κρίσιμη και όλοι πρέπει να πυκνώσουμε τις τάξεις και να αγωνιστούμε στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών. Θα είναι η αρχή του τέλους των προδοτών και των εχθρών της Πατρίδος μας.

Με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή, το πρώτο θέμα που θα φέρουμε είναι η άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των Βουλευτών του Κινήματος, Ιωάννη Λαγού, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Γεωργίου Γερμενή και Χρήστου Παππά. Θα καταγγείλουμε την κατάλυση του πολιτεύματός μας, την καταπάτηση των νόμων και του Συντάγματος από την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου και θα αναδείξουμε την αποκάλυψη Μπαλτάκου που τόσο πρόθυμα «έθαψαν» ακόμα και τα κόμματα της αριστεράς. Η αποκάλυψη Μπαλτάκου αποτελεί τρανή απόδειξη πως οι διώξεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου είναι πολιτικές και πως οι επίορκοι πολιτικοί και δικαστικοί έστησαν μια άθλια σκευωρία, όταν αντίκρισαν τα ποσοστά μας στις κρυφές δημοσκοπήσεις που έρχονται κατά καιρούς στο φως. Μας πολεμούν γιατί λέμε την Αλήθεια. Θα αγωνιστούμε, λοιπόν, για την άμεση απελευθέρωση των παρανόμως κρατουμένων σε συνδυασμό με τα στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Σε αυτό το θέμα, δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω!

Ένα άλλο μεγάλο θέμα που θα θίξουμε στην ευρωβουλή είναι η αντιμετώπιση της εγκληματικότητα που απορρέει από την αθρόα είσοδο των λαθρομεταναστών στην χώρα μας. Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κι άλλες χώρες της Ευρώπης, καμία όμως στο βαθμό που το αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Το παραεμπόριο, οι ληστρικές και δολοφονικές επιθέσεις κατά Ελλήνων και το εμπόριο ναρκωτικών είναι πληγές που πρέπει πλέον να κλείσουν. Δεν ανεχόμαστε άλλο να είμαστε ξένοι στην ίδια μας την Πατρίδα. Δεν ανεχόμαστε άλλο οι τριτοκοσμικοί λαθροεισβολείς να απολαμβάνουν τα οφέλη και τις υπηρεσίες της χώρας μας, που εμείς οι ίδιοι έχουμε χρυσοπληρώσει. Δεν ανεχόμαστε άλλο οι μεγαλοεργολάβοι να προσλαμβάνουν λαθρομετανάστες και να τροφοδοτούν την μαύρη εργασία την στιγμή που οι Έλληνες είναι άνεργοι, οι οικογενειακές επιχειρήσεις κλείνουν και οι αυτοκτονίες πολλαπλασιάζονται. Όλα αυτά αποτελούν αποφάσεις των εγχώριων και ξένων τοκογλύφων για να υποβαθμίσουν την Ελλάδα μας και να την κάνουν έρμαιο των αποφάσεών τους. Εμείς, μέσα από το ευρωκοινοβούλιο θα φωνάξουμε ένα ηχηρό ΟΧΙ και θα κατονομάσουμε κάθε παράνομη πράξη που οδηγεί στον αφελληνισμό του Έλληνα πολίτη. Θα απαιτήσουμε την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και το κλείσιμο των συνόρων μας. Με δυό λόγια θα ζητήσουμε την πλήρη εφαρμογή του Συντάγματός μας, που έχει μετατραπεί σε κουρελόχαρτο από την ξενόδουλη κυβέρνησή μας.

Επίσης, θα αγωνιστούμε για την επαναφορά Εθνικής Παιδείας που οι κυβερνήσεις όλων των χρόνων έχουν καταστρέψει και διαστρεβλώσει, όπως τα νέα κατάπτυστα βιβλία της ιστορίας μας και η υποτιθέμενη «απλοποίηση» της ελληνικής γλώσσας. Όλα αυτά αποτελούν κομμάτι του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης ώστε ο Έλληνας να χάσει την ταυτότητά του, να ξεχάσει την ιστορία του και να πάψει να νιώθει πλέον Έλληνας. Απαιτείται, λοιπόν, επανεγγραφή των ιστορικών  βιβλίων και έμφαση στο μάθημα της Ελληνικής Ιστορίας. Πρέπει, ακόμα να θεσπιστούν ειδικές εξετάσεις για τους διδάσκοντες ώστε να επιβεβαιωθεί το γνωστικό τους επίπεδο και η εθνική τους συνείδηση. Η διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών και των έργων της κλασικής περιόδου πρέπει να γίνεται σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Απαιτείται πλήρη αναδιάρθρωση των πανεπιστημίων που αποτελούν άντρα διαφθοράς, ναρκωτικών και άσυλα λαθρομεταναστών. Δεν νοούμε η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και την Δημοκρατία να έχει τριτοκοσμικά πανεπιστήμια στα οποία το μόνο που δεν προωθείται είναι η μάθηση.

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό εθνικιστικό κόμμα που δεν κάνει πίσω, δεν αλλάζει τις θέσεις της και μένει πιστή στην ιδεολογία της. Αυτές οι εκλογές θα φέρουν την αλλαγή και θα δώσουν φωνή στους Έλληνες Εθνικιστές. Εμπνεόμενοι από το Ήθος και την Αγωνιστικότητα του Αρχηγού μας είμαστε έτοιμοι με κάθε ρίσκο να παλέψουμε γι’ αυτόν τον τόπο. Δεν λυγίζουμε και δεν κάνουμε βήμα πίσω. Οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε και στο τέλος να κερδίζουμε. Αυτές οι εκλογές δεν είναι πολιτικές. Είναι εκλογές Εθνικής αντίστασης.

Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Ζήτω το Έθνος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-tha-stefthei-nikhtria-kai-stis-eurwekloges#ixzz32FJ7KxnD

Exit mobile version