Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρευνα για κλάματα από Public Issue: 26,3%(!) η ΝΔ, 16,2(!!) το ΠΑΣΟΚ. Την Κυριακή πού θα κρύβονται;

Έρευνα για κλάματα από Public Issue: 26,3%(!) η ΝΔ, 16,2(!!) το ΠΑΣΟΚ. Την Κυριακή πού θα κρύβονται;

Έρευνα για κλάματα παρουσίασε η Public Issue στην «προσπάθειά» της να κάνει αναγωγή(;) της ψήφου του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Με μια μέθοδο, η οποία παραπέμπει ευθέως σε τακτικές μπακάλικου, η συγκεκριμένη δημοσκοπική εταιρεία αφήνει στην άκρη κάθε ψευδαίσθηση ανεξαρτησίας των υποψηφίων Περιφερειαρχών, τους οποίους μοιράζει απλόχερα όπου αυτή θέλει.

Ακόμη και αν οι ίδιοι οι εκλεγμένοι θέλουν για ευνόητους λόγους να παρουσιάζονται ως ανεξάρτητοι, η Public Issue χρεώνει τους  ψηφοφόρους τους σε όποιες πολιτικές δυνάμεις εκείνη θέλει, δημιουργώντας μια εντελώς ψευδή εικόνα για την πραγματική εκλογική δύναμη των κομμάτων. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι το ποσοστό της ΝΔ ανέρχεται στο 26,3%(!), ενώ πολύ χειρότερα είναι τα πράγματα (και το δούλεμα του κόσμου, φυσικά) με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο φαίνεται να λαμβάνει το 16,2%(!!).

Είναι ολοφάνερο ότι η συγκεκριμένη (και όχι μόνο) εταιρεία υποτιμά τη νοημοσύνη ολοκλήρου του Ελληνικού Λαού με τέτοιου είδους «έρευνες». Προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα εντελώς εκτός κοινωνικής πραγματικότητας κλίμα, παρουσιάζει μια εξ ολοκλήρου ψευδή εικόνα σχετικά με την πραγματική πολιτική δύναμη των κομμάτων. Η πλήρως αποτυχούσα στις Περιφέρειες Αττικής και Θεσσαλονίκης ΝΔ παρουσιάζεται ως ένα κόμμα το οποίο βρίσκεται με μεγάλη διαφορά στην πρώτη θέση, ενώ το ΠΑΣΟΚ με πραγματικά ποσοστά γύρω στο 3% υπερπενταπλασιάζει(!) την δύναμή του στην αστοιχείωτη αυτή «έρευνα».

Στις 25 Μαΐου η πραγματική δημοσκόπηση, αυτή της κάλπης, θα αναδείξει το μέγεθος της αναληθείας, της παραπληροφόρησης και της «μπακάλικης» μεθόδου ανάλυσης των πολιτικών γεγονότων που επιχειρείται τόσο από την συγκεκριμένη εταιρεία όσο και από τα υπόλοιπα στηρίγματα του συστήματος. Όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα έχει προξενήσει εντόνους πονοκεφάλους, με τα πολύ υψηλά ποσοστά της στις 25 Μαΐου, θα «αναλύουν» τότε το πώς και το γιατί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών επέτυχε έναν εκλογικό θρίαμβο.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ereuna-gia-klamata-apo-public-issue.-263-h-nd-162-to-pasok.-thn-kuriakh-pou#ixzz32GnB6YJZ

Exit mobile version